2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
Başınız sağolsun Allah yardımcın olsun sabır versin dualarım seninle

Cok sevindim kanin durduguna.inşâAllah saglikla kovusursunuz
Amin canım teşekkür ederim
Haklısın, hiç unutamıyorum kuzenim yaptırdı down sendromu gibi dediler üzüldü tabi baya sonrasında çocuğu dogdu ve turp gibi canını sıktıgıyla aylarca yaşadığı stres kaldı geriye
Ben de çoğu kez denk geldiğim çevremde o yüzden yaptırmadım. Zaten mudahele edilecek bir şey değil ki gebeliği sonlandırmak isteyip istemediğini soruyorlardı. Herşey Allah'tan diyip yaptırmadım Allah ne nasip ettiyse kabulum
Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
Canim geçmiş olsun , hiç üzülme bunları sana unutturacak mucizen yine gelecek tüm dualarım seninle
bende yaptırmıycam büyük ihtimalle kızlar bir şey çıksa bile zaten gebeliği sonlandırmayacağımız için gereksiz bir strese girmeye de gerek yok
Kesinlikle böyle düşüyorum. Zaten zorunlu değil isteğe bağlı yapılan testler bunlar. Bir yakınım aminosenteze kadar yaptırdı sonuçlar hep yüksek riskli çıktı ancak bebek sağlıklı doğdu

Canım seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim aynı durumdan sonlandı ve çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun.. bundan sonraki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar merhaba benim size bi sorum daha olacak 9+2 yim bugün kasıklarım ağırmaya başladı hiç olmazdı böyle bugün oldu korkuyorum bende ya normal mi kasık ağrısı ilk bebeğimi kaybettim şimdi aklıma getirmek bile istemiyorum Allah korusun kasık ağrısı normal mi öyle abartı değil ama sızlıyo bi

bende yaptırmıycam büyük ihtimalle kızlar bir şey çıksa bile zaten gebeliği sonlandırmayacağımız için gereksiz bir strese girmeye de gerek yok
Elbetteki sonlandırma olmaz herşey rabbimden fakat kızlar herhangi bir başka hastalık ihtimaline karşı da ilaç falan verebiliyorlarmış ben o sebepten yaptıracağım neden müdehale edilecebilecek bir hastalık oluşmuşsa geç kalayım ki yani aslında bebeğimin sağlığı için istiyorum ilk duyduğumda da dedim rabbimden gelen herşey kabulüm zaten o benim allahın izni ile ama varsa alınacak önlemler tedaviler onları görmek için

Canım 7+1 deyim hiç ağrım olmadı desem yeridir ama mutlaka yaşayan arkadaşlar vardır burada ben mideden çekiyorum ama çok şiddetli olmadığı sürece normal diye düşünüyorum dinlediğinde geçiyorsa sorun da yoktur bence

Kötü düşünme canım. Ben 8+3teyim ve ara sıra ağrı oluyor. Doktorum bebeğin gelişiminin hızla devam ettiği bu günlerde kasık ağrısının çok normal olduğunu söyledi. Insallah sağlıkla büyüyordur minikler

Benim de ilk başlarda olmuştu sonra geçti bugün başladı şiddetli değil ayakta geçirmek zorunda kaldım günümü dinlenicem şimdi
kötü düşünmek istemiyorum zaten de yine hep bi yanım olumsuz bastırıyorum o yanımı :)) ben de öyle okumuştum rahim büyüdükçe içeri baskı yapar kabızlık kasık ağrıları ondan olur diye ama şimdiye kadar pek olmadı bugün olunca bi parça korktum sağlıkla büyüsün herkesin yavrusu Çarşamba kontrolüm şimdiden doktora da herşeyi yazmıyorum başlarda biraz usandırdım da çok ekstrem bişey olmadığı sürece yazmıcam dedim kadına da utanıyorum artık

ben de hep o korkuyu yasiorum canim.2 dusugumde de agrilarim hic bitmezdi.bunda agri degilde sizlama seklinde merak etme bu buyume agrilari.biraz da ayakta durduysan bugun daha hissedersin o sizilari.kötü dusunmek yok

ben de hep o korkuyu yasiorum canim.2 dusugumde de agrilarim hic bitmezdi.bunda agri degilde sizlama seklinde merak etme bu buyume agrilari.biraz da ayakta durduysan bugun daha hissedersin o sizilari.kötü dusunmek yok
Allah’ın izniyle kötü düşünmek yok Çok sağol canım

Kizlar aranizda kanama olmadan dusuk yapan ve ya kalbi duranlar oldumu ,nasil oluyor?

Kizlar aranizda kanama olmadan dusuk yapan ve ya kalbi duranlar oldumu ,nasil oluyor?
Benim ne kanamam ne ağrım oldu kontrollerde anladık. Kese vardı bebek vardı ama haftası uymuyordu kalbi çok yavaştı doktorum 3-4 gün sonra tekrar gel dedi yine uymadı her ihtimale karşı 2 gün daha bekleyelim bu şekilde olursa almak zorunda kalabiliriz dedi. 2 gün sonra gittiğimde tamamen kalbi durmuştu. Hepsi vajinal ultrasonla oldu bunların. Karından ultrasonla göremedik keseyi falan sonrasında kürtajı bana şart koşmadı sadece hem psikolojik olarak hem bedensel olarak kürtajı öneriyorum dedi kararı bana bıraktı ben kürtaj olmayı seçtim sonrasında parça kalma ihtimalinde kürtaj zaten oluyomuş ben de direk olmıştum. Kanama veya ağrı hiç yaşamadım hatta hamilelik belirtilerim hiç olmamıştı o gebeliğimde hiç yani.

Evet oldu. Yani kısaca anlatayım kalp atışı herşey gayet iyiydi doktora gittim 3 hafta geçti üzerinden bayram arefesiydi alışveriş yaptık eşimle yemek yedik gayet iyiydim hiç ama hiç bir şeyim yoktu eve geldim hafif pembe leke gelmiş ilk başta pek dikkate almadım eşim gidelim doktora dedi bayram girecej araya dedi gittik kalp atışı yok dedi acildeki doktor inanmak istemedim kendi doktirumu aradım direk çağırdı gittim baktı kalp atışı yok ve 2 hafta olmuştu kalbi duralı tek teselli bana zarar vermemiş olması oldu ama kendi doktorumun dediğine göre anomali olan bebeklerde kalp durması genelde olurmuş

Gecmis olsun,Allah bu sefer sag salim kavusdursun

Allah sabır versin canım sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ilk düşüğün mü sebebini araştırıcak mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…