Rabbim güç versin inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursunArkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durduGebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
169 cm 105 kg canim benKilosu 100 un uzerinde olan Arkadaslar sizlerin boylariniz kacki?
Try this Chinese Gender Predictor kızlar bakın bakalım sizde cinsiyet doğrumu gösteriyo? Etrafımda her kesde tutdu
Bende kız çıkıyobu uygulamada annemin bana hamileliğini hesapladım erkek çıktı
şuanki hamileliğimide hesapladım oda erkek çıktı
oğlumunkide erkek
hep erkek çıkıyor sanki sizdede öylemi
8 yaşındaki kızıma yaptım kız çıktı , şimdi de kız çıktıbu uygulamada annemin bana hamileliğini hesapladım erkek çıktı
şuanki hamileliğimide hesapladım oda erkek çıktı
oğlumunkide erkek
hep erkek çıkıyor sanki sizdede öylemi
bende çin,japon,rus takvimine baktım kız çıktı bu erkek diyor ama tüp bebek benim bi yerde nasipte sayılır :) bi oğlum var kız olsa iyiydiBende kız çıkıyo
Bende de kız çıkıyo bebeğim karından ultrasona göre kesenin sağında8 yaşındaki kızıma yaptım kız çıktı , şimdi de kız çıktı
Ben de cin rus japon erkek bu kızbende çin,japon,rus takvimine baktım kız çıktı bu erkek diyor ama tüp bebek benim bi yerde nasipte sayılır :) bi oğlum var kız olsa iyiydi
Sordun mu bugün prilam Igözün aydın canm sevindim kalp atışı duymanızaben yaklasık 4 gündür kullanıyorum prilam dr biraz daha rahatım günde 2-3 sefer kusma oluyo... ilacı almazsam sürekli wc basındaydım.. gece yatmadan 2 tane içiyorum biraz uyku yapıyor ama hayatıma devam etmemi sağlıyor ilaç.
1martta kontrolüm var soracağım bu ilac bildiğim kadarıyla bebege zarar vermiyor ama yine de insan tedirgin oluyo.
Sizinle son adet tarihi de aynı tahmini doğum tarihimiz de aynı :) sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun@Kedilervekitaplar merhaba ben de Ekim ya da Kasım annesi olacağım sanırım
Son adet tarihim 24.01.2021
Doğum tarihim 20.11.1994 yaşım 26
Bu ikinci bebegim olacak, oğlum da Ekim 2019 doğumlu, şu an 16 aylık.
Cinsiyet ise henüz belli değil :)
Muhtemel doğum tarihi 31.10.2021
Cinsiyet tahmini ile ilgili düşünceleriniz neler? Çin, Rus takvimi gibi olayların doğruluk payı nedir tutmus olan var mı?
Oğlumda Çin takvimi tutmuştu.
Karnın üstünde yuzuk sallama olayı da tutmuştu :)
Bakalım insaAllah şuan 1 kg verdim 10 kilo vermiş gibi mutluyum aynen bende gece yememeye dikkat ediyorumVerirsiniz endişe etmeyin. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve gece yememek. Dcok kalorili bişey çekiyorsa canın sabah yada öğle yiyip akşam dengelersin. Bende 77ile hamile kalmıştım ilk kızımda ve o dönem ani kilo alıp kaldığım için eyvah dedim bir. 4ayda 71e düşmüştüm. 32haftaya kadar 77de kaldım. Doğuma 81le gittim. 3bucuk doğmuştu. Doğumdan 15gun sonra 69kiloydum. Ve emzirme dönemi deli gibi yedim ama almadım hiç sabit kaldım geceleri yemedigim için. Şimdide 75le hamile kaldım bakalım nolcak
Öyle dediler forumdan birisiGerçekten mi hiç sevmem aslında ama bir tane elimle alıp yemiştim ayy kötü oldum şimdi
Bende yedim yedimbende yedim ciger yarim ekmek arasi.yerkende gecen gün sormustun aklima sen geldinkaan kocatepe aşıri olmadigi surece yiyebilirsiniz demis bana da acikcasi mantikli geldi.baska doktoruda izledim o da bisey olmaz demis.leke icinde biz hic oyle bir vakaya rastlamadik demis
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim güç versin inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun
Amin canım evet ilk düşük maalesef yolk sağ kesesi normalden büyüktüAllah sabır versin canım sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ilk düşüğün mü sebebini araştırıcak mısınız
Aminnn canım çok teşekkür ederim, nasıp değilmiş hayırlısı olsunCanım seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim aynı durumdan sonlandı ve çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun.. bundan sonraki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah
Aminnn canım herşey nasıp kısmet, gerçekten çok zorBaşın sağolsun, seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi agustos ayında aynı sebeple kaybetmiştim. Allah yardımcın olsun, sabır versin. Çok zor bi sınav
Çok teşekkür ederim aminBaşınız sağolsun Allah yardımcın olsun sabır versin dualarım seninle
Benimde bir düşüğüm oldu ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum Rabbim bir daha yaşatmasınAmin canım evet ilk düşük maalesef yolk sağ kesesi normalden büyüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?