2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kesinlikşe yaptırmanızı tavsiye ederim. Bu ikili test sayesinde ben ilk çocuğumu kucağıma aldım ve şimdi yine 3. Kez aynı perinatolog dokturuma gidicem. Kağıthane metro marketin yanında papirus plazada olması lazım. Web adresi: www.hafeyaz.com olması lazım.
Sadece zeka demek yanlış olur ama başlangıçta çok önemli bir test. Cinsiyeti bile hep bu testlerde öğrenmiştim:)

Kizlar aranizda kanama olmadan dusuk yapan ve ya kalbi duranlar oldumu ,nasil oluyor?
16 haftalık bebeğimi kaybettim 1 hafta olmuş kontrole gittiğimde öğrendim kalbi durmuştu hiçbir belirti kanama ağrı vs olmadı suni sancıyla normal doğum yaptım

Bize listeden falan bahsetmedi idare, belki sizinkiler tedbiren istemistir. Bugün dr 3.aydan sonra aşı olabilir gebeler dedi ama hiç gebelere aşı yapılmadı diye biliyorum
Covid aşısı olacak var mı kızlar hamilelikte önerilmiyor ama kimi doktorlar sorun olmayacağını söylüyor.. Bende olmak istemiyorum öğretmenim okuldan liste istediler sırası gelen var mı diye..

Kızlar ben de bugün 8+6da bebeğimi kaybettim maalesef. Çok yoğun kasık ve bel ağrısı oldu. Sonra kırmızı renkte kanama oldu. Hemen doktora gittik ama kalbi durmuştu. Doktorumun söylediği bebek sağlıklı olsaydı bunu atlatırdı oldu. Her bebek kendine özel. Belli bir durumun kendilerini nasıl etkileyeceği tamamen onlara bağlı. Daha önce bir düşüğüm daha oldu ama onda hiç kanama olmamıştı. Çok şükür ki 3 yaşında bir oğlum var. Allah ona sağlık versin.
Umarım ki hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Maceranıza ve mucizenize güzelliklerle devam etmenizi diliyorum.

Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Oğluna hayırlı uzun ömür versin Allahım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Ne güzel bir evladınız varmış çok şükür bi önceki düşük sebebiniz neydi

Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
rabbim inşallah en sağlıklısı ve hayırısından bir evlat kucağına almayı nasip etsin. Moralini bozma, anne olma yolunda böyle şeyler olabiliyor. Sen yeterki istemeye devam et...
Kizlar aranizda kanama olmadan dusuk yapan ve ya kalbi duranlar oldumu ,nasil oluyor?
Bir keresinde hiç kanama olmadan ve ağrısız evde düşük yaptım. Kan pıhtısı gibi birşeydi...Ama öncesinde bir kasık ve bel ağrılarım olmuştu.
Rabbim tekrar sağlıkla ve hayırlısıyla yeniden hamileliği nasip etsinAminnn

- 25 yaşındayım
-24 Ocak son adetim
-ilk hamileliğim
-29 Ekim tahmini doğum tarihi
Beni de gruba ekler misiniz :)

Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Oğluna hayırlı uzun ömür versin Allahım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Ne güzel bir evladınız varmış çok şükür bi önceki düşük sebebiniz neydi
Sağ olun. Amin inşallah. Allah sizin bebeklerinizin sağlıkla büyümesini nasip etsin. Bir önceki düşüğümde de kalbi durmuştu. Muhtemelen sağlıksızdı o da.

İnşallah sağlıcakla yeniden nasip olur canım Allah evladını sana bağışlasın

2li test yaptırmadım daha önce nasıl cinsiyet öğreniliyor kan aliniyor diye biliyorum

16 haftalık bebeğimi kaybettim 1 hafta olmuş kontrole gittiğimde öğrendim kalbi durmuştu hiçbir belirti kanama ağrı vs olmadı suni sancıyla normal doğum yaptım
Gecmis olsun,umarim bidaha ayni seyi yasamazsiniz saglicakla kovusasiniz inşâAllah

Kizlar dun yazdiydim,sagolsun arkadaslar yazmis amma onlarda ileri haftalarda,kalp duyuldukdan sonra olmus,bi taneside agri olmuş.ben daha erken haftalarda soruyorum,kalp filan duyulacak kadar olsa direk baktiricaz ama yok kese zar zor gozukecek kadar kucuk haftalarda kanama ve agri olmadan gider mi,vede gitdiyse nasil oyrene biliriz?

Kızlar belirtileriniz nasıl benim mide yanmam çok oluyor istifra etmiyorum ama bulantı ve yanma çok kötü birde uyku sorunum var yani erkenden uykum geliyor gece bir haberim oluyor sonra da uyku tutmuyor

Ben, gecen sene 8+5de hicbir agri, kanama olmadan dr.ye kontrol icin gittigimde kalbi durmus oldugunu ogrenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…