2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok üzüldüm. Sağlıkla gönlünüze göre olsun ilerde yine inşallah. Tüm sevdiklerinizle el ele

Sordun mu bugün prilam I
kalp atışlarını duyduk dün şükür bir sorun yok.. prilam dr en güvenilir ilaç dedi daha hızlı kesen ama aynı güvenilirlikte olmayan ilaçlarda var dedi tavsiyem prilam dr ile devam etmen dedi şuan için prilam dr içmeye devam ediyorum ilaçla günde 2-3 kusma oluyo ama dün kalp atışını duydum ya sürekli kusmaya da razıyım çok değişik bir duygu inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım

Sorma aynen canım önümüzde uzun bir süre var allah yardımcımız olsu

Kızlar merhaba, kesende şekil bozukluğu var demişti acil gittiğim doktor düşğk olabilir progestan iğne falan yapıp yatış vermişti ama bugün kendi doktoruma gittim ve özellikle gösterdi bak dedi kesenin şekli gayet güzel ultrasonu bastırdığımda herkesin kesesi yamulur ve herkesin kesesi asla bir olmaz dedi, tekrar kalp atışlarını dinletti çok şükür 7+3’üm ve her şey yolunda sakın korkma dedi Gerçekten dr çok önemli ve bana acilde bakan hekim doçentti... lütfen bir doktorda kalmayın bir olumsuzluk olduğunda muhakkak ikinci bir hekime danışın, dualarınız için çook teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar. Dun kontrole gittim. Dun yazcaktim da cok yorulmusum yazamadim. 6+4 hafta. Ultrasonda kese gozukuyo ama ici bos gibiydi. Doktor baya ugrasti gormek icin minik bi beyazlik gorduk. Kalp atisi fln yok tabii hala ☹ 15inde gitcez tekrar. Karin agrilarim cok oluyodu onu da sordum. Normal dedi korkulcak bisey yokmus.

Bende çalışıyorum ama daha başında olmama rağmen çok zorlanıyorum , doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz ? Ben muhtemelen işi bırakacağım bu gidişle

Bende çalışıyorum ama daha başında olmama rağmen çok zorlanıyorum , doğum iznine ne zaman çıkabiliyoruz ? Ben muhtemelen işi bırakacağım bu gidişle
Bende çok zor oluyor canım uyku ve miğde rahatsızlıgı yoruyo benide ama masa başı oldugum için biraz daha rahatım ne işi yapıyorun benim muhasebe kamuda çalışanlar covid den dolayı 24. haftada çıkıyo izne ama özel sektör 32. hafta da çıkıyoruz

Benimde masa başı özel sektör Grafik tasarım üzerine çalışıyorum , dediğiniz gibi uyku ve mide bulantısı beni perişan ediyor

Vajinal bakmadı mı canım göremeyince?
Beta değerin nasıl artıyordu belki geç döllenmedir 8.haftada kalp atışı duyanlar var

- 25 yaşındayım
-24 Ocak son adetim
-ilk hamileliğim
-29 Ekim tahmini doğum tarihi
Beni de gruba ekler misiniz :)

Çok teşekkür ederim, Amin inşallah en hayırlı vakitte olsun

Benimde masa başı özel sektör Grafik tasarım üzerine çalışıyorum , dediğiniz gibi uyku ve mide bulantısı beni perişan ediyor
dayanabiliyosan dayan derim canım en azından doğum ücreti hakkında gitmemiş olur ama tabi sen kendini daha iyi biliyosun kendi sağlıgın bebeğin sağlıgı iyise

2li test yaptırmadım daha önce nasıl cinsiyet öğreniliyor kan aliniyor diye biliyorum
İkili test sadece zeka değil, sende bir problem varmı ( örneğin rahim ağzı yetmezliği olduğunu buldu perinatolog çoğu düşük bu yüzden oluyor ileri haftalarda), çocuğun senden beslenme şekli ( damarlarını inceliyor), çocuğun gelişimi yolunda mı problem varmı ( örneğin kalbinde bir sorun varsa normal doğum onermiyorlar, doğumun alanında bina göre aksiyon alıyorlar), birde cinsiyet tahmin ediyorlar diyelimki hep doğru çıktı bende. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Kağıthanede yaşıyorum saol canım süper bi bakayım oraya bende bende yaptıracağım nasipse bakalım
Herşey Allah'tan dememek lazım, öyle olsaydı bu zamana kadar ben hep düşük yapmaya devam ederdim ve Allah'tan derdim sanırım. Sağolsun doktor Fehmi bey kimsenin bulamadığı sorunumu cozdu ve hızlıca ilgili yerlere yonlendirmisti Allah razı olsun bin defa ondan... O gün için umut dolmuştu tamam demiştim içimi kemiren şeyi bulduk. O yüzden mutlaka tavsiye ederim canim...Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

Mesela bendede dün oldu. Tuvalette zorlandigim zaman lekelenme veya burun akintisi gibi oluyor ama anında geçiyor devamı gelmiyor. Doktora sorsam mi diyorum bende. Zorlamadan olduğunun farkindayim ama birde zaten rahim ağzı yetmezliği var normal diye karşılıyorum. Bilemedim...Önceki tecrübelerime dayanarak dinlen bol bol, karnından destek alan işler yapma süpürge tutmak gibi, poşet veya ağır birşey kaldırmamani tavsiye ederim. Geçmiş olsun canım...

OgLumun ileri duzey organ tarama testini fehmi. Hocama gitmistik gercekten cok bilgili tecrubeli herseyi tektek gosterip anlatmisti insallah yine ona gidicem ileri duzey ultrason zamaninda

Merhaba arkadaşlar 7+0 günlük hamileyim kese karindan gorunmedi bugün yine.vajinal muayenede minik bir kese gördü kanama alani çok ve kese bozulmaya baslamis dedi büyük olasilikla düşük yapıcaksin dedi cok az bir ihtimal yolunda gitmesi dedi.gecen perşembe az bir kahverengi lekelenmem olmuştu düşük iğnesi oldum ve progestan basladik.benzer durum yaşayan var mi ya da yorumu olan siz ne düşünürdünüz böyle bir süreçte

canım çok geçmiş olsun ALLAH büyüktür bol bol dua et ve dinlen stres yapma kendine rabbim bebeklerimizide bizide korusun inşAllah tedbir bizden takdir Allahtandır sıkma kendini iyi düşün bol bol dua et

Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah size birşey sorucam doktorum ONZYD tablet yazdı aldım baya pahalıymışta kullanan var mı aranızda?
Gözünüzaydın Onzyd çok iyi bi ilaçtır 5 yıldır kızımda kullanıyorum kendim içinde yüksek mg olanını kullanıyorum...

Vajinal bakmadı mı canım göremeyince?
Beta değerin nasıl artıyordu belki geç döllenmedir 8.haftada kalp atışı duyanlar var
Vajinal bakmadi. Beta degerim 5+4de 3933 du. 5+6da 8080 oldu. 6+1de 10000 oldu. Sonra bi daha bakilmadi. Bos gebelik olabilir mi diye sordum doktora. Kesin bisey diyemem ama yuzde 90 normal gebelik bunlari dusunmeyin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…