2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yaaa canın çok üzüldüm, ne diyelim takdiri ilahi rabbim oğluna ve size sağlık versin. En kısa zamanda istediğin gibi bir hamilelik ve doğum yaşarsın inşallah

Ben, gecen sene 8+5de hicbir agri, kanama olmadan dr.ye kontrol icin gittigimde kalbi durmus oldugunu ogrenmistim.
Gecmis olsun,Allah bi daha yasatmasin.cok zor biliyorum.daha once yasadim,daha kucukdu benimki,bide seninki kalbi filan duyulmusdur,daha zordur.tek tessellim hasta veya hayirsiz olmasindansa tek derdimiz evlatsizlik olsun deyib duruyorum

Kolları ve bacakları son zamanlarda kullansanız daha iyi olmaz mıydı ben şimdilik karnımdan yapıyorum karnim büyüyünce bacaklarda devam ediyorum, ilk bebeğimde eşim yapıyordu benimde ama 3. Artik :) öğrendim

Bacaklarından da vurabilirsin. Bu iğnelerin özelliği yağ dokuda çözünmeleri. Yani kol bacak ve karındaki en yağlı kısıma uygulayabilirsin. Yağ tabakası arttıkça ağrı da azalıyor
Zamanla dolasacagiz artik kol bacak ne varsa :)

Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
Hayırlısı böyleymiş. Seni çok iyi anlıyorum iki kere yaşadım aynı şeyi ben ama sonunda sağlıcakla doğum yaptım. Moralimi bozmadım denemeye devam ettim. Kürtajlarımdan sonra uzun uzun arada vermedim. İnşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik yaşayıp kucağına alacaksın evladını yeter ki stres yapıp üzülme

Çok geçmiş olsun kendini hazır hissettiğin zaman gene denersiniz Allah bir daha yaşatmasın kimseye böyle bir durumu.@YlzErn

Gecmis olsun,Allah bi daha yasatmasin.cok zor biliyorum.daha once yasadim,daha kucukdu benimki,bide seninki kalbi filan duyulmusdur,daha zordur.tek tessellim hasta veya hayirsiz olmasindansa tek derdimiz evlatsizlik olsun deyib duruyorum
Sagol kuzum. Ewet ilk kalp atisi videosu halaa duruyo silemiyorumda , bakamiyorumda

Kizlar aranizda kanama olmadan dusuk yapan ve ya kalbi duranlar oldumu ,nasil oluyor?
Ben bir 2 kere yaşadım. Her şey normaldi bebekte kalp atışıda yerindeydi. İlki 9. Haftanın içindeydi ikincisi 7 haftalıktı kürtaj oldum. Sonrasında çok geçmeden tekrar hamile kaldım sağlıkla doğum yaptım şimdi kızım 6 yaşında şimdi bir tanede oğlum vardı düşüklerden önce
3. Bebek süpriz yaptı bize ama yeniden bir şey olacak gibi hissediyorum. Bakalım bu hafta kontrolüm var ne göreceğiz
İ

Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin

Kanama başlar düşük başlar eğer gelişim durduysa

Kağıthanede yaşıyorum saol canım süper bi bakayım oraya bende bende yaptıracağım nasipse bakalım

Canım çok üzüldüm en yakın zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin oğluna da sağlıklı ömürler nasip etsin

günaydın kızlar nasılsınız akşam giremdiğim için sabah okudum yazılanları bebeklerini kaybeden arkadaşlarım rabbim sabır versin tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllah çok üzüldüm

Günaydın canım bende işten eve gider gitmez uyuyorum eşim gelip bir şeyler hazırlayıp uyandırıyor sonra tekrar uyu hayatım boyunca uykuyu sevmeyen ben uyanmak bilmiyorumsanırım çalıştığım için ekstra yorgun düşüyorum

bende aynı canım kızımda da böyleydim uykum çoktu şimdi de aynı uyku çok artı bulantı miğde rahatsızlıgı var çalışmak tabi ki daha çok yoruyor sabah kalkıp işe gelmek ekstra yoruyor doğumiznini iple çekiyorum ben daha çook var ama

Günaydın kizlar 8+5 hamileyim sürpriz oldu bir oğlum var çocuğum olmuyordu çok mutluyum hep korku vardı ve dün gece kanlı akıntı geldi korktuğum mu oluyor diye çok üzgünüm benim gibi olan varmı doktor yat dedi progestan kullan dedi gel demedi sadece dün gece geldi devamı yok

canım hayırlı olsun yat dinlen stres yapma kendine bol bol oku ve dua et rahatlat kendini Allahın izniyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…