2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
canım çok geçmiş olsun ALLAH büyüktür bol bol dua et ve dinlen stres yapma kendine rabbim bebeklerimizide bizide korusun inşAllah tedbir bizden takdir Allahtandır sıkma kendini iyi düşün bol bol dua et
Çok teşekkür ederim canım dua ediyorum bolca.rabbim hayırlısını versin

Aynen,keski kalpleri hep atsin,kusma halsizlik hepsi gelib gecer

Vajinal bakmadi. Beta degerim 5+4de 3933 du. 5+6da 8080 oldu. 6+1de 10000 oldu. Sonra bi daha bakilmadi. Bos gebelik olabilir mi diye sordum doktora. Kesin bisey diyemem ama yuzde 90 normal gebelik bunlari dusunmeyin dedi
Kilonuz nedir karın bölgesi yagliysa gözükmeye bilir bende bana göre 5+4de gitmiştim karın bölgesi yağlı gözükmez dedi vajinal baktı kese gözüktü

Bebeklerini kaybetmiş olan arkadaşlara çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende ilk gebeliğimde yaşamıştım çok zordu inşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalırsınız kucaklarsınız..2 li tarama ve 3 lü tarama testleri bence çok çok önemli herkesin yaptırması gerekiyor ben 7 yıl önce de kızımda yaptırdım hatta mecburi değil mi ilk defa duyuyorum sadece bebek için değil anne ve sağlıklı gebelik içinde çok önemli...Benimde randevum pazartesi tam 8 haftalık oluyorum kalp atışlarını inşallah duyarsak o gün doktorum genel tahlillerini de yapıcam dedi kan demir magnezyum genel vitaminler vs. Sizler yaptırdınız mı?

Bu arada 5 haftalık iken gittiğimde doktor sokak gıdaları sakatat yememem gerektiğini söyledi toprak elleme dedi mandıra süt ve peyniri kullanma (bakteri ürettiği için) pastörize kullan dedi 3 aya kadar önemliymiş 3 aydan sonra bebek senden beslenmeye başlayacak listeni hazırlayacağım dedi şu an da bulantıdan yada iştahsızlıktan birşey yiyemessen stres yapma senden beslenmiyor dedi...Ciğer de kızımda ne yedim ne elledim annem bana hamileliğinde ellemiş doğru mu acaba leke olur mu diye sırtını küçücük ellemiş sırtımda ciğer lekesi var hemde tam ellediği yerde (Hem de ciğerde ki gıdanın bize çok yararı yok) Ayva almış komşunun bahçeden yemiş aynadan yanağına bastırmış 5 tane gamzem var Denemeleri yapmış anlayacağınız..Birde kese de kanama olan arkadaşlar istirahat çok önemli ben kızımda tam 16 hafta yattım sadece tuvalete kalktım progestan kullandım olacağı varsa oluyor ama dinlenmeninde kanama ve ağrıya çok etkisi oluyor ben hem fitil şeklinde kullanıyordum hemde ağızdan alıyordum kanama anlarımda aklınızda olsun doktorum İzmirin en eski ve en iyi doktorlarındandı şüphe etmeyin...Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim inşallah ekimde sağlıkla kucağımıza alırız

Vajinal bakmadi. Beta degerim 5+4de 3933 du. 5+6da 8080 oldu. 6+1de 10000 oldu. Sonra bi daha bakilmadi. Bos gebelik olabilir mi diye sordum doktora. Kesin bisey diyemem ama yuzde 90 normal gebelik bunlari dusunmeyin dedi
Ilk başta 2 kat artış var sonrakinde 2 kat artış olmamış galiba ya da ben mi yanlış hesapladım. Boş gebelik olmayabilir ben boş gebelik geçirdim düzensiz artış oldu her seferinde. Bidahaki gidişinizde duyarsınız inşallah:) Bende daha kese gördüm kalp atışı için perşembe gitcem bi tane boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum kan testi sadece 2 kere bakıldı keseyi görünce yapmadı bendede

Proloton depot kanı kesiyo

Merhaba kizlar. Ben normalde 6+5 im. dün doktora gittim. 5+1 göründü. Sadece kese ve yolk kesesi göründü. 10 gün geride. Kan tahlili yapıldı. 5-6. haftada görünüyorum orda da. Ama 10 gün cok geldi bana ya.

Merhaba kizlar. Ben normalde 6+5 im. dün doktora gittim. 5+1 göründü. Sadece kese ve yolk kesesi göründü. 10 gün geride. Kan tahlili yapıldı. 5-6. haftada görünüyorum orda da. Ama 10 gün cok geldi bana ya.
Yumurtlama zamanını biliyor muydun canım geç döllenme olmuştur. Sonraki zamanlarda yetişir , sağlıklı olsunda gün önemli değil yolk kesesi görünmüş bebekte görünür yakında:)

Ben de bu ayın çıkmasını bekliyorum dört gözle bulantı ve yorgunluk kilo kaybı derken biran önce zaman geçsin istiyorum

Çok teşekkür ederim canım hem kova kaldırdım bir gün önce aynı günde ogurdum baya bulantım var ondan mı olduki devamı yok çok şükür yatıyorum allah korusun hepsini çok zor buldum mucizem o benim tüp bebekle bile olmamıştı bir anda evimize Güneş dogdu

inşALLAH canımm amakarın büyüdükçe uyku o kadar zorlaşıyor :))

Yumurtlama zamanını biliyor muydun canım geç döllenme olmuştur. Sonraki zamanlarda yetişir , sağlıklı olsunda gün önemli değil yolk kesesi görünmüş bebekte görünür yakında:)
Hayır bilmiyorum canım. Geç yumurtlama dedi dr ama ben hiç geç olduğunu düşünmüyordum. Çok erken öğrendim ve testte çizgi silik filan değildi. Kopkoyuydu. Normalde erken bakınca çok silik çıkar.

ayni durumu bende yasiyorum.bana gore ultrason 5 gun geride.neyseki kese ilk gorundugunde de 5 gun gerideydi kalp atisi duyuldugunda da 5 gun gerideydi.sanirim onemli olan kesenin herhafta olmasi gerekenden az buyumemesi.benim daha once dusugum olmustu canim ama kese herhafta az buyuyodu.onemli olan dedigim gibi kesenin duzenli buyumesi.

Yaaaa kıyamam ben onaaa sağlıkla gelsin insallahhh yorma kendini en azından 13-14. Haftaları görene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…