Çok teşekkür ederim canım dua ediyorum bolca.rabbim hayırlısını versincanım çok geçmiş olsun ALLAH büyüktür bol bol dua et ve dinlen stres yapma kendine rabbim bebeklerimizide bizide korusun inşAllah tedbir bizden takdir Allahtandır sıkma kendini iyi düşün bol bol dua et
Aynen,keski kalpleri hep atsin,kusma halsizlik hepsi gelib gecerkalp atışlarını duyduk dün şükür bir sorun yok.. prilam dr en güvenilir ilaç dedi daha hızlı kesen ama aynı güvenilirlikte olmayan ilaçlarda var dedi tavsiyem prilam dr ile devam etmen dedi şuan için prilam dr içmeye devam ediyorum ilaçla günde 2-3 kusma oluyo ama dün kalp atışını duydum ya sürekli kusmaya da razıyım çok değişik bir duygu inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım
Kilonuz nedir karın bölgesi yagliysa gözükmeye bilir bende bana göre 5+4de gitmiştim karın bölgesi yağlı gözükmez dedi vajinal baktı kese gözüktüVajinal bakmadi. Beta degerim 5+4de 3933 du. 5+6da 8080 oldu. 6+1de 10000 oldu. Sonra bi daha bakilmadi. Bos gebelik olabilir mi diye sordum doktora. Kesin bisey diyemem ama yuzde 90 normal gebelik bunlari dusunmeyin dedi
Merhaba- 25 yaşındayım
-24 Ocak son adetim
-ilk hamileliğim
-29 Ekim tahmini doğum tarihi
Beni de gruba ekler misiniz :)
Ilk başta 2 kat artış var sonrakinde 2 kat artış olmamış galiba ya da ben mi yanlış hesapladım. Boş gebelik olmayabilir ben boş gebelik geçirdim düzensiz artış oldu her seferinde. Bidahaki gidişinizde duyarsınız inşallah:) Bende daha kese gördüm kalp atışı için perşembe gitcem bi tane boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum kan testi sadece 2 kere bakıldı keseyi görünce yapmadı bendedeVajinal bakmadi. Beta degerim 5+4de 3933 du. 5+6da 8080 oldu. 6+1de 10000 oldu. Sonra bi daha bakilmadi. Bos gebelik olabilir mi diye sordum doktora. Kesin bisey diyemem ama yuzde 90 normal gebelik bunlari dusunmeyin dedi
Proloton depot kanı kesiyoGünaydın kizlar 8+5 hamileyim sürpriz oldu bir oğlum var çocuğum olmuyordu çok mutluyum hep korku vardı ve dün gece kanlı akıntı geldi korktuğum mu oluyor diye çok üzgünüm benim gibi olan varmı doktor yat dedi progestan kullan dedi gel demedi sadece dün gece geldi devamı yok
Merhaba canım senle yakınız 1gün arayla gittin mi hiç kalp atışı ve keseyi gördün mü :)- 25 yaşındayım
-24 Ocak son adetim
-ilk hamileliğim
-29 Ekim tahmini doğum tarihi
Beni de gruba ekler misiniz :)
Yumurtlama zamanını biliyor muydun canım geç döllenme olmuştur. Sonraki zamanlarda yetişir , sağlıklı olsunda gün önemli değil yolk kesesi görünmüş bebekte görünür yakında:)Merhaba kizlar. Ben normalde 6+5 im. dün doktora gittim. 5+1 göründü. Sadece kese ve yolk kesesi göründü. 10 gün geride. Kan tahlili yapıldı. 5-6. haftada görünüyorum orda da. Ama 10 gün cok geldi bana ya.
Şuan kanama yok çok şükür dün leke geldi okadar doktor da gel demedi istirahat et dedi inşallah birşey olmazProloton depot kanı kesiyo
Ben de bu ayın çıkmasını bekliyorum dört gözle bulantı ve yorgunluk kilo kaybı derken biran önce zaman geçsin istiyorumMart ayı bitse bulantılar azalır hamileliğimizin tadını çıkarmaya başlarız cinsiyet yazanlar olacak Nisan başında ayy bu mart bitsin artık bulantılar bitsin halsizlik bitsin gece huzursuz uykular bitsin rahat edelim artık
Çok teşekkür ederim canım hem kova kaldırdım bir gün önce aynı günde ogurdum baya bulantım var ondan mı olduki devamı yok çok şükür yatıyorum allah korusun hepsini çok zor buldum mucizem o benim tüp bebekle bile olmamıştı bir anda evimize Güneş dogduMesela bendede dün oldu. Tuvalette zorlandigim zaman lekelenme veya burun akintisi gibi oluyor ama anında geçiyor devamı gelmiyor. Doktora sorsam mi diyorum bende. Zorlamadan olduğunun farkindayim ama birde zaten rahim ağzı yetmezliği var normal diye karşılıyorum. Bilemedim...Önceki tecrübelerime dayanarak dinlen bol bol, karnından destek alan işler yapma süpürge tutmak gibi, poşet veya ağır birşey kaldırmamani tavsiye ederim. Geçmiş olsun canım...
inşALLAH canımm amakarın büyüdükçe uyku o kadar zorlaşıyor :))Mart ayı bitse bulantılar azalır hamileliğimizin tadını çıkarmaya başlarız cinsiyet yazanlar olacak Nisan başında ayy bu mart bitsin artık bulantılar bitsin halsizlik bitsin gece huzursuz uykular bitsin rahat edelim artık
Hayır bilmiyorum canım. Geç yumurtlama dedi dr ama ben hiç geç olduğunu düşünmüyordum. Çok erken öğrendim ve testte çizgi silik filan değildi. Kopkoyuydu. Normalde erken bakınca çok silik çıkar.Yumurtlama zamanını biliyor muydun canım geç döllenme olmuştur. Sonraki zamanlarda yetişir , sağlıklı olsunda gün önemli değil yolk kesesi görünmüş bebekte görünür yakında:)
ayni durumu bende yasiyorum.bana gore ultrason 5 gun geride.neyseki kese ilk gorundugunde de 5 gun gerideydi kalp atisi duyuldugunda da 5 gun gerideydi.sanirim onemli olan kesenin herhafta olmasi gerekenden az buyumemesi.benim daha once dusugum olmustu canim ama kese herhafta az buyuyodu.onemli olan dedigim gibi kesenin duzenli buyumesi.Hayır bilmiyorum canım. Geç yumurtlama dedi dr ama ben hiç geç olduğunu düşünmüyordum. Çok erken öğrendim ve testte çizgi silik filan değildi. Kopkoyuydu. Normalde erken bakınca çok silik çıkar.
Yaaaa kıyamam ben onaaa sağlıkla gelsin insallahhhÇok teşekkür ederim canım hem kova kaldırdım bir gün önce aynı günde ogurdum baya bulantım var ondan mı olduki devamı yok çok şükür yatıyorum allah korusun hepsini çok zor buldum mucizem o benim tüp bebekle bile olmamıştı bir anda evimize Güneş dogdu
Cnm çok üzüldüm inşallah bir sıkıntı yoktur benimde Perşembe kontrolüm inşallahBen, gecen sene 8+5de hicbir agri, kanama olmadan dr.ye kontrol icin gittigimde kalbi durmus oldugunu ogrenmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?