2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm başınız sağ olsun

Kızlar bu mide bulantısı nasıl geçecek ya bende kist varya kontrol falan ettiler 3 hafta sonra tekrar bakacaklar küçülme olmazsa alacaklar ozamana kadar sadece folik asit kullanıyorum nasıl geçer bu mide bulantısı

Anladım canım. Insallah duzenli büyür yetişirler diyelim o zaman

Çubuk kraker ve ayva yiyorum ben biraz geçiyor ama genel olarak bulantı devam benim de. Üç aydan sonra diyorlar

Çok çok geçmiş olsun bende benzer durumdayım yarın 7 hafta olacak çok ilginç bir şekilde adet şeklinde ve parçalı kanamam var ama muayenede kanama alanı yok kese bar kalp atışı yok acile gitmekten kendimi dinlemekten yoruldum perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek artık stres yapmamaya ve oluruna bırakmaya karar verdim ama düşünmemek elde değil hepimizin Allah yardımcısı olsun

Allah yardımcımız olsun benim kese gecen perşembe 5.6 mm ölçüldü kese cok minik embrio henüz oluşmamışti kese kana alanı çok dedi.benim cok az kahverengi suruntu şeklinde kanamam olmuştu.2 gun sonra persembe benim de kontrolüm var aç gel kese gelismemisse kürtaj dedi cok kötüyüm

Allah büyük bekleyip göreceğiz bende çok üzüldüm kese küçük dedi bana da doktor sağlıklı sağlıksız diyemem 7 hafta olsun hala kalbi atmazsa kürtaj yaparız dedi ama bu şekilde olan gebeliklerin çoğunluğu sağlıksız bebekler olduğu için yolunda gitmiyormuş Allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin

Benim de 6. Haftada yoğunlaştı. Şu an 8+1'iz bana mısın demiyo.. elma, ayva, leblebi, sade galeta yiyebildikçe anlık hafifletiyo. Prilam da uyku yapiyo, bi süre kesiyo bulantımı.
Özellikle b6 içeren gıdalar iyi gelirmiş.

Yemek işi bitti, artik tost ceviz vs öyle idare ediyorum. Hepsi tuzu biberi yeter ki minikler iyi olsun

Kızlar 8. Haftada kahverengi leke gelen oldu mu?

6. Haftada az bisey geldi diye progestan başladı dr. Aralıksız kullanıyorum. Bu haftalarda normal demişti ama epeydir de gelmiyodu.

Benimde 6. Haftada başladı tuzlular ve ekmek falan iyi geliyo amano da şekeri yükseltecek diye korkuyorum yemek yemeye korkuyorum valla midem hep bulaniyo

Kızlar günaydın testlerim çıktı bugün doktora gidicem de tsh hormonum 3.23 çıkmış yüksek geldi bana referans aralığı 4.5 yazıyo ama sizde kaç çıktı endişelendim

Kızlar günaydın testlerim çıktı bugün doktora gidicem de tsh hormonum 3.23 çıkmış yüksek geldi bana referans aralığı 4.5 yazıyo ama sizde kaç çıktı endişelendim
Günaydın. Benim testimde 2.62 çıkmıştı. Hafif yükselmiş gibi ama referans değerleri arasında olduğu için normal gibi duruyor endişe etmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…