Amin hepsi inşallah Allah hevesimizi kursakta birakmasinYaaaa kıyamam ben onaaa sağlıkla gelsin insallahhhyorma kendini en azından 13-14. Haftaları görene kadar...
Bulantılar bitsin de her gün sabah 5.30 da bulantı ile uyanıyorum 7 ye kadar kusup işe geliyorum valla çok zor :)inşALLAH canımm amakarın büyüdükçe uyku o kadar zorlaşıyor :))
Merhabalar en son cumartesi gittim beta 1400 lerdeydi, kese görünmedi henüz bir sonra ki randevum benimde cuma günü:)Merhabasizinle sat ve BDT günlerimiz aynı doktora gittinizmi hiç, benim randevum cuma günü
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm başınız sağ olsunKızlar ben de bugün 8+6da bebeğimi kaybettim maalesef. Çok yoğun kasık ve bel ağrısı oldu. Sonra kırmızı renkte kanama oldu. Hemen doktora gittik ama kalbi durmuştu. Doktorumun söylediği bebek sağlıklı olsaydı bunu atlatırdı oldu. Her bebek kendine özel. Belli bir durumun kendilerini nasıl etkileyeceği tamamen onlara bağlı. Daha önce bir düşüğüm daha oldu ama onda hiç kanama olmamıştı. Çok şükür ki 3 yaşında bir oğlum var. Allah ona sağlık versin.
Umarım ki hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Maceranıza ve mucizenize güzelliklerle devam etmenizi diliyorum.
Anladım canım. Insallah duzenli büyür yetişirler diyelim o zamanayni durumu bende yasiyorum.bana gore ultrason 5 gun geride.neyseki kese ilk gorundugunde de 5 gun gerideydi kalp atisi duyuldugunda da 5 gun gerideydi.sanirim onemli olan kesenin herhafta olmasi gerekenden az buyumemesi.benim daha once dusugum olmustu canim ama kese herhafta az buyuyodu.onemli olan dedigim gibi kesenin duzenli buyumesi.
Çubuk kraker ve ayva yiyorum ben biraz geçiyor ama genel olarak bulantı devam benim de. Üç aydan sonra diyorlarKızlar bu mide bulantısı nasıl geçecek ya bende kist varya kontrol falan ettiler 3 hafta sonra tekrar bakacaklar küçülme olmazsa alacaklar ozamana kadar sadece folik asit kullanıyorum nasıl geçer bu mide bulantısı
Çok çok geçmiş olsun bende benzer durumdayım yarın 7 hafta olacak çok ilginç bir şekilde adet şeklinde ve parçalı kanamam var ama muayenede kanama alanı yok kese bar kalp atışı yok acile gitmekten kendimi dinlemekten yoruldum perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek artık stres yapmamaya ve oluruna bırakmaya karar verdim ama düşünmemek elde değil hepimizin Allah yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar 7+0 günlük hamileyim kese karindan gorunmedi bugün yine.vajinal muayenede minik bir kese gördü kanama alani çok ve kese bozulmaya baslamis dedi büyük olasilikla düşük yapıcaksin dedi cok az bir ihtimal yolunda gitmesi dedi.gecen perşembe az bir kahverengi lekelenmem olmuştu düşük iğnesi oldum ve progestan basladik.benzer durum yaşayan var mi ya da yorumu olan siz ne düşünürdünüz böyle bir süreçte
Allah yardımcımız olsun benim kese gecen perşembe 5.6 mm ölçüldü kese cok minik embrio henüz oluşmamışti kese kana alanı çok dedi.benim cok az kahverengi suruntu şeklinde kanamam olmuştu.2 gun sonra persembe benim de kontrolüm var aç gel kese gelismemisse kürtaj dedi cok kötüyümÇok çok geçmiş olsun bende benzer durumdayım yarın 7 hafta olacak çok ilginç bir şekilde adet şeklinde ve parçalı kanamam var ama muayenede kanama alanı yok kese bar kalp atışı yok acile gitmekten kendimi dinlemekten yoruldum perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek artık stres yapmamaya ve oluruna bırakmaya karar verdim ama düşünmemek elde değil hepimizin Allah yardımcısı olsun
Allah büyük bekleyip göreceğiz bende çok üzüldüm kese küçük dedi bana da doktor sağlıklı sağlıksız diyemem 7 hafta olsun hala kalbi atmazsa kürtaj yaparız dedi ama bu şekilde olan gebeliklerin çoğunluğu sağlıksız bebekler olduğu için yolunda gitmiyormuş Allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsinAllah yardımcımız olsun benim kese gecen perşembe 5.6 mm ölçüldü kese cok minik embrio henüz oluşmamışti kese kana alanı çok dedi.benim cok az kahverengi suruntu şeklinde kanamam olmuştu.2 gun sonra persembe benim de kontrolüm var aç gel kese gelismemisse kürtaj dedi cok kötüyüm
Benim de 6. Haftada yoğunlaştı. Şu an 8+1'iz bana mısın demiyo.. elma, ayva, leblebi, sade galeta yiyebildikçe anlık hafifletiyo. Prilam da uyku yapiyo, bi süre kesiyo bulantımı.Kızlar bu mide bulantısı nasıl geçecek ya bende kist varya kontrol falan ettiler 3 hafta sonra tekrar bakacaklar küçülme olmazsa alacaklar ozamana kadar sadece folik asit kullanıyorum nasıl geçer bu mide bulantısı
Benimde 6. Haftada başladı tuzlular ve ekmek falan iyi geliyo amano da şekeri yükseltecek diye korkuyorum yemek yemeye korkuyorum valla midem hep bulaniyoBenim de 6. Haftada yoğunlaştı. Şu an 8+1'iz bana mısın demiyo.. elma, ayva, leblebi, sade galeta yiyebildikçe anlık hafifletiyo. Prilam da uyku yapiyo, bi süre kesiyo bulantımı.
Özellikle b6 içeren gıdalar iyi gelirmiş.
Yemek işi bitti, artik tost ceviz vs öyle idare ediyorum. Hepsi tuzu biberi yeter ki minikler iyi olsun
Günaydın. Benim testimde 2.62 çıkmıştı. Hafif yükselmiş gibi ama referans değerleri arasında olduğu için normal gibi duruyor endişe etmemelisinKızlar günaydın testlerim çıktı bugün doktora gidicem de tsh hormonum 3.23 çıkmış yüksek geldi bana referans aralığı 4.5 yazıyo ama sizde kaç çıktı endişelendim
Bende aynı süreci yaşıyorum . Kanamalı geçiyorBen de aynı süreci yasıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun beklemede kalacağız mecburen
Doktor ne diyor canımBende aynı süreci yaşıyorum . Kanamalı geçiyorneden böyle oluyor ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?