2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar 8. Hafta da bel ağrısı yaşayan varmı çok fena bel agrım var geçmiyor
Bel ağrısı çok normal ilk zamanlarda olur son zamanlarda da olur. Benim ilk hamileliğimde çok fazla bel ağrısı yaşadım. Büyükler derki erkek bebek bel ağrısı yapar ama hayırlısı benimde erkekti.

Kızlar günaydın testlerim çıktı bugün doktora gidicem de tsh hormonum 3.23 çıkmış yüksek geldi bana referans aralığı 4.5 yazıyo ama sizde kaç çıktı endişelendim
Referans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorum

Referans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorum
Hamileysen mutlaka ilaci kesmelisin.dr beni kesinlikle uyardi

Seker hapini icmemelisin yani. Onu demek istedim

Kizlar mesajlarin altinda kacinci haftada oldugunuz görünüyor ya. Ben baktigimda bende görünmüyor. Nasil ekleniyor o?

Bende insülin yok 2 doktora da sordum normal dediler... İnş normaldir 2side yanlış bilmiyordur herhalde diye kendimi rahatlatıyorum bir sonraki randevum da 4 hafta sonra inş güzel ilerler hepimizin,

Kızlar ramzi teorisine göre yorum yapabilecek var mı vajinal çekildi

Eklentiler

• AB3FB9C2-F247-43C3-96D4-9B9C83516325.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
Miniş miniş hamişler nasılsınız ben kelebek gibi pır pır heycan hep içimde yemek yiyemesemde mutluyum folik asitte 2.kutuya geçtim progeston da son 3 tane var dr 1 paket bitince kullanma arrık demişti de şimdi ne bilim alıştım ya sanki o düşük olmasına engel oluyormuş gibi hissediyorum psikolejik sanırım nasıl yapcam birden bırakınca

Kizlar mesajlarin altinda kacinci haftada oldugunuz görünüyor ya. Ben baktigimda bende görünmüyor. Nasil ekleniyor o?
Profil fotoğrafına tıklayınca hesap detaylarına gir canım ordan bebeğinin tahmini doğum tarihini ekleyince altta çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…