çok şükür gözün aydın canım sağsalim kavvuşalım inşAllah bebeklerimize hayırlısıylaKizlar minigimizin kalp atisini duyduk cok sukur 6+2 kese uyumlu dedi
Çok sevindim canım tebrik ederiimKizlar minigimizin kalp atisini duyduk cok sukur 6+2 kese uyumlu dedi
içini ferah tut canım sende güzel haberlerle geliceksin inşALLAHÇok sevindim canım tebrik ederiim
Karından mı duydu vajinal mi benimde yarın kalp atışı kontrolüm 6+5 olcak çok korkuyorum
Bel ağrısı çok normal ilk zamanlarda olur son zamanlarda da olur. Benim ilk hamileliğimde çok fazla bel ağrısı yaşadım. Büyükler derki erkek bebek bel ağrısı yapar ama hayırlısı benimde erkekti.Kızlar 8. Hafta da bel ağrısı yaşayan varmı çok fena bel agrım var geçmiyor
İnsallah canimmçok şükür gözün aydın canım sağsalim kavvuşalım inşAllah bebeklerimize hayırlısıyla
Canim darisi basina insalalh karindan duydum kilo olmasina ragmen duyduk cok sukurÇok sevindim canım tebrik ederiim
Karından mı duydu vajinal mi benimde yarın kalp atışı kontrolüm 6+5 olcak çok korkuyorum
Referans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorumKızlar günaydın testlerim çıktı bugün doktora gidicem de tsh hormonum 3.23 çıkmış yüksek geldi bana referans aralığı 4.5 yazıyo ama sizde kaç çıktı endişelendim
Hamileysen mutlaka ilaci kesmelisin.dr beni kesinlikle uyardiReferans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorum
Seker hapini icmemelisin yani. Onu demek istedimReferans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorum
Ee malesef ilaci kesdiyimde cocuk dusuyor,kac kere denedim,ilaci icince test cif cizgi cikiyor ,tam birakiyorum kurmizi geliyorHamileysen mutlaka ilaci kesmelisin.dr beni kesinlikle uyardi
12.haftadan sonra genellikle yuzde 90 azaliyoKızlar bu mide bulantısı nasıl geçecek ya bende kist varya kontrol falan ettiler 3 hafta sonra tekrar bakacaklar küçülme olmazsa alacaklar ozamana kadar sadece folik asit kullanıyorum nasıl geçer bu mide bulantısı
Bende insülin yok 2 doktora da sordum normal dediler... İnş normaldir 2side yanlış bilmiyordur herhalde diye kendimi rahatlatıyorum bir sonraki randevum da 4 hafta sonra inş güzel ilerler hepimizin,Referans araligi 0,3-4,2 yaziyor benimkinde,sonuç 2,39 cikmiş,kadin dogum normal dedi ama endikrinolog fazla dedi,hayirlisi bakalim,insulin direncim var diye glukofaj iciyorum
hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşALLAH :)Selam bende ekim annesi olucam Allah nasip ederse bat 8 ocak 1 tane cocugum var henuz 1 yasinda
Profil fotoğrafına tıklayınca hesap detaylarına gir canım ordan bebeğinin tahmini doğum tarihini ekleyince altta çıkarKizlar mesajlarin altinda kacinci haftada oldugunuz görünüyor ya. Ben baktigimda bende görünmüyor. Nasil ekleniyor o?
Profiline gir hesap detaylarinda yaziyo canimKizlar mesajlarin altinda kacinci haftada oldugunuz görünüyor ya. Ben baktigimda bende görünmüyor. Nasil ekleniyor o?
Inşallah canım Allah razı olsun bi boş gebelik olunca insan korkuyoriçini ferah tut canım sende güzel haberlerle geliceksin inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?