2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Birden bırakmamalısın ben kızımda sabah aksam dan sadece aksam içmeye gecmiştim 3gün sonra yarım içtim 3gün sonra kestim doktora sormalısın

Ee malesef ilaci kesdiyimde cocuk dusuyor,kac kere denedim,ilaci icince test cif cizgi cikiyor ,tam birakiyorum kurmizi geliyor
Ee malesef ilaci kesdiyimde cocuk dusuyor,kac kere denedim,ilaci icince test cif cizgi cikiyor ,tam birakiyorum kurmizi geliyor
Bende kiloluyum ve glifor kullanıyordum gizli sekerim var.hamile kaldim dr kesinlikle kullanmamam gerektigini söyledi .sekerim yüksek cikarsa insulinle devam edilir endokrinoloji takibiyle dedi.insallah insukime gerek kalmadan. Tamamlarim hersey yolunda gider.dikkat ediyorum sekerimi dengede tutmada.ondan yazmak istedim sana canim.dr bilir gerci ama kafana gore devm ediyorsan kes bence gliforu.

Bende insülin yok 2 doktora da sordum normal dediler... İnş normaldir 2side yanlış bilmiyordur herhalde diye kendimi rahatlatıyorum bir sonraki randevum da 4 hafta sonra inş güzel ilerler hepimizin,
Hamileyken tah 2.5 altinda olmasi iyi derler yoksa normal zaman icin degeriniz ideal ama gebelik icin hafid yüksek sayilir ama tedirgin olmayin etkilicek kadar asiri yuksek degil dr ilaca baslatir sizi

Birden bırakmamalısın ben kızımda sabah aksam dan sadece aksam içmeye gecmiştim 3gün sonra yarım içtim 3gün sonra kestim doktora sormalısın
Yanlış anlamışsın canım zaten dr bırakmamı istedi paketim bittiğinde paketimde 3 adet kaldı 3 günlük yani ben bırak dedi ya dr ona endişe ettim

Hamileyken tah 2.5 altinda olmasi iyi derler yoksa normal zaman icin degeriniz ideal ama gebelik icin hafid yüksek sayilir ama tedirgin olmayin etkilicek kadar asiri yuksek degil dr ilaca baslatir sizi
Gittim bugün değerlerin normal dediler hatta sordum yüksek değil mi tiroid diye 2.5 altında olması gerekli değil mi diye doktorum buda yeni moda hangi referansa göre söylüyorlar onu dedi.. Referans değeri zaten 2 ile 4.5 arasında gösteriyor benim 3.23 çıktı 2 doktora gittim ayrı ayrı ikiside normal dedi ama hala kafam karışık

kızlar bu iştahsızlık ve miğde bulantısı beni mahvetti ya nasıl geçer bu durum çözüm bulan var mı hiç bişey istemiyo canım karnım aç sadece cacık içebiliyorum napıcam böyle

kızlar bu iştahsızlık ve miğde bulantısı beni mahvetti ya nasıl geçer bu durum çözüm bulan var mı hiç bişey istemiyo canım karnım aç sadece cacık içebiliyorum napıcam böyle
Prilam kullanıyorlar anladığım kadarıyla ben bugün şükür daha iyiyim birkaç gün önce ben de gidip ilaç alacaktım neredeyse

Hanımlar ben bebek 6+1 haftalıkken doktora gittim bebek göründü ama kalp atışını duyamadi doktor bı de ekrana baktim 4.4 mm yaziyordu bebek içindi sanırım bu değer. Kalp atışı duyulmadı diye endişeleniyorum

Aynı durumdayım doktor endişelenme zamanla geçecek dedi ilk 3 ay senden beslenmeyecek problem yok sadece kendin halsiz kalırsın dedi.

Kızlar 8 haftalık hamileyim fakat sırtımın sol tarafı çok ağırıyor gece dinlenince geçiyor akşama doğru tekrar ağrı başlıyor nefesimi kesiyor bu normal mi yaşayan var mı çevremdekiler çok erken diyor neden olabilir acaba

Kızlar 8. Hafta da bel ağrısı yaşayan varmı çok fena bel agrım var geçmiyor
İyi günler bende biraz önce paylaştım bende 8 haftalık hamileyim sırtımın sol tarafı çok ağırıyor nefesim kesiliyor akşam dinlenince geçiyor akşama doğru birdaha başlıyor 3 gündür durum bu

Bebek ağırlaştıkça son zamanlarda sırt ağrsı oluyor canım bilemedim ki

Prilam kullanıyorlar anladığım kadarıyla ben bugün şükür daha iyiyim birkaç gün önce ben de gidip ilaç alacaktım neredeyse
ilaç almak istemiyorum canım ya direniyorum onun için resmen ama bugün daha halsiz ve yorgun yaptı beni iştahsızlık bulantı hali

ilaç almak istemiyorum canım ya direniyorum onun için resmen ama bugün daha halsiz ve yorgun yaptı beni iştahsızlık bulantı hali
Ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum canım folik asiti gece içince sabah daha çok midem bulandığını sezdim daha erken saatte ve kesinlikle tok karnına alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…