2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba arkadaşlar, Ben de 6 haftalık hamileyim. Daha önce bir düşüğüm var ve şimdi progestan kullanıyorum. Tiroidim 3 civarı göründüğü için tiroid ilacı da kullanıyorum. Elimden geldiğince düzenli ve dikkatli besleniyorum. Ekmek az tüketiyorum, tatlı yerine kuruyemişlerden ve meyvelerden yararlanıyorum (dozunda), kefir, yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Hareketsiz de değilim. Kilo alacağımı elbet biliyorum, hamileyim sonuçta; ama ilk trimesterde şimdiden iki kilo almış görünmek moralimi bozdu. Karnım normalde düzdür, karnımda da şişlik var. Benzer bi durum yaşayan oldu mu acaba?

ben telegrami yukledim ama hicbisey ablamadim bu uygulamadan.yazismalari goruyorum ama yazmaya yer bulamadim

qepa Böyle bir yönlendirme yanlış olur. Benim de insülin direncim var. Gebelikte de devam ettirdi doktorum. Bu durumda doktor kontrolü olmadan bırakmak soruna neden olabilir.
Bilmiyorum bende hatta ogrendim ve doktora gidecegim gune kadar kullandim hapimi sonra dr. Gittigimde soyledim. Kesin bir cevap verince korktum kullandığım sure icinde acaba bebegimi etkilemis midir diye. Cunku dr oyle kesin net cumle kurdu.herkesin dr iyi bilir tabi.ben simdilik kestim bakalim ☺

ben telegrami yukledim ama hicbisey ablamadim bu uygulamadan.yazismalari goruyorum ama yazmaya yer bulamadim
Telegram ve benzeri uygulamalar yasak diye biliyorum ama sitede kurallar bu konuda genisledi mi bilmiyorum.oglumdayken yasakti sonra bi sekilde wp grubu olusturmustuk ☺

Bende katıldım yazışmalar görünüyor ama mesaj yazamıyorum,ayrıca facebooktan grup açmak daha iyi konu başlığı açılabiliyor böyle alt alta kalabalık olduğu için yazışmak zor olur face de daha geniş kapsamlı görünüyor tabi yine siz bilirsiniz

ilaç almak istemiyorum canım ya direniyorum onun için resmen ama bugün daha halsiz ve yorgun yaptı beni iştahsızlık bulantı hali
bende nefret ederim ilaç içmekten ama 1 hafta direnebildim daha sonra sabahları midemin öz suyunu çıkarmaya başladım ve inan çok kötü oldum ter döküyordum mecburen kullanıyorum ilaç umarım sen o kadar kötü olmazsın, prilam dr sadece uyku yapıyor ve dr .um söylediğine göre güvenilirmiş bebeğe asla zarar vermezmiş anneye uyku hali yapar dedi bende suan home office geçtim ... cidden çok sıkıntılı bulantı kusma durumu inşallah kimse böyle ağır yaşamaz

Canım sevindim evden çalışmana ay benimde keşke öyle bir imkanım olsa uyku ki ne uyku yani 7/24uyuma hali ya offff

Merhaba,

Dün gece devlet hastanesi randevuları bosalinca, bu sabah rutin hamilelik testleri için soluğu orda aldım.
Normalde sigortalı değilim. Zaten oturum hala yurtdışı ( Sağlık olacakları bakmıyor misafirlere, adresi de taşımak gerek, malum sebepten bir yere de gidemiyoruz zaten )
Uzatmayayim. Kayıt görevlisi, 7 lira borç çıkıyor, dedi ve vezneye uğrayın doktoru görmeden,dedi.
Sonra, gebelik var mı, dedi.
Evet, dedim.
Bir iki işlem daha yaptı. Sonra elime bir çıktı verdiler.
Adım, poliklinik bilgisi, Bağkur - SGK bilgisi yerinde de, "Analık Hakkı" yazıyordu.

Ücret odemenize gerek yok artık, dedi

Ne hoş bir ifade ve düşünce. Analık Hakkı
Elimdeki kağıda baktıkça gözlerim doldu.

Sonuçlar da güzel olur inşallah da, tadından yenmez o zaman

Yasak mı bilmiyorum ama Facebook 2021 Ekim Anneleri grubu kurdum kızlar deneyelim bakalım

Kadin dogum doktoruna soyledim endikrinolig glukofaj yazmis diye,bende 3-4 yere bolup iciyorum.dojtorun dediyi şunceleri yasakdi,ama son zamanlar zararli olmadigi,tam aksine sekerin bebeye verdiyi zarari onlemek amacli izinli.bende o yuzden kesmedim devam ediyorum,tabiki az yiyorum,ekmek filan yok zaten yillardir,cok nadiren ekmek aliniyor eve.eşim şeker hastasi,ben başlangicdayim daha:)

Evet bencede Facebook Grubu açılsın daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…