2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım sevindim evden çalışmana ay benimde keşke öyle bir imkanım olsa uyku ki ne uyku yani 7/24uyuma hali ya offff
Rest çektim canim ya istifa edeyim ya evden çalışayım dedim araba kullanırken korkuyorum Allah korusun ciddi bir kaza yaparsam vebal alırsınız dedim istifa etmeme izin vermedi bakalım bir süre böyle devam edeceğiz

selam kizlar bende ekim annesi olacam insallah yarın 6 haftam oluyo tahmini dogum 28 ekim ancak ben daha kalp atisi duymadim gitmedimde kese gorunmustu sadece 2 hafta once benim bugune kadar gogus hassasiyetim vardi ama bugun hic yok ici bosalmis tek belirtim oydu acaba diyorum bi sorunmu oldu erkendir diyede gitmek istemiyorum hemen fikriniz varmı acaba

Bende senin gibiyim. İki gebeligimde hiç karnim olmadı su an ultrason a göre 7+5 im ve göbeğim oluştu. Şimdiden 3 kilo aldim. Ekmek yemiyorum normalde 51 kiloydum su an 54 oldum. Doğuma kaç kilo giderim diye düşünmeden edemiyorum

Bende ilaci kestigimden beri acaba sekerum yukselir mo endisesi yasiyorum yemeye korkuyorum.sekerim yuksek cikarsa insülin den korkuyorum .yani bende aslinda endokrnime danissam guzel olur dedigin gibi sekerin zarari daha cok çünkü

Aklına takiliyorsa bence gitmelisin doktora. Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama git bence

Kızlar mide bulantım çoktu 2 gündür birden kesildi 2 gündür de ağzımın hiç tadı yok hiçbirşeyin tadını alamıyorum covid falan değilimdir diye düşünüyorum gebelikte olurmuş ama sizde de oldu mu hiç

Canım benim bulantılarım çok az ama, mide yanması yaşıyorum en çok. O bahsettiğin tad olayı bende de var maalesef, ne yesem 2 dk sonra ağzımın tadı eski haline dönüyor covid değilsindir canım, normal belirti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…