Rest çektim canim ya istifa edeyim ya evden çalışayım dedim araba kullanırken korkuyorum Allah korusun ciddi bir kaza yaparsam vebal alırsınız dedim istifa etmeme izin vermedi bakalım bir süre böyle devam edeceğizCanım sevindim evden çalışmana ay benimde keşke öyle bir imkanım olsa uyku ki ne uyku yani 7/24uyuma hali ya offff
Kaç haftalık oldunuz. Olumlu düşünün duyarsınız hayırlısı ile.Kızlar selamm nasılsınız valla hastaneye 12 gün var çok heyecanlıyım ve çpk korkuyorum kalbini duyamazsam diyee
5+2yim 5+0ken gittim keseyi gördü sadece kalp atışı için çok küçük dediiKaç haftalık oldunuz. Olumlu düşünün duyarsınız hayırlısı ile.
Zaten grup açılmış 7 kişi var ordan devam edelimİstek attım hemen
Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz canım üzülmeKızlar selamm nasılsınız valla hastaneye 12 gün var çok heyecanlıyım ve çpk korkuyorum kalbini duyamazsam diyee
Ben de kurdumYasak mı bilmiyorum ama Facebook 2021 Ekim Anneleri grubu kurdum kızlar deneyelim bakalım
Bende senin gibiyim. İki gebeligimde hiç karnim olmadı su an ultrason a göre 7+5 im ve göbeğim oluştu. Şimdiden 3 kilo aldim. Ekmek yemiyorum normalde 51 kiloydum su an 54 oldum. Doğuma kaç kilo giderim diye düşünmeden edemiyorumMerhaba arkadaşlar, Ben de 6 haftalık hamileyim. Daha önce bir düşüğüm var ve şimdi progestan kullanıyorum. Tiroidim 3 civarı göründüğü için tiroid ilacı da kullanıyorum. Elimden geldiğince düzenli ve dikkatli besleniyorum. Ekmek az tüketiyorum, tatlı yerine kuruyemişlerden ve meyvelerden yararlanıyorum (dozunda), kefir, yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Hareketsiz de değilim. Kilo alacağımı elbet biliyorum, hamileyim sonuçta; ama ilk trimesterde şimdiden iki kilo almış görünmek moralimi bozdu. Karnım normalde düzdür, karnımda da şişlik var. Benzer bi durum yaşayan oldu mu acaba?
Bende ilaci kestigimden beri acaba sekerum yukselir mo endisesi yasiyorum yemeye korkuyorum.sekerim yuksek cikarsa insülin den korkuyorum .yani bende aslinda endokrnime danissam guzel olur dedigin gibi sekerin zarari daha cok çünküKadin dogum doktoruna soyledim endikrinolig glukofaj yazmis diye,bende 3-4 yere bolup iciyorum.dojtorun dediyi şunceleri yasakdi,ama son zamanlar zararli olmadigi,tam aksine sekerin bebeye verdiyi zarari onlemek amacli izinli.bende o yuzden kesmedim devam ediyorum,tabiki az yiyorum,ekmek filan yok zaten yillardir,cok nadiren ekmek aliniyor eve.eşim şeker hastasi,ben başlangicdayim daha:)
İnşallah kuzum inşalllaahh zaman geçmiyoo sankiiAllah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz canım üzülme
gecer kuzum bende 4+5te minik kese gordu bugun kalp atisi duyduk 6+2 Allahin izniyle sende duyarsin insallahİnşallah kuzum inşalllaahh zaman geçmiyoo sankii
İnşallah canım benim inşallah çok sağolKizlar
gecer kuzum bende 4+5te minik kese gordu bugun kalp atisi duyduk 6+2 Allahin izniyle sende duyarsin insallah
Aklına takiliyorsa bence gitmelisin doktora. Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama git benceselam kizlar bende ekim annesi olacam insallah yarın 6 haftam oluyo tahmini dogum 28 ekim ancak ben daha kalp atisi duymadim gitmedimde kese gorunmustu sadece 2 hafta once benim bugune kadar gogus hassasiyetim vardi ama bugun hic yok ici bosalmis tek belirtim oydu acaba diyorum bi sorunmu oldu erkendir diyede gitmek istemiyorum hemen fikriniz varmı acaba
Tesekkur ederim ama yarin daha 6. Hafta olacak gitsemde kalp atisi varmidirkiAklına takiliyorsa bence gitmelisin doktora. Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama git bence
Canım benim bulantılarım çok az ama, mide yanması yaşıyorum en çok. O bahsettiğin tad olayı bende de var maalesef, ne yesem 2 dk sonra ağzımın tadı eski haline dönüyorKızlar mide bulantım çoktu 2 gündür birden kesildi2 gündür de ağzımın hiç tadı yok hiçbirşeyin tadını alamıyorum covid falan değilimdir diye düşünüyorum gebelikte olurmuş ama sizde de oldu mu hiç
8+3 yeni yeni kesildi ilk günden beri var bende de dr yerleşme kanaması dedi ağrı yoksa rengi kırmızı değilse endişe etmeKahverengi lekelenmem var, aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?