- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Sağol canım yaa kendimi dinlemek istemiyorum.. Bide mide bulantısı geçti iyiki geçti o ayrı da sorguluyorum niye geçti diyeCanım benim bulantılarım çok az ama, mide yanması yaşıyorum en çok. O bahsettiğin tad olayı bende de var maalesef, ne yesem 2 dk sonra ağzımın tadı eski haline dönüyorcovid değilsindir canım, normal belirti bu
Merhaba, tüp bebek tedavisi mi gördünüz acaba? İkiz olabilir mi?Merhaba arkadaşlar. 7+1 haftalık hamileyim. İlk kontrolüme 6+1 ken gittim kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Ama tam bir hafta sonra yani dün gitmek durumunda kaldım çünkü lekenmem vardı korktum acikcasi Allah'a şükür hiç bir şey yokmuş ve çok şükür kalp atışınida duyduk. Lakin dün gittigimizde doktor ilk gittigimizden farklı olarak 2. Kese var lakin diğerine göre gelişmemiş ve boş dedi. 8mm bir keseymis ve geçen hafta gittiğimizde gozukmemisti. Acaba böyle bir durumla karşılaşan varmı. İkinci kese geçen hafta yoksa bu hafta nasıl oluşabiliyor ve gec oluştuysa içi zaten bos olmazmi yani kese büyürse içinde bir bebek oluşabilir mi acaba kafam karıştı.
Merhaba canım benim oldu böyle bişey tek keseydi 6. Hafta kanama oldu dr kan pıhtısı var dedi 7. Hafta gittik kese oluşmuş ikizlerim var şu an. Benim tüp bebekle oldu iki embriyo transferdi ama biri hemen yerleşmiş diğeri iki hafta sonra yerleşmiş. Belki seninde öyledir.Merhaba arkadaşlar. 7+1 haftalık hamileyim. İlk kontrolüme 6+1 ken gittim kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Ama tam bir hafta sonra yani dün gitmek durumunda kaldım çünkü lekenmem vardı korktum acikcasi Allah'a şükür hiç bir şey yokmuş ve çok şükür kalp atışınida duyduk. Lakin dün gittigimizde doktor ilk gittigimizden farklı olarak 2. Kese var lakin diğerine göre gelişmemiş ve boş dedi. 8mm bir keseymis ve geçen hafta gittiğimizde gozukmemisti. Acaba böyle bir durumla karşılaşan varmı. İkinci kese geçen hafta yoksa bu hafta nasıl oluşabiliyor ve gec oluştuysa içi zaten bos olmazmi yani kese büyürse içinde bir bebek oluşabilir mi acaba kafam karıştı.
Evet tüp bebek lakin terk embriyo transfer edildi aklım bunu almıyor. Transfer sonrası eşimle birliktede olmadikMerhaba, tüp bebek tedavisi mi gördünüz acaba? İkiz olabilir mi?
Benim tek embriyo transferi gerçekleşti. Böyle birşey nasıl oldu anlamıyorum. Doktor kesenin birisi gelişmemiş 8mm ve boş dedi lakin ilk kontrolde neden yoktu ve sonradan oluştu anlayamadım. Tek transferle mümkünmüki acaba iki keseMerhaba canım benim oldu böyle bişey tek keseydi 6. Hafta kanama oldu dr kan pıhtısı var dedi 7. Hafta gittik kese oluşmuş ikizlerim var şu an. Benim tüp bebekle oldu iki embriyo transferdi ama biri hemen yerleşmiş diğeri iki hafta sonra yerleşmiş. Belki seninde öyledir.
Kesinlikle icinde bebek olusabilir. Gecen hafta yoksa muhakkak yeni oluşmuştur. Yeni oluşmuşsa bebeğin de oluşmaya zamani vardir daha. Kesinlikle beklemelisinMerhaba arkadaşlar. 7+1 haftalık hamileyim. İlk kontrolüme 6+1 ken gittim kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Ama tam bir hafta sonra yani dün gitmek durumunda kaldım çünkü lekenmem vardı korktum acikcasi Allah'a şükür hiç bir şey yokmuş ve çok şükür kalp atışınida duyduk. Lakin dün gittigimizde doktor ilk gittigimizden farklı olarak 2. Kese var lakin diğerine göre gelişmemiş ve boş dedi. 8mm bir keseymis ve geçen hafta gittiğimizde gozukmemisti. Acaba böyle bir durumla karşılaşan varmı. İkinci kese geçen hafta yoksa bu hafta nasıl oluşabiliyor ve gec oluştuysa içi zaten bos olmazmi yani kese büyürse içinde bir bebek oluşabilir mi acaba kafam karıştı.
Benim 5. Haftada oldu progestan başlandı. Geçen hafta sonu da kırmızı lekem oldu ,proloton Depot iğne yapıldı. Bu hafta iyiyim çok şükürKahverengi lekelenmem var, aynı durumda olan var mı?
Evet olur kuzenim de oldu. Tek embriyo ama çift bölünme ikiz onunda şimdiBenim tek embriyo transferi gerçekleşti. Böyle birşey nasıl oldu anlamıyorum. Doktor kesenin birisi gelişmemiş 8mm ve boş dedi lakin ilk kontrolde neden yoktu ve sonradan oluştu anlayamadım. Tek transferle mümkünmüki acaba iki kese
Dualarım seninleKızlar iyi geceler
Yarın sabah kalp atışı için randevum var doğal yoldan bi boş gebelik geçirdim ve tedaviyle anca hamile kalabildim bu süreçte annemi kaybettim. Kimin duası kabul olur bilinmez bana dua eder misiniz yarın bende birçoğunuz gibi kalp atışı duyabilirim bu sefer imtihanımız olmaz inşallah
Şimdiden dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın insallah❤
Günaydın canım normal hissetmiyorumgünaydın arkadaşlar nasılsınız
bende farklı değilim canım miğdem hala kötü sanki heran çıkacak mübarekGünaydın canım normal hissetmiyorumsen nasılsın?
Üff sorma bi geçeydi şu bulantılarbende farklı değilim canım miğdem hala kötü sanki heran çıkacak mübarek
Ben tarayıcıdan giriyorum canım iPhone uygulaması yokdaha erken ama insan düşünmeden yapamıyo isim düşünen belli olan var mıı :))))) birde kızlar buraya telefonunuzdan mı bağlanıyorsunuz acaba ben indiremedim kadınlar kulübü yazdıgımda çıkmadı appstore da bilgisayardan giriyorum ama telden daha rahat olur nasıl yapıyosunuz
evet bende akşam evde öyle giriyorum :) bizde kız olursa güzel isim çok ama erkek olursa çok fazla güzel isim yok sanki ya ben hep buğra istiyodum ama eşimde bu kez kızımda benim istediğim oldu eşimde istedi tabi şimdi eşim diyo ki bunda da ben bulucam sen beğenicem koyucaz bakalım nolcak erkek olursa karan düşünüyoruz gibi bakalım nasip hayırlısı ALLAH tan inşALLAHÜff sorma bi geçeydi şu bulantılar
Ben tarayıcıdan giriyorum canım iPhone uygulaması yok
İsim düşünmüş değilim cinsiyete göre karar vereceğim
Hayırlısı olsun canım ben de çok kararsız kalıyorum o yüzden düşünmeyi erteliyorum kız olursa yine kızımın ismi ile uyumlu olsun diyorum erkek olursa zaten dediğin gibi kafam epey karışır hakkımızda hayırlısı olur inşallahevet bende akşam evde öyle giriyorum :) bizde kız olursa güzel isim çok ama erkek olursa çok fazla güzel isim yok sanki ya ben hep buğra istiyodum ama eşimde bu kez kızımda benim istediğim oldu eşimde istedi tabi şimdi eşim diyo ki bunda da ben bulucam sen beğenicem koyucaz bakalım nolcak erkek olursa karan düşünüyoruz gibi bakalım nasip hayırlısı ALLAH tan inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?