- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 18
- 37
Dayanılmaz noktadaysan ilaç al istersen canımKızlar ya çok kötüyüm ne yesem çıkıyor hiç gücüm kalmadı artık hiç bir şey yiyemiyorum iyice halsizleştim. Napacağımı şaşırdım
Canım senin beta değerin nasıl artış gösterdiMerhaba canım benim oldu böyle bişey tek keseydi 6. Hafta kanama oldu dr kan pıhtısı var dedi 7. Hafta gittik kese oluşmuş ikizlerim var şu an. Benim tüp bebekle oldu iki embriyo transferdi ama biri hemen yerleşmiş diğeri iki hafta sonra yerleşmiş. Belki seninde öyledir.
Olursa da olsun cancağzım üzülmeYa kızlar benim beta değerim 3 kat artıyo çoğul olmaz demi
Walla bi kızım var benim için çok zor düşünemiyorum bileOlursa da olsun cancağzım üzülme
Hayırlısı olsun inşallah canım benim de bir kızım var Allah bağışlasın evlatlarımızıWalla bi kızım var benim için çok zor düşünemiyorum bile
Ben kızımda yaptırmak istemiyordum çünkü ne olursa olsun sonuç doğuracaktım bebeğimi sadece risk ihtimali hesaplanıyor canım ihtimal Yüksek çıkarsa bu duruma kendini hazırlarsın vs diyenler oldu yaptırdım yani ihtimal düşük çıkmıştı zaten bi kan veriyorsun yani tabi bu tarama testiyle başka şeyler de tespit edilebiliyor mu bilmiyorum canımMerhabalaarr hanımlarsize sorum olacak ikili testten bahsetti dün doktorum kararı bana bıraktı ben yaptırmak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var sizlerin de
İlaç ta içiyorum hiç faydası yokDayanılmaz noktadaysan ilaç al istersen canım
canım benim 4 kat artıyordu tek kese çıktı pek onunla alakası yoktur diye düşünüyorumYa kızlar benim beta değerim 3 kat artıyo çoğul olmaz demi
Kalp atışını vajinal ultrasonla mı duydunuz acaba6+5 Bırakıyorum buraya.. Bugun kalp seslerini duyduk.. 140 atıyordu.. Çok güzeldi.. Bir dahaki serüvenimiz doktorla 5 hafta sonraAllah herkese nasip etsin bu duyguların hepsini..
aa böyle bir şey olabiliyor mu? Benim de iki embriyo transfer edildi, 6+1de bir tane kese vardı. Bi sonraki kontrolüm 11 gün sonra, ikinci kese görürsem şok olurum :)Merhaba canım benim oldu böyle bişey tek keseydi 6. Hafta kanama oldu dr kan pıhtısı var dedi 7. Hafta gittik kese oluşmuş ikizlerim var şu an. Benim tüp bebekle oldu iki embriyo transferdi ama biri hemen yerleşmiş diğeri iki hafta sonra yerleşmiş. Belki seninde öyledir.
İyi bari bide değerin fazla olması erkek olmasından olabilir diye okudum tabi yalandır daCAN
canım benim 4 kat artıyordu tek kese çıktı pek onunla alakası yoktur diye düşünüyorum
sanırım farklı genetik hastalıklar da tespit edilebiliyormuş canım. Ben sen hiç yaptırmak istemiyorum vallahi şaşırdım 20. Haftada detaylı ultrasona girersin diyo çevremdekiler. Bakalım Balım düşünme aşamasındayım gidip gidip geliyorum bu konudaBen kızımda yaptırmak istemiyordum çünkü ne olursa olsun sonuç doğuracaktım bebeğimi sadece risk ihtimali hesaplanıyor canım ihtimal Yüksek çıkarsa bu duruma kendini hazırlarsın vs diyenler oldu yaptırdım yani ihtimal düşük çıkmıştı zaten bi kan veriyorsun yani tabi bu tarama testiyle başka şeyler de tespit edilebiliyor mu bilmiyorum canım
Çok geçmiş olsuun. Kaç haftalıktı kaybettiğinizdeEvet oldu. Yani kısaca anlatayım kalp atışı herşey gayet iyiydi doktora gittim 3 hafta geçti üzerinden bayram arefesiydi alışveriş yaptık eşimle yemek yedik gayet iyiydim hiç ama hiç bir şeyim yoktu eve geldim hafif pembe leke gelmiş ilk başta pek dikkate almadım eşim gidelim doktora dedi bayram girecej araya dedi gittik kalp atışı yok dedi acildeki doktor inanmak istemedim kendi doktirumu aradım direk çağırdı gittim baktı kalp atışı yok ve 2 hafta olmuştu kalbi duralı tek teselli bana zarar vermemiş olması oldu ama kendi doktorumun dediğine göre anomali olan bebeklerde kalp durması genelde olurmuş
Senin ailende ikiz gebelik yaşayan var mı doğal yoldan? Senin tarafta yoksa, tüp bebek de değilse ikiz değildirWalla bi kızım var benim için çok zor düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?