2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım senin beta değerin nasıl artış gösterdi

Merhabalaarr hanımlar size sorum olacak ikili testten bahsetti dün doktorum kararı bana bıraktı ben yaptırmak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var sizlerin de

Merhabalaarr hanımlar size sorum olacak ikili testten bahsetti dün doktorum kararı bana bıraktı ben yaptırmak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var sizlerin de
Ben kızımda yaptırmak istemiyordum çünkü ne olursa olsun sonuç doğuracaktım bebeğimi sadece risk ihtimali hesaplanıyor canım ihtimal Yüksek çıkarsa bu duruma kendini hazırlarsın vs diyenler oldu yaptırdım yani ihtimal düşük çıkmıştı zaten bi kan veriyorsun yani tabi bu tarama testiyle başka şeyler de tespit edilebiliyor mu bilmiyorum canım

aa böyle bir şey olabiliyor mu? Benim de iki embriyo transfer edildi, 6+1de bir tane kese vardı. Bi sonraki kontrolüm 11 gün sonra, ikinci kese görürsem şok olurum :)

Merhaba kızlar
Dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+5dim 6+4 çıktı ultrasonda daha küçük olduğu için kalp atışını derinden duyuyorum dedi dinletti bizede ama bir sorun yok dedi. Yinede annelik hissiyle endişe ettim. Inşallah bu anları bekleyen herkese nasip olsuuun

sanırım farklı genetik hastalıklar da tespit edilebiliyormuş canım. Ben sen hiç yaptırmak istemiyorum vallahi şaşırdım 20. Haftada detaylı ultrasona girersin diyo çevremdekiler. Bakalım Balım düşünme aşamasındayım gidip gidip geliyorum bu konuda

Çok geçmiş olsuun. Kaç haftalıktı kaybettiğinizde

ben kızımdada yaptırmıştım bu kezde yaptırmak istiyorum detaylı ultrason da yaptırmıştım 20.haftalarda ama onu net resimler için aptırmıştım şimdi de almam gereken bir önlem varsa almak için yaptırıyorum açıkcası sonuçta herhaliyle kabulumuz evlat yani canımızdan bi parça asla kötü durumda sonlandırma için vs değil ALLAH sağlıkla hayırla vaktin kucaklarımıza almayı nasip etsin inşALLAH türkiye hastanesi yapıyormuş sanırım bi fiyatını sorucam oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…