Demek istedigim bırakmana doktor karar vermiş sonucta demekki tehlikeli bi hal kalmadı.bırakırken kademeli bırakmalısın bunu kastettimYanlış anlamışsın canım zaten dr bırakmamı istedi paketim bittiğinde paketimde 3 adet kaldı 3 günlük yani ben bırak dedi ya dr ona endişe ettim
Tek yumurta ikizi olabilir mi ?Benim tek embriyo transferi gerçekleşti. Böyle birşey nasıl oldu anlamıyorum. Doktor kesenin birisi gelişmemiş 8mm ve boş dedi lakin ilk kontrolde neden yoktu ve sonradan oluştu anlayamadım. Tek transferle mümkünmüki acaba iki kese
Sabır kuzum yakında bıçak gibi kesilecek inşallahİlaç ta içiyorum hiç faydası yok
Ben de yaptırırım ama sonuç benim için hiç bir değiştirmeyecek canımsanırım farklı genetik hastalıklar da tespit edilebiliyormuş canım. Ben sen hiç yaptırmak istemiyorum vallahi şaşırdım 20. Haftada detaylı ultrasona girersin diyo çevremdekiler. Bakalım Balım düşünme aşamasındayım gidip gidip geliyorum bu konuda
Merhabalar canım zorlu geçen midemle mücadele ediyorım :) Çok heyecanlıyım ve endişeliyim kalp atışını bir duyarsam çok rahatlıycam :))günaydın arkadaşlar nasılsınız
Başınız sağolsun en yakın zamanda tekrar hamilelik haberlerinizi alırız inşallahmerhaba herkese bizim de 9.haftamızda kalbi durdu aldılar bebeği hiçbir sorun yoktu sanırım bebekte bir anomali vardı nasip böyleymiş tüm gebelere sağlıklı bi hamilelik diliyorum sağlıkla kucağınıza alın
Doktor dogal zencefili onerdiBenim bulantılar ilaçlara rağmen tekrar başladı. Prilam iyi geliyordu doktor günde 2 tane iç demişti ama 3 yapıcam bugün sanırım. Vitaminler de iyi gelmedi. Diğer bebeğimde 5 ay sürdü bulantılar. Çözüm bulan var mı arkadaşlar? Birde sosyal medya da bir sayfa cinsiyet tahmini yapıyordu ultrason fotosuna göre bana kız dedi. Merak ediyorum sonucu
ne zaman kontrol canım duyarsın inşALLAH :)))))))))Merhabalar canım zorlu geçen midemle mücadele ediyorım :) Çok heyecanlıyım ve endişeliyim kalp atışını bir duyarsam çok rahatlıycam :))
15Martta kuzum :) Hesabıma göre 7+0oluyo :))ne zaman kontrol canım duyarsın inşALLAH :)))))))))
inşALLAH canım güzel haberlerle gel bende geçen hafta gittim kalp atışı duyduk herşey yolunda dedi çok şükür bir ay sonra gel kontrole dedi ama çok uzun ya napcam bilmiyorumkorkuyorum bide 9 hafta da falan belirti olmadan kaybeden arkadaşlar var kokuyorum açıkcası 1 ay beklemeden gidicem sanırım15Martta kuzum :) Hesabıma göre 7+0oluyo :))
Bende okuyunca çok korkuyorum.. Benimde 7+2 kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi ama stres de yapmak istemiyoruminşALLAH canım güzel haberlerle gel bende geçen hafta gittim kalp atışı duyduk herşey yolunda dedi çok şükür bir ay sonra gel kontrole dedi ama çok uzun ya napcam bilmiyorumkorkuyorum bide 9 hafta da falan belirti olmadan kaybeden arkadaşlar var kokuyorum açıkcası 1 ay beklemeden gidicem sanırım
Bende bazı arkadaşların kayıplarını okuyunca korktumBende okuyunca çok korkuyorum.. Benimde 7+2 kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi ama stres de yapmak istemiyorumçok uzun bir süre 1 ay.
Ay Allahım korusun herkesin evladını sağ sağlim bitirip kucağımıza alalım inşalllaahh. Okudukça bende korkuyorum vallainşALLAH canım güzel haberlerle gel bende geçen hafta gittim kalp atışı duyduk herşey yolunda dedi çok şükür bir ay sonra gel kontrole dedi ama çok uzun ya napcam bilmiyorumkorkuyorum bide 9 hafta da falan belirti olmadan kaybeden arkadaşlar var kokuyorum açıkcası 1 ay beklemeden gidicem sanırım
evet canım doktor herşey yolunda 1 ay sonra diyince normal gelmişti ama şimdi okuyunca ister istemez stres yapıyo insan yani beklemicem 1 ay önümüzdeki hafta gidiyim diyorum tekrarBende okuyunca çok korkuyorum.. Benimde 7+2 kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi ama stres de yapmak istemiyorumçok uzun bir süre 1 ay.
Ya bilmiyorum hareketlerini hissetsek korkmam en azından takip ederim ama 2 hafta sonra gitsem diyorum ne diyip te gidicemBende bazı arkadaşların kayıplarını okuyunca korktumAynı benimde 7+2 de kalp atışı duyuldu 1 ay snr çağırdı. Acaba ara kontrole gitsek mi
işte dimi bide belirtisi olmayan bile oluyor o yüzden hiçbir belirtim yok diye rahatlatırdım kendimi şimdi oda olmuyo belirti olmadan kalp atışı durabiliyo neden bekledim demektense ara kontrole gidicem bende gerekirse kalp atışını dışa vermesin ekrandan baksın razıyım yani ama gidip ğrenitim durumunuBende bazı arkadaşların kayıplarını okuyunca korktumAynı benimde 7+2 de kalp atışı duyuldu 1 ay snr çağırdı. Acaba ara kontrole gitsek mi
aminnn canım inşALLAH rabbim sağlıkla hayırlısıyla vaktinde kucaklarımıza almayı nasip etsin cümlemize inşALLAHAy Allahım korusun herkesin evladını sağ sağlim bitirip kucağımıza alalım inşalllaahh. Okudukça bende korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?