2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yanlış anlamışsın canım zaten dr bırakmamı istedi paketim bittiğinde paketimde 3 adet kaldı 3 günlük yani ben bırak dedi ya dr ona endişe ettim
Demek istedigim bırakmana doktor karar vermiş sonucta demekki tehlikeli bi hal kalmadı.bırakırken kademeli bırakmalısın bunu kastettim

Ben telegrama girdim ancak mesaj yazamıyorum sadece yazılanları okuyabiliyorum. Nasıl düzelir kızlar bu

Tek yumurta ikizi olabilir mi ?

İlaç ta içiyorum hiç faydası yok
Sabır kuzum yakında bıçak gibi kesilecek inşallah
Ben de yaptırırım ama sonuç benim için hiç bir değiştirmeyecek canım

Benim bulantılar ilaçlara rağmen tekrar başladı. Prilam iyi geliyordu doktor günde 2 tane iç demişti ama 3 yapıcam bugün sanırım. Vitaminler de iyi gelmedi. Diğer bebeğimde 5 ay sürdü bulantılar. Çözüm bulan var mı arkadaşlar? Birde sosyal medya da bir sayfa cinsiyet tahmini yapıyordu ultrason fotosuna göre bana kız dedi. Merak ediyorum sonucu

Başınız sağolsun en yakın zamanda tekrar hamilelik haberlerinizi alırız inşallah nasıl anladınız acaba kalbinin durduğunu? 1 ay sonraya çağırıyor doktorlar baya uzun süre ara kontrole gitmediğimiz için

Arkadaslar bu ikili test dediyiniz seyde bir sorun cikarsa ne gibi onlemlen aliniyor?tedafi filan mumkun mu yoksa sadece hasta cikarsa kurtaj mi oneriliyor?

Doktor dogal zencefili onerdi

15Martta kuzum :) Hesabıma göre 7+0oluyo :))
inşALLAH canım güzel haberlerle gel bende geçen hafta gittim kalp atışı duyduk herşey yolunda dedi çok şükür bir ay sonra gel kontrole dedi ama çok uzun ya napcam bilmiyorumkorkuyorum bide 9 hafta da falan belirti olmadan kaybeden arkadaşlar var kokuyorum açıkcası 1 ay beklemeden gidicem sanırım

Bende okuyunca çok korkuyorum.. Benimde 7+2 kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi ama stres de yapmak istemiyorum çok uzun bir süre 1 ay.

Ay Allahım korusun herkesin evladını sağ sağlim bitirip kucağımıza alalım inşalllaahh. Okudukça bende korkuyorum valla

Bende okuyunca çok korkuyorum.. Benimde 7+2 kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi ama stres de yapmak istemiyorum çok uzun bir süre 1 ay.
evet canım doktor herşey yolunda 1 ay sonra diyince normal gelmişti ama şimdi okuyunca ister istemez stres yapıyo insan yani beklemicem 1 ay önümüzdeki hafta gidiyim diyorum tekrar

Bende bazı arkadaşların kayıplarını okuyunca korktum Aynı benimde 7+2 de kalp atışı duyuldu 1 ay snr çağırdı. Acaba ara kontrole gitsek mi
Ya bilmiyorum hareketlerini hissetsek korkmam en azından takip ederim ama 2 hafta sonra gitsem diyorum ne diyip te gidicem doktorum bana evham yapma diyo ilk gebelik 1.5 sene sonra oldu korkuyorum ister istemez sen napıcaksın gidicek misin

Bende bazı arkadaşların kayıplarını okuyunca korktum Aynı benimde 7+2 de kalp atışı duyuldu 1 ay snr çağırdı. Acaba ara kontrole gitsek mi
işte dimi bide belirtisi olmayan bile oluyor o yüzden hiçbir belirtim yok diye rahatlatırdım kendimi şimdi oda olmuyo belirti olmadan kalp atışı durabiliyo neden bekledim demektense ara kontrole gidicem bende gerekirse kalp atışını dışa vermesin ekrandan baksın razıyım yani ama gidip ğrenitim durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…