2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız siz de paylaşırsanız sevinirim geçmiş olsun hem de içiniz rahat eder

Merhaba kızlar, benim son günlerde sindirim sistemim çok yavaşladı. Yediğim yemeği saatlerce midemde hissediyorum, şu anda bile akşam yemeğini sanki yeni yemiş gibiyim. ayrıca genzimde yanma ve fazlaca mide asidi oluyor. Çok rahatsızlık verici cidden

Bende de bazen oluyor. Akşamları sade maden suyu iç seni rahatlatır. İçine limon da damlat öyle iç . Ama meyveli maden suyu içme. Sade maden suyu olsun

Kızlar biz 7 haftalığız daha. Aşırı derece üşüme ve kabızlık var bende. Benim gibi olan var mı acaba.
Biz 9+1 olduk hala var, hamileliğin ilk belirtisi kabızlıkti bende maalesef kuru kayısı incir falan tüketiyorum hergun ama nafile

Ben hamileleliğimin ilk gününden beri yaşıyorum bu durumu çok afedersiniz sürekli geğirmekten fenalık geldi artık 2. Şişe gavisconu yarıladım, dr günde 3 kez içebilirsin dedi ama çok zorda kalmadıkça içmiyorum. İnşallah 12. Haftalarda geçer

Merhaba ben tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizlere hamileyim , yani olabilir :)

Bzm 1 ve 7 de sizin tek kromozomda olduğuna gore translokasyon değil de deviasyon olabilir mi acaba çunku translokasyon 2 kromozom arasında oluor ve daha ciddi bi durum

Mrb lar
Benim bugün 5. Gun embriyo transferinin 9.gunu. 12.gün kan testi yapmamı söyledi doktorum
7. Günde dayanamayıp kan testi yaptım 0.2 cikti
Erkenmı yaptım yukselirmi negatif çıkıp yükselen oldumu

Mrb lar
Benim bugün 5. Gun embriyo transferinin 9.gunu. 12.gün kan testi yapmamı söyledi doktorum
7. Günde dayanamayıp kan testi yaptım 0.2 cikti
Erkenmı yaptım yukselirmi negatif çıkıp yükselen oldumu
12. Günü bekleyin lütfen . Stres çok etkiliyor. Benim 2. Tüp bebek denemem başarılı olmuştu. İnş olumlu sonuç alırsınız.

Alya_sura88 İnşallah canim bebeğini saglikla kucagina al insallah benim ilk tup bebek denemem yasim 42 umudum iyice gitti
Hayırlısı persembe bir kan tesi daha yapicam bakalım

Son düzenleme:
Alya_sura88 İnşallah canim bebeğini saglikla kucagina al insallah benim ilk tup bebek denemem yasim 42 umudum iyice gitti
Hayırlısı persembe bir kan tesi daha yapicam bakalım
Hiç umudunu kaybetme nasip olacaksa olacak. Ben ilki tutmayınca dr değiştirdim. Histeroskopi ile rahim duvarına çizik attırdım. Sonra tüp bebek tuttu. Eğer dondurulmuş yumurtan kaldıysa histeroskopi sonrası daha başarılı sonuç alınıyor. Atılan çizik sonrası rahim kendini yeniliyor ve tutunma şansını arttırıyor.

Yedek yumurtam malesef olmadı
Son tahlilim den sonra sanırım bende doktorumun degistirip histereskopi yaptiricam hakkımızda hayirlisi

Yedek yumurtam malesef olmadı
Son tahlilim den sonra sanırım bende doktorumun degistirip histereskopi yaptiricam hakkımızda hayirlisi
Benim dediği. Sadece histeroskopi değil. Histeroskopi ile Rahime çizik atılıyor aslında minik bir oyuk. Tüp bebeği o oyuğa yerleştiriyor. Şansı artırıyor. Moralinizi yüksek tutun bu çok önemli.

Benim dediği. Sadece histeroskopi değil. Histeroskopi ile Rahime çizik atılıyor aslında minik bir oyuk. Tüp bebeği o oyuğa yerleştiriyor. Şansı artırıyor. Moralinizi yüksek tutun bu çok önemli.
Histereskopi de çizik atmayla
Tup bebek tedavisi aynı dönemdemi yapiliyor

Merhabalar, histereskopi nasıl oluyor zor mu ve yaptırdıktan sonra ne zaman hamile kaldınız

Merhabalar, histereskopi nasıl oluyor zor mu ve yaptırdıktan sonra ne zaman hamile kaldınız
Eğer eşinizde ve sizde bir problem yok ise bu işlemden sonra doğal gebe kalan da çok. Yalan olmasın ama 3-6 ay gibi gebe kalan çok. Ben bir adet bekledim tüp bebek denedik taze transfer oldum. Açıkçası genel anestezi olduğu için hiç bir şey anlamadım. Bir sorun yaşamadım. Kolay oldu diyebilirim. İlk bir kaç gün az kanama ve lekelenme oldu. Zaten histeroskopi olduktan sonraki adet ile hemen tüp deneniyor çok beklenmiyor. Hazır tüpler vs temizlenmişken. İnş sizler de kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.

Tam soru soracaktimki sizin mesajinizi gordum bende 6+5 im daha kalp atisina gitmedim ama asiri mide yanmam var yemek yemeye korkuyorum doktorum bana rennie duo tablet verdi aldim ama arastirdim biraz bazilari ilk 3 ayda önermemis rennie duo tablet fikrin varmı acaba ya da tecrubeli anneler banada yardimci olabilirmi benim ilk hamilelikte ve kolay kalmadımda korkuyorum

Merhaba bende tup bebek anne adayıyım 8.haftadayız ama midem bulantim çok az.sizin nasıl bazen bu durum ters bir şeylermi var dedirtiyor.ayrica öğretmenim hergün saat 1e kadar ayaktayım sizce 12.hafta doluncaya kadar rapor mu alsam yyoksa çalışmaktan bir sıkıntı olmaz mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…