İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız siz de paylaşırsanız sevinirim geçmiş olsun hem de içiniz rahat ederÇok teşekkürler. Şimdi buradaki devlet hastanesinden randevu aldım yarın sabaha, inşallah düzgün bir yerdir - covidden de korkuyor insan. Kalp atışını 6+1 de duymuştuk, üstünden 2 hafta geçti. Normalde randevum önümüzdeki Pazartesi.
Merhaba kızlar, benim son günlerde sindirim sistemim çok yavaşladı. Yediğim yemeği saatlerce midemde hissediyorum, şu anda bile akşam yemeğini sanki yeni yemiş gibiyim. ayrıca genzimde yanma ve fazlaca mide asidi oluyor. Çok rahatsızlık verici cidden
Biz 9+1 olduk hala var, hamileliğin ilk belirtisi kabızlıkti bende maalesef kuru kayısı incir falan tüketiyorum hergun ama nafileKızlar biz 7 haftalığız daha. Aşırı derece üşüme ve kabızlık var bende. Benim gibi olan var mı acaba.
Ben hamileleliğimin ilk gününden beri yaşıyorum bu durumuMerhaba kızlar, benim son günlerde sindirim sistemim çok yavaşladı. Yediğim yemeği saatlerce midemde hissediyorum, şu anda bile akşam yemeğini sanki yeni yemiş gibiyim. ayrıca genzimde yanma ve fazlaca mide asidi oluyor. Çok rahatsızlık verici cidden
Merhaba ben tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizlere hamileyim , yani olabilir :)Benim tek embriyo transferi gerçekleşti. Böyle birşey nasıl oldu anlamıyorum. Doktor kesenin birisi gelişmemiş 8mm ve boş dedi lakin ilk kontrolde neden yoktu ve sonradan oluştu anlayamadım. Tek transferle mümkünmüki acaba iki kese
Bzm 1 ve 7 de sizin tek kromozomda olduğuna gore translokasyon değil de deviasyon olabilir mi acaba çunku translokasyon 2 kromozom arasında oluor ve daha ciddi bi durumMerhaba ben daha 6+5 deyim bilmiyorum bende bir sorun olcak mı çocuk sakat olur mu ya da düşer mi diye korkuyorum. Bilen biri yazarsa sevinirim. Ama şunu söyliyim ilk gebeliğimde perinatolog o çok ciddi bir sorun değil demişti. Normal yollada çocuğunuz olur demişti. Oldu da... inşallah sağ salim doğururuz. SiŞn hangi kromozomda bizde 12. Kromozom
12. Günü bekleyin lütfen . Stres çok etkiliyor. Benim 2. Tüp bebek denemem başarılı olmuştu. İnş olumlu sonuç alırsınız.Mrb lar
Benim bugün 5. Gun embriyo transferinin 9.gunu. 12.gün kan testi yapmamı söyledi doktorum
7. Günde dayanamayıp kan testi yaptım 0.2 cikti
Erkenmı yaptım yukselirmi negatif çıkıp yükselen oldumu
Hiç umudunu kaybetme nasip olacaksa olacak. Ben ilki tutmayınca dr değiştirdim. Histeroskopi ile rahim duvarına çizik attırdım. Sonra tüp bebek tuttu. Eğer dondurulmuş yumurtan kaldıysa histeroskopi sonrası daha başarılı sonuç alınıyor. Atılan çizik sonrası rahim kendini yeniliyor ve tutunma şansını arttırıyor.Alya_sura88 İnşallah canim bebeğini saglikla kucagina al insallah benim ilk tup bebek denemem yasim 42 umudum iyice gitti
Hayırlısı persembe bir kan tesi daha yapicam bakalım
Yedek yumurtam malesef olmadıHiç umudunu kaybetme nasip olacaksa olacak. Ben ilki tutmayınca dr değiştirdim. Histeroskopi ile rahim duvarına çizik attırdım. Sonra tüp bebek tuttu. Eğer dondurulmuş yumurtan kaldıysa histeroskopi sonrası daha başarılı sonuç alınıyor. Atılan çizik sonrası rahim kendini yeniliyor ve tutunma şansını arttırıyor.
Merhaba, doktora gittim bu sabah, ultrasonda göründü, her şey yolunda dedi doktor. İnşallah sizde de durumlar iyidir?İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız siz de paylaşırsanız sevinirim geçmiş olsun hem de içiniz rahat eder
Benim dediği. Sadece histeroskopi değil. Histeroskopi ile Rahime çizik atılıyor aslında minik bir oyuk. Tüp bebeği o oyuğa yerleştiriyor. Şansı artırıyor. Moralinizi yüksek tutun bu çok önemli.Yedek yumurtam malesef olmadı
Son tahlilim den sonra sanırım bende doktorumun degistirip histereskopi yaptiricam hakkımızda hayirlisi
Histereskopi de çizik atmaylaBenim dediği. Sadece histeroskopi değil. Histeroskopi ile Rahime çizik atılıyor aslında minik bir oyuk. Tüp bebeği o oyuğa yerleştiriyor. Şansı artırıyor. Moralinizi yüksek tutun bu çok önemli.
Merhabalar, histereskopi nasıl oluyor zor mu ve yaptırdıktan sonra ne zaman hamile kaldınızHiç umudunu kaybetme nasip olacaksa olacak. Ben ilki tutmayınca dr değiştirdim. Histeroskopi ile rahim duvarına çizik attırdım. Sonra tüp bebek tuttu. Eğer dondurulmuş yumurtan kaldıysa histeroskopi sonrası daha başarılı sonuç alınıyor. Atılan çizik sonrası rahim kendini yeniliyor ve tutunma şansını arttırıyor.
Eğer eşinizde ve sizde bir problem yok ise bu işlemden sonra doğal gebe kalan da çok. Yalan olmasın ama 3-6 ay gibi gebe kalan çok. Ben bir adet bekledim tüp bebek denedik taze transfer oldum. Açıkçası genel anestezi olduğu için hiç bir şey anlamadım. Bir sorun yaşamadım. Kolay oldu diyebilirim. İlk bir kaç gün az kanama ve lekelenme oldu. Zaten histeroskopi olduktan sonraki adet ile hemen tüp deneniyor çok beklenmiyor. Hazır tüpler vs temizlenmişken. İnş sizler de kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.Merhabalar, histereskopi nasıl oluyor zor mu ve yaptırdıktan sonra ne zaman hamile kaldınız
Histeroskopi sonrası ilk adet ile tül bebek işlemine başlanıyor.Histereskopi de çizik atmayla
Tup bebek tedavisi aynı dönemdemi yapiliyor
Tam soru soracaktimki sizin mesajinizi gordum bende 6+5 im daha kalp atisina gitmedim ama asiri mide yanmam var yemek yemeye korkuyorum doktorum bana rennie duo tablet verdi aldim ama arastirdim biraz bazilari ilk 3 ayda önermemis rennie duo tablet fikrin varmı acaba ya da tecrubeli anneler banada yardimci olabilirmi benim ilk hamilelikte ve kolay kalmadımda korkuyorumBen hamileleliğimin ilk gününden beri yaşıyorum bu durumuçok afedersiniz sürekli geğirmekten fenalık geldi artık 2. Şişe gavisconu yarıladım, dr günde 3 kez içebilirsin dedi ama çok zorda kalmadıkça içmiyorum. İnşallah 12. Haftalarda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?