2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Drunuza danışın en sağlıklısı. Eğer kanama vs yoksa çok yorulmuyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. Benim de tüp bebek çalışıyorum bende ama ders saatim az. Kişiden kişiye değişiyor bulantı durumları. Her gebelikte de her zaman aynı olmuyor belirtiler zaten.

Canım bana dr rennie şurup ya da gaviscon şurup kullanabilirsin dedi. Bir şişe rennie içtim, sonra gaviscona geçtik. Dr günde 3 kez içebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi ama ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum. Bir de rennie ye göre gaviscon daha etkili gibi geldi. Kabuklu elma yemek de midemi az da olsa rahatlatıyor, onu da dene istersen. Bir şişe içtikten sonra gitmiştim dr a, bebeğim gayet iyiydi. Bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum canım, neticede olacak olan oluyor. Allah bebelerimize sağlık versin

Çok teşekkür ederim.sizin kac haftalik

Çok sagol bana tablet verdi ve ictim bi tane cunku hic bisey yiyemiyorum ac kalmakta kötü sonucta insallah Allah korusun saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah eger bu ise yaramazsa gaviscon alirim bende

Sevgili anneler lütfen yardımcı olun.. bugün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür 5+4 günlük dedi ve gayet güzel dedi. Ancak yolk kesesinden bahsetmedi kesede 19 mm olmuş görünüyor?? haftaya yine çağırdı. Özele gittim bu arada. Lütfen yardımcı olun bana boş gebelikten korkuyorum kızlar

Alya_sura88 İnşallah canim bebeğini saglikla kucagina al insallah benim ilk tup bebek denemem yasim 42 umudum iyice gitti
Hayırlısı persembe bir kan tesi daha yapicam bakalım
Canım benim üzülme belli olmaz benim iki embriyodan biri tutmuştu diğeri 7. Hafta kese oluştu aralarında iki hafta var olabilir yani

Bu yolk kese olayı doktordan doktora değişiyor sanırım. Benim doktorum da hiç bir muayenemde yolk kesesinden bahsetmedi, burada yazılanlardan duydum sadece bu terimi. Doktorun gayet güzel herşey dediyse yolundadır herşey, boşuna endişelenmeyin bence

Canım benim üzülme belli olmaz benim iki embriyodan biri tutmuştu diğeri 7. Hafta kese oluştu aralarında iki hafta var olabilir yani
Tup bebek transferinde mi yaşadınız 2. Embriyonun tutmasini cift embriyo treansferimi oldun geç yerlesme mi oluyor acaba
Ay inşallah bendede öyle olur perşembe günü tahlil günüm inşallah bi ilerleme olur canim ya

22 yaşındayım, son adet tarihi13 ocak, ilk çocuk :) tahmini doğum tarihi 20 ekim Beni de listeye ekler misiniz

İnşaallah canım ilk haftadan doktor üzmek istemedi mi diye düşündüm ama boşuna evham yapmayayım sabırla beklemek lazımmış onu anladım

Sizlerden başına gelen oldu mu? Düşük belirtisi mi acaba bu? Benim ilk başta yerleşme kanaması olmuştu, bir daha hiç bir şey olmamıştı bugüne kadar
Merhaba benim 5. Haftadan beri kanamam vardı sonra durdu ve 9. Haftada geldi hepsi kahverengi şeklindeydi p tesi doktora gittim kesede mini bir kanama olmuş kahverengiden korkmayın diyorlar endişe etme ama kontrolünü ihmal etme

Aminnnn çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…