- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Ins ins insBenimde 15i kontrolüm inşallah ikimizfe hayırlı haberler alırız
Bizim de akşamdı randevu her şey yolunda çok şükür o tarz yerleşme kanamaları olabiliyor süreklilik göstermesin ve yoğun pelteli olmasın yeter dediMerhaba, doktora gittim bu sabah, ultrasonda göründü, her şey yolunda dedi doktor. İnşallah sizde de durumlar iyidir?
Evet nerelerde acaba hiç yazmıyor ne zamandırKedilervekitaplar canim nerelerdesin sesin çıkmıyor merak ettim seni
Merhabalar bir hafta sonra cikar merak etmeyin henuz erkenSevgili anneler lütfen yardımcı olun.. bugün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür 5+4 günlük dedi ve gayet güzel dedi. Ancak yolk kesesinden bahsetmedi kesede 19 mm olmuş görünüyor?? haftaya yine çağırdı. Özele gittim bu arada. Lütfen yardımcı olun bana boş gebelikten korkuyorum kızlar
19 mm kesede görünmemesi normal mi canım yani??Merhabalar bir hafta sonra cikar merak etmeyin henuz erken
Evet canım kalp dinlemek için cihazları var ama 20.haftalarda falan dinliyorlar hatırladığım kadarıyla. Kayıt açtırmak lazım evet aşılar için falan. Kalp atışı duymadan açmıyorlarmış kayıtı :)Kızlar selam, aile hekimine hiç muayen oldunuz mu? Ultrason varmıdır acaba, ya da kalp atışı duymak için bir alet. Benim hastane randevum ayın 27 sinde. Son kontrolüm de geçen haftaydı. Tekrar bi muayene olmak istiyorum, giden var mı aranızda?
bir de zaten kayıt açtırmak gerekiyormuş sanırım, gitmişken kayıt da açtırırım
Bende 1 buçuk yıl gebe kalamadım onca doktor gezdim hiçbir sorun yok dendi rahim gilmleri ultrasyonlsr kanlar hormonlar eşimin tahlilleri herşey hrp normaldi.sonra kendi kendime dedim görünmeyen birşey var.histereskopi yaptırmalıyım diye.devlet hastanelerine söyledim kadın foğum hastanelerine yapmadılar.özelde histereskopi oldum.şekil bozukluğu varmış.adam rahim filminde bile anladı.onca kadın doğum uzmanı rahim filmi normal dedi.bu şekil bozukluğu doğuştanda olabilirmiş.geçirilmiş operasyon danda.(myom operasyonu geçirmiştim)ekimde histereskopi oldum.doktor şubata kadar hamile kalamazsan tüp bebek yapalım yaştan dolayı dedi.sma sanmıyorum gerek kalmıycak kendiliğinden kalırsın dedi.ve elhamdulillah ocakta son adetimi gördüm.umarım sağlıklada kucağımıza almak nasip olsun.cümle bekleyen annelereYedek yumurtam malesef olmadı
Son tahlilim den sonra sanırım bende doktorumun degistirip histereskopi yaptiricam hakkımızda hayirlisi
Hadi yaEvet canım kalp dinlemek için cihazları var ama 20.haftalarda falan dinliyorlar hatırladığım kadarıyla. Kayıt açtırmak lazım evet aşılar için falan. Kalp atışı duymadan açmıyorlarmış kayıtı :)
Ben cm konusunu bilmiyorum ama kendi deneyimimden soylemistim, o haftalarda kese disinda bir sey gorunmedi bir hafta sonra gittigimde gorunmustu. Isterseniz doktora mesaj atin iciniz rahat etsin19 mm kesede görünmemesi normal mi canım yani??
Evet kzuu haber ver bizedeHadi yaben yarın bi şansımı deniycem. Netten bakındım da, ilk haftalardan itibaren aile hekimine giden olmuş baya, dinlemişler kalp atışını falan. Haber veririm buraya da, ben gibi arada pimpiriklenen olursa gidip dener şansını
Buralardayim canım iyi şükür bir sıkıntı yok sen nasılsın nasıl gidiyor.
Numarasını almamıştım bir hafta dua edip öyle gideceğim herşey güzel demişken bozmak istemiyorum şimdiBen cm konusunu bilmiyorum ama kendi deneyimimden soylemistim, o haftalarda kese disinda bir sey gorunmedi bir hafta sonra gittigimde gorunmustu. Isterseniz doktora mesaj atin iciniz rahat etsin
Bi sorun olsa doktorlar ertelemiyor hemen söylüyor canım. O yüzden sen kendine 1 haftayı zehir etme :)Numarasını almamıştım bir hafta dua edip öyle gideceğim herşey güzel demişken bozmak istemiyorum şimdibir sorun olsa söylerdi belki de
Istahsizlikmii? O nasi biseydi yaaa?Bende arada bel kasık ağrısı ve iştahsızlığim var 2 hafta önce dr a göründüm beklemedeyim. Senin nasıl gidiyo
Cok güzel çok sevindim sizin adınıza yaşınız kaç benim 42Bende 1 buçuk yıl gebe kalamadım onca doktor gezdim hiçbir sorun yok dendi rahim gilmleri ultrasyonlsr kanlar hormonlar eşimin tahlilleri herşey hrp normaldi.sonra kendi kendime dedim görünmeyen birşey var.histereskopi yaptırmalıyım diye.devlet hastanelerine söyledim kadın foğum hastanelerine yapmadılar.özelde histereskopi oldum.şekil bozukluğu varmış.adam rahim filminde bile anladı.onca kadın doğum uzmanı rahim filmi normal dedi.bu şekil bozukluğu doğuştanda olabilirmiş.geçirilmiş operasyon danda.(myom operasyonu geçirmiştim)ekimde histereskopi oldum.doktor şubata kadar hamile kalamazsan tüp bebek yapalım yaştan dolayı dedi.sma sanmıyorum gerek kalmıycak kendiliğinden kalırsın dedi.ve elhamdulillah ocakta son adetimi gördüm.umarım sağlıklada kucağımıza almak nasip olsun.cümle bekleyen annelere
Canım bu teori dogru değil bence daha belli olmazHayırlı sabahlar hanımlar, cuma gününden kalma bu fotomuz 8+5 :) burda konusulunca merak ettim duruşuna göre kiz mi oluyor simdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?