İyiyim canım ben de, reflüyle mücadeleye devamBuralardayim canım iyi şükür bir sıkıntı yok sen nasılsın nasıl gidiyor. @Kedilervekitaplar bayadir yok yazmıyor da bende merak etmiştim
Evet çift embriyo transferi oldu ilki hemen yerleşti diğeri iki hafta sonra dr bile şaşırdıTup bebek transferinde mi yaşadınız 2. Embriyonun tutmasini cift embriyo treansferimi oldun geç yerlesme mi oluyor acaba
Ay inşallah bendede öyle olur perşembe günü tahlil günüm inşallah bi ilerleme olur canim ya
Aslinda doğruluğuna bende pek inanmıyorum, merak sadece :)Canım bu teori dogru değil bence daha belli olmaz
Geçmiş olsun, dün o kadar kötüydüm ki iki kere şurup içtim yine düzelmedi. Yemek mi yemesem artık diyorum, ya da diyet yemekleri mi yapsamSlm kızlar benimde en zorlandığım reflü çok fena oluyor yerken iyi yedikten sonra yanıyorum istifra edemiyorum etsem rahatlayacam ama olmuyor çok baharatlı şeyler yememeye çalışıyorum öyle gidiyor bakalım hayırlısı kiloda almaya başladım oda. Biraz endişelendiriyor çünkü zaten çok zayıf değilim işte biraz karışık bir ruh halim var
Bizde 1 hafta geriden Geliyoruz ama benim yumurtlama tarihim geçti adet düzenim değişmisti Ocak 19 da yumurtladim 21. De çatlama oldu takip etmistim son adet tarihim 29 Aralık'ta olmustu acaba bu sorun yaratır mı cuma gidecem tekrar ama emin olamadım.Hayırlı kandiller kızlarkontrolümüz vardı bugun 7.haftada gitmiştik 1 hafta geride demişti bugun adetle tam uyumlu çıktı 9+3..kan sulandırıcıya 37 ye kadar devam edecekmişiz.. 12.haftada gelin dedi tekrar..
Geride olduğu zamanda doktor sorun olmayacağını söyledi 2 hafta sonra da aynı haftasında çıktı zaten.. Aynı kilodayım iştahım yok zaten zorla yiyince kilo da almadım..Bizde 1 hafta geriden Geliyoruz ama benim yumurtlama tarihim geçti adet düzenim değişmisti Ocak 19 da yumurtladim 21. De çatlama oldu takip etmistim son adet tarihim 29 Aralık'ta olmustu acaba bu sorun yaratır mı cuma gidecem tekrar ama emin olamadım.
Birde sizlerin kilo alımı nasıl ?? Benim pantollarim olmamaya başladı şimdiden
Ben 4 kilo aldım ama zaten çok zayıf olduğum için bı alıp bı veriyordum 45 kiloydum şuan 49 kiloyum ilk oğlumda 20 kg almistimGeride olduğu zamanda doktor sorun olmayacağını söyledi 2 hafta sonra da aynı haftasında çıktı zaten.. Aynı kilodayım iştahım yok zaten zorla yiyince kilo da almadım..
Çok zor biliyorum ama süt peynir özellikle yemeye çalışın ben ilk etapta çok mide bulantısı yaşadım şuan çok şükür iyiyim sabahları yumurta süt ve peynir asla ihmal etmiyorum normalde sabah kahvaltı yapmazdım ama şimdi mecburiBenim iştah yok . Bulantıdan bir şey yiyemiyorum. Kilo verince dr ne yapacağız dedi. 12 hafta da kontrole gelirken 2 kilo almış ol dedi. Ben et ve süt Ürünleri neredeyse hiç tüketemiyorum. Yumurta yiyorum sabahları en azından. Vitamin istedim pek istekli değildi. Muhtemelen ikili taramadan sonra verir diye düşündüm.
Maşallah size ben daha düzelemedim 9+6 olduk bugün. Arkadaşım kefir önerdi marketten aldık eve gidince deneyeceğim.Çok zor biliyorum ama süt peynir özellikle yemeye çalışın ben ilk etapta çok mide bulantısı yaşadım şuan çok şükür iyiyim sabahları yumurta süt ve peynir asla ihmal etmiyorum normalde sabah kahvaltı yapmazdım ama şimdi mecburi
Anladım canım Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versinKopup ters bağlanmış bizimki
75 kilo ile hamile kaldım kilom fazla olduğu için ne kadar az alsam o kadar iyi ilkinde 6 kilo almıştım bende yine o civarda alsam yeterBen 4 kilo aldım ama zaten çok zayıf olduğum için bı alıp bı veriyordum 45 kiloydum şuan 49 kiloyum ilk oğlumda 20 kg almistim
Allahın mucizesiEvet çift embriyo transferi oldu ilki hemen yerleşti diğeri iki hafta sonra dr bile şaşırdı
Ay maşallahınız var ya, Ebru şallı bile 6 kilodan fazla almıştır eminim75 kilo ile hamile kaldım kilom fazla olduğu için ne kadar az alsam o kadar iyi ilkinde 6 kilo almıştım bende yine o civarda alsam yeter
Doktor bana 16. Hafta geldiğinde maksimum 4 kilo almalısın dediSlm kızlar benimde en zorlandığım reflü çok fena oluyor yerken iyi yedikten sonra yanıyorum istifra edemiyorum etsem rahatlayacam ama olmuyor çok baharatlı şeyler yememeye çalışıyorum öyle gidiyor bakalım hayırlısı kiloda almaya başladım oda. Biraz endişelendiriyor çünkü zaten çok zayıf değilim işte biraz karışık bir ruh halim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?