2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ya bişey soracağım benim 3-4 gündür bulantılarım çok azaldı bugün 7+4 oldum sizlerin bulantı durumu nasıl? Bitmesi için daha çok erken bebeğe bişi mi oldu diye korkuyorum Allah korusun
6. haftada birqz bulandi 7. haftada hic olmadi bu hafta hafif bulantim var.kuscak duruma hic gelmedim.bulanti herkesde olcak die bisey yok merak etmeyin

Merhaba. Benimde hesaplarıma göre şuan 8+1 deyim. 15 gün önce gitmiştim 6-7 haftalık demişti kese 19 mm demişti. Bebiş görünmedi. Allahın izniyle cuma günü randevum var. Bakalım bu kez görürüz inşallah. Doktor hem görürüz hem kalp atışına bakarız dedi. İnşallah da öyle olur. Sizin kontrol ne zman.

güzel çok sevindim sizin adınıza yaşınız kaç benim 42
Histereskobiyi nerde
Başkent üniversitesinde belli bi ücret ödeyerek yaptırdım histereskopiyi.hocaya özel muane olup.belirtmek istedim

Benimde haftaya canım , bir hafta sonra gel dedi. Demek ki anormal bir durum yok benim için de. Çok sevindim canım sizin adınıza da bebeklerimizi hayırlısı ile kollarımıza alırız inşaallah

Kızlar ben de 5+2 de sadece kese görmüştüm sonra 7+ 4 de bebeği gördük çok şükür. O haftalarda sadece kese görünmesi çok normal zaten daha ultrasona girmeden doktor eşin dışarda kalsın bugün daha bebeği göremeyiz zaten demişti.

Teşekkürler bulantıdan ilk 4 ay kilo verdim hep 6.aydan sonra aldım tüm kiloları sonlara doğru tekrar bulantı başlayınca yine yiyemedim inşallah sağlıkla doğum yapalım da kilo bi şekilde gider diye düşünüyorum

Amin inşallah

Benim de çoğu kıyafetim olmuyor. Hamilelikten bugüne iki buçuk kilo aldım ama benim asıl kilolar pandemi boyunca evde yediğim pasta böreklerden oldu ve hamileliğe maalesef yedi kilo fazlayla başladım. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok, şimdiden doğum kilolarımın hepsini almışçasına değiştim zaten, kabanlarıma bile giremiyorum çünkü geçen seneye göre 10 kiloya yakın fazlam var

Aynen bende pandemi de aldığım kilolarin uzerine 3 kilo aldim pandemide rahat 8 kilo vardi doguma kadar Allah kerim hakkimizda hayırlısı olsun veririz bi sekilde

Kizlar sag yumurtalık tarafimda ağrı var girip çıkıyor sizce normal mi? Size de oluyor mu?
Aynı benim de sağ tarafıma 3 gündür ağrı saplanıyor. Biraz tedirgin oldum ama dinlendim. Yapacak bir şey yok. Dikkat etmek lazım. Şimdi de işe geldim mecbur. Umarım sıkıntı olmaz.

Aynı benim de sağ tarafıma 3 gündür ağrı saplanıyor. Biraz tedirgin oldum ama dinlendim. Yapacak bir şey yok. Dikkat etmek lazım. Şimdi de işe geldim mecbur. Umarım sıkıntı olmaz.
Ayaklarımızı uzatıp yatmadigimiz için oluyor bence bende çalışıyorum eğer gün içinde biraz fazla yorulursam bende de oluyor ara ara özellikle çok eğilip kalktigim zaman oluyor

Günaydın kızlar
Adet günüm ayın 4 uydü idrar testinde cift cizgiyi verince kan verdim 18.88 cktı ayın 6 sında 59 cıktı 8 inde 167 artışlar gayet güzel bu ptesi 167 çıktı cuma günü yani yarınn doktora gitsem keseyi görebilirmiyim vajinal ultrasondanda olsa dahi ?

canım bu kalp atışı dinlemek için ben dopler diye bi cihaz aldım 9. haftadan sonra evde kendinde dinleyebiliyorsun bebek kalp atışını dinlemek için dopler diye aratırsan görürsün ben letgodan aldım ankaradan kargoyla 80 tl

eltim tüp bebekte ikiz doğum yaptı 10 kilo aldı toplamda bende 78 kiloyla hamile kaldım allahtan hayırlısı

Ya dopleri ben de duydum bakındım, 250 tl civarıydı. Hiç aklıma gelmemişti letgo, bakayım ona da teşekkürler

GeminiWoman canım gittim dün aile hekimliğine. Kayıt açtırdım, 5. Ayda tetanos aşısı varmış, onun için gün verdi. Öncesinde bikaç kan tahlili de yapacaklarmış. Baya ilgililer beğendim ben. Sadece kalp atışını duyamadık, dopler varmış onlarda da, daha sizinkini dutamayız dediler bu cihazla

Aynennn canım bende öyle biliyodum. Benimde canım sıkıldı yine peçeteye silince sarı bi akıntım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…