6. haftada birqz bulandi 7. haftada hic olmadi bu hafta hafif bulantim var.kuscak duruma hic gelmedim.bulanti herkesde olcak die bisey yok merak etmeyinKızlar ya bişey soracağım benim 3-4 gündür bulantılarım çok azaldı bugün 7+4 oldum sizlerin bulantı durumu nasıl? Bitmesi için daha çok erken bebeğe bişi mi oldu diye korkuyorum Allah korusun
Merhaba. Benimde hesaplarıma göre şuan 8+1 deyim. 15 gün önce gitmiştim 6-7 haftalık demişti kese 19 mm demişti. Bebiş görünmedi. Allahın izniyle cuma günü randevum var. Bakalım bu kez görürüz inşallah. Doktor hem görürüz hem kalp atışına bakarız dedi. İnşallah da öyle olur. Sizin kontrol ne zman.Sevgili anneler lütfen yardımcı olun.. bugün doktoruma gittim keseyi gördük çok şükür 5+4 günlük dedi ve gayet güzel dedi. Ancak yolk kesesinden bahsetmedi kesede 19 mm olmuş görünüyor?? haftaya yine çağırdı. Özele gittim bu arada. Lütfen yardımcı olun bana boş gebelikten korkuyorum kızlar
güzel çok sevindim sizin adınıza yaşınız kaç benim 42
Histereskobiyi nerde
Başkent üniversitesinde belli bi ücret ödeyerek yaptırdım histereskopiyi.hocaya özel muane olup.belirtmek istedimBende 1 buçuk yıl gebe kalamadım onca doktor gezdim hiçbir sorun yok dendi rahim gilmleri ultrasyonlsr kanlar hormonlar eşimin tahlilleri herşey hrp normaldi.sonra kendi kendime dedim görünmeyen birşey var.histereskopi yaptırmalıyım diye.devlet hastanelerine söyledim kadın foğum hastanelerine yapmadılar.özelde histereskopi oldum.şekil bozukluğu varmış.adam rahim filminde bile anladı.onca kadın doğum uzmanı rahim filmi normal dedi.bu şekil bozukluğu doğuştanda olabilirmiş.geçirilmiş operasyon danda.(myom operasyonu geçirmiştim)ekimde histereskopi oldum.doktor şubata kadar hamile kalamazsan tüp bebek yapalım yaştan dolayı dedi.sma sanmıyorum gerek kalmıycak kendiliğinden kalırsın dedi.ve elhamdulillah ocakta son adetimi gördüm.umarım sağlıklada kucağımıza almak nasip olsun.cümle bekleyen annelere
Benimde haftaya canım , bir hafta sonra gel dedi. Demek ki anormal bir durum yok benim için de. Çok sevindim canım sizin adınıza da bebeklerimizi hayırlısı ile kollarımıza alırız inşaallahMerhaba. Benimde hesaplarıma göre şuan 8+1 deyim. 15 gün önce gitmiştim 6-7 haftalık demişti kese 19 mm demişti. Bebiş görünmedi. Allahın izniyle cuma günü randevum var. Bakalım bu kez görürüz inşallah. Doktor hem görürüz hem kalp atışına bakarız dedi. İnşallah da öyle olur. Sizin kontrol ne zman.
Kızlar ben de 5+2 de sadece kese görmüştüm sonra 7+ 4 de bebeği gördük çok şükür. O haftalarda sadece kese görünmesi çok normal zaten daha ultrasona girmeden doktor eşin dışarda kalsın bugün daha bebeği göremeyiz zaten demişti.Merhaba. Benimde hesaplarıma göre şuan 8+1 deyim. 15 gün önce gitmiştim 6-7 haftalık demişti kese 19 mm demişti. Bebiş görünmedi. Allahın izniyle cuma günü randevum var. Bakalım bu kez görürüz inşallah. Doktor hem görürüz hem kalp atışına bakarız dedi. İnşallah da öyle olur. Sizin kontrol ne zman.
Teşekkürler bulantıdan ilk 4 ay kilo verdim hep 6.aydan sonra aldım tüm kiloları sonlara doğru tekrar bulantı başlayınca yine yiyemedimAy maşallahınız var ya, Ebru şallı bile 6 kilodan fazla almıştır eminimdarısı başımıza. Ben de şimdiden 2 kilo aldım. İlk 4 ay kilo almamak önemliymiş aslında, umarım 10 kiloyu geçmez toplamda
Amin inşallahhayırlı kandiller arkadaşlar bu mübarek gün hürmetine bütün sıkıntılarımızdan dertlerimizden hastalıklarımızdan kurtulalım inşALLAH sağlıkla hayırla evletlarımıza kavuşamlın dualaınızda birbirimizi unutmayalım :)
Benim sol tarafa özellikle ilk haftalarda devamlı bir ağrı girerdi. Hala arada oluyor, yaygın bir şey sanırım.Kizlar sag yumurtalık tarafimda ağrı var girip çıkıyor sizce normal mi? Size de oluyor mu?
Benim de çoğu kıyafetim olmuyor. Hamilelikten bugüne iki buçuk kilo aldım ama benim asıl kilolar pandemi boyunca evde yediğim pasta böreklerden olduBizde 1 hafta geriden Geliyoruz ama benim yumurtlama tarihim geçti adet düzenim değişmisti Ocak 19 da yumurtladim 21. De çatlama oldu takip etmistim son adet tarihim 29 Aralık'ta olmustu acaba bu sorun yaratır mı cuma gidecem tekrar ama emin olamadım.
Birde sizlerin kilo alımı nasıl ?? Benim pantollarim olmamaya başladı şimdiden
Aynen bende pandemi de aldığım kilolarin uzerine 3 kilo aldim pandemide rahat 8 kilo vardi doguma kadar Allah kerim hakkimizda hayırlısı olsun veririz bi sekildeBenim de çoğu kıyafetim olmuyor. Hamilelikten bugüne iki buçuk kilo aldım ama benim asıl kilolar pandemi boyunca evde yediğim pasta böreklerden olduve hamileliğe maalesef yedi kilo fazlayla başladım. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok, şimdiden doğum kilolarımın hepsini almışçasına değiştim zaten, kabanlarıma bile giremiyorum çünkü geçen seneye göre 10 kiloya yakın fazlam var
Çok teşekkür ederimBenim sol tarafa özellikle ilk haftalarda devamlı bir ağrı girerdi. Hala arada oluyor, yaygın bir şey sanırım.
Aynı benim de sağ tarafıma 3 gündür ağrı saplanıyor. Biraz tedirgin oldum ama dinlendim. Yapacak bir şey yok. Dikkat etmek lazım. Şimdi de işe geldim mecbur. Umarım sıkıntı olmaz.Kizlar sag yumurtalık tarafimda ağrı var girip çıkıyor sizce normal mi? Size de oluyor mu?
Ayaklarımızı uzatıp yatmadigimiz için oluyor bence bende çalışıyorum eğer gün içinde biraz fazla yorulursam bende de oluyor ara ara özellikle çok eğilip kalktigim zaman oluyorAynı benim de sağ tarafıma 3 gündür ağrı saplanıyor. Biraz tedirgin oldum ama dinlendim. Yapacak bir şey yok. Dikkat etmek lazım. Şimdi de işe geldim mecbur. Umarım sıkıntı olmaz.
canım bu kalp atışı dinlemek için ben dopler diye bi cihaz aldım 9. haftadan sonra evde kendinde dinleyebiliyorsun bebek kalp atışını dinlemek için dopler diye aratırsan görürsün ben letgodan aldım ankaradan kargoyla 80 tlKızlar selam, aile hekimine hiç muayen oldunuz mu? Ultrason varmıdır acaba, ya da kalp atışı duymak için bir alet. Benim hastane randevum ayın 27 sinde. Son kontrolüm de geçen haftaydı. Tekrar bi muayene olmak istiyorum, giden var mı aranızda?
bir de zaten kayıt açtırmak gerekiyormuş sanırım, gitmişken kayıt da açtırırım
eltim tüp bebekte ikiz doğum yaptı 10 kilo aldı toplamda bende 78 kiloyla hamile kaldım allahtan hayırlısıAy maşallahınız var ya, Ebru şallı bile 6 kilodan fazla almıştır eminimdarısı başımıza. Ben de şimdiden 2 kilo aldım. İlk 4 ay kilo almamak önemliymiş aslında, umarım 10 kiloyu geçmez toplamda
benimde hep sol tarafım ağrıdı ara arada oluyor yineBenim sol tarafa özellikle ilk haftalarda devamlı bir ağrı girerdi. Hala arada oluyor, yaygın bir şey sanırım.
Ya dopleri ben de duydum bakındım, 250 tl civarıydı. Hiç aklıma gelmemişti letgo, bakayım ona dacanım bu kalp atışı dinlemek için ben dopler diye bi cihaz aldım 9. haftadan sonra evde kendinde dinleyebiliyorsun bebek kalp atışını dinlemek için dopler diye aratırsan görürsün ben letgodan aldım ankaradan kargoyla 80 tl
Aynennn canım bende öyle biliyodum. Benimde canım sıkıldı yine peçeteye silince sarı bi akıntım geldiYa dopleri ben de duydum bakındım, 250 tl civarıydı. Hiç aklıma gelmemişti letgo, bakayım ona dateşekkürler
GeminiWoman canım gittim dün aile hekimliğine. Kayıt açtırdım, 5. Ayda tetanos aşısı varmış, onun için gün verdi. Öncesinde bikaç kan tahlili de yapacaklarmış. Baya ilgililer beğendim ben. Sadece kalp atışını duyamadık, dopler varmış onlarda da, daha sizinkini dutamayız dediler bu cihazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?