2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynennn canım bende öyle biliyodum. Benimde canım sıkıldı yine peçeteye silince sarı bi akıntım geldi
Canım benim de akıntım hiç bitmedi. Genelde beyaz ama açık sarı olduğu da oluyor. Bişey olacağını sanmıyorum, en fazla enfeksiyondur (gebelikte çok sık görülüyormuş) ona da antibiyotik verir. Ne zamandı kontrolün senin

Pazartesi kuzum daha bebeğide görmedik kalp atışını da duymadım endişeliyim. Keseyi gördüm sadece. Enfeksiyon da başka şikayetlerde oluyormuş sanırımmm

Geçmiş olsun, dün o kadar kötüydüm ki iki kere şurup içtim yine düzelmedi. Yemek mi yemesem artık diyorum, ya da diyet yemekleri mi yapsam allah yardımcımız olsun geçecek inşallah
İşte bende başka birsey yiyeyim o iyi olur mu derken ne yedinin içtiğim karıştı cnm çekti yiyeyim derken gidiyorum

Kızlar ya bişey soracağım benim 3-4 gündür bulantılarım çok azaldı bugün 7+4 oldum sizlerin bulantı durumu nasıl? Bitmesi için daha çok erken bebeğe bişi mi oldu diye korkuyorum Allah korusun
O korku ben de de vardı tam da sizinle aynı haftada çok ağladım bebeğin kalbi falan duyduysanız diye 2 hafta sonra randevum vardı bekledim o vakte kadar kadar . Gayet iyiydi, sonra zaten yine mide problemleri başladı 3 4 gün iyi oluyorsa diğer gün halsiz oluyorum size tavsiyem içinizi ferah tutun.

Herkese merhaba, bende İnşaAllah ekim annesi olacağım Rabbim nasip ederse, doktor kontrolleri testler yapılmadan katılıp katılmamakta kararsız kalmıştım ekim anneleri topiğine, şimdilik herşey yolunda çok şükür İnşaAllah herkes sağlıkla bebişlerine kavuşur

Bende listeye adımı yazdırmak istiyorum
04.10.2021
Sat: 27 Aralık

Arkadaşlar acil... az önce akıntımın içinde kırmızımsı kahverengimsi kan cizgileri gördüm hafifti ama gordugumde endişelendim. 8 haftalik hamileyim. Boyle bir durum yasayan oldu mu

bu güzel haber benimde 2 gün kötü geçiyor bir gün iyi olunca acabamı diyorum gögüslerimi kontrol edip bakıyorum :)

hcg 1000-1500 ün üzerinde kese gözüküyor sizin yarın 800 civarı olacak gibi.. ama 1000i geçebilir de ?? isterseniz ptesi gidin hiç riske atmamış olursunuz .

hcg 1000-1500 ün üzerinde kese gözüküyor sizin yarın 800 civarı olacak gibi.. ama 1000i geçebilir de ?? isterseniz ptesi gidin hiç riske atmamış olursunuz .
canım iğnem bitiyor onu yazdırıcam ilacımı yazdırıcam bakalım hem doktorla konusucam 10 gün muayene süresi varya 10 gün içinde tekrar giderim zaten herşeyin hayırlısı İnşallah burdan güzel haberler veririm

hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen

hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen
Bende aynı şekilde canım hem ağrıyo heö bulanıyor valla. Pazartesi randevum var çok heyecanlıyım dua edin bana :))

Bende aynı şekilde canım hem ağrıyo heö bulanıyor valla. Pazartesi randevum var çok heyecanlıyım dua edin bana :))
inşALLAH canım güzel haberlerle gel ederiz tabikii bende yarın gidicem normalde 7 haftalıkken gittim çok şükür duymuştuk aklp atışını 1 ay sonra gel demişti 2 li testle birlikte ama süre uzun geldi ben ara muayne ye gitmek istiyorum ne olur ne olmaz diye

Aynen canım Allah izin verirse bende ara muayenelere gitmek istiyorum. Benimde pazartesi 7+0olcak tam inşalllaahh kesemde bebeğim vardır ve kalbini duyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…