- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
Kızlar genelde doktorlar 1 ay yada 20 gün felan sonra çağırıyor . Benim doktorum gecen hafta gittim bu hafta kontrol muayenesine çağırdı bundan sonra 15 günde bir cagiracak galiba ama bu 15 günde de ilk gidecem bı sonraki hafta kontrol e gidecem yine yani her hafta gitmiş olacam bı problemde yok bildigim kadarıyla oncesinde 1 kaybim var acaba onla mi alakaliinşALLAH canım güzel haberlerle gel ederiz tabikii bende yarın gidicem normalde 7 haftalıkken gittim çok şükür duymuştuk aklp atışını 1 ay sonra gel demişti 2 li testle birlikte ama süre uzun geldi ben ara muayne ye gitmek istiyorum ne olur ne olmaz diye
olabilir canım çünkü bana bir ay sonra ikili test sonucuyla gel dedi ve fazla bi süre şuan için benceKızlar genelde doktorlar 1 ay yada 20 gün felan sonra çağırıyor . Benim doktorum gecen hafta gittim bu hafta kontrol muayenesine çağırdı bundan sonra 15 günde bir cagiracak galiba ama bu 15 günde de ilk gidecem bı sonraki hafta kontrol e gidecem yine yani her hafta gitmiş olacam bı problemde yok bildigim kadarıyla oncesinde 1 kaybim var acaba onla mi alakali
Benim 7+4 bugün geçen hafta kontrolümde kese kalp sesi sıkıntı yok görüldü ve duyuldu.dün sağlık ocağına gittim cihazları hassas olmadığı için alamadılar kalp sesini.3 aydan sonra burdaki cihazla alıyoruz dedilercanım bu kalp atışı dinlemek için ben dopler diye bi cihaz aldım 9. haftadan sonra evde kendinde dinleyebiliyorsun bebek kalp atışını dinlemek için dopler diye aratırsan görürsün ben letgodan aldım ankaradan kargoyla 80 tl
Çok teşekkür ederim Amin İnşaAllahhayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen
Benim de midem çok fena bulanıyor.hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen
canım değerim bugun 998 cıktı ama kese gozukmedi saglksız gebelık olablr dedi moralimi bozdu bol bol 10 gun snraya cagırdı bidahahcg 1000-1500 ün üzerinde kese gözüküyor sizin yarın 800 civarı olacak gibi.. ama 1000i geçebilir de ?? isterseniz ptesi gidin hiç riske atmamış olursunuz .
Bu değerle bildiğim kadarıyla zaten gorunmez kese anca 2000 kusur olması lazımcanım değerim bugun 998 cıktı ama kese gozukmedi saglksız gebelık olablr dedi moralimi bozdu bol bol 10 gun snraya cagırdı bidaha
Bu gibi moral bozucu durumlardan da bahsetmek istemiştim riske atmayın derkencanım değerim bugun 998 cıktı ama kese gozukmedi saglksız gebelık olablr dedi moralimi bozdu bol bol 10 gun snraya cagırdı bidaha
öyleyms en az 1500-2000 olması lazmmıs ama doktorlar moral bozuyolar işteBu değerle bildiğim kadarıyla zaten gorunmez kese anca 2000 kusur olması lazım
Benim doktorum 4000’den sonra görürüz keseyi iki güne bir gel demişti ve gerçekten 2. gidişimde görmüştüm bence bir doktora daha gidin 4 gün sonra falankızlar yeni bi doktora gittim aynı zamanda tüp bebek doktoru baktı alttan ama keseyi göremedi malesef saglksız gebelik olablr kese yok dedi ptesi değerim 167 ydi bugun kan verdim 998 çıktı değerim moralimi bozdu bana basladı genetklı tüp bebek yaptırırsn demeye of of
karından mı 4000 lerden sonra gördünüz canım sen doktoruna denk gelmssin ne guzel ben öyle degldm bana direk saglksız duşer bu dedi beta yaptıraym dedm gerek yok dedi yazık ya cidden insanların duygularıyla oynuyolar aglattı beniBenim doktorum 4000’den sonra görürüz keseyi iki güne bir gel demişti ve gerçekten 2. gidişimde görmüştüm bence bir doktora daha gidin 4 gün sonra falan
üzüldümm canım 1 hafta bekleyin belki gec döllenmeseyse gec atıcaktır kalbi ptesi git baska doktora tabi bide onun önerisini dinleBen de gittim bugün kontrole geçen sefer kese boştu. Bugün bakıldı bebeği gördük, ama kalp atımı durmuş dedi detaylı ultrasondaki, muayene eden doktor 1 hafta daha şans verelim dedi. Belki canlanır dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Başka doktora gitsem sonuç değişir mi bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum. 22 sine tekrar çağırdı. Bende ptesi başka doktora gitmeyi düşündüm... Varmı önerisi olan
Kan pıhtılaşması yok diye biliyorum. 1 kızım 1 oğlum var. Bu 3. Olacaktı. Kalp atımını duyarız diye gittik, bununla karşılaştım. 6+3 günlük dediler. Bu arada midem aşırı bulanıyordu 4-5 gün önce aniden kesildi mide bulantısı hayır olsun... Ptesi giderim mutlaka. Allahım bilir artık o ol derse herşey oluverir. Bundada var bir hayırüzüldümm canım 1 hafta bekleyin belki gec döllenmeseyse gec atıcaktır kalbi ptesi git baska doktora tabi bide onun önerisini dinle
Bu arada kan pıhtılasması bsey varmıydı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?