2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
6+4 teyken vajinal ultrasonla bana da kalp atisi yok denmisti 2 hafta bekledm ama sonuc degismemisti benim.mide bulantinizin kesilmesi disinda baska bi belirtiniz devam ediyor mu acaba?

Canım bazen farklı bir doktora gittiğinde duyabiliyorlar. Bir de bu topicteki bazı arkadaşlar 8. Haftada duydular kalp atışlarını. Cihazı daha iyi olan bi doktora git mutlaka. Hayırlısıyla inşallah bebeğin seninledir

998 ile hangi keseyi göreceklerdi acaba? Doktorlarin öngördüğü tarihten bi kac gun önce yumurtlamis olmama rağmen beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra gittim sadece kese görülmüştü, 3. Haftada da bebek

Evet mutlaka gidicem ptesi ye randevu oluşturdum. Benim sat a göre 8+3 ama crl 6+3 ile uyumlu çıktı. Hakkımızda hayırlısı, teşekkür ederim yanıtın için

6+4 teyken vajinal ultrasonla bana da kalp atisi yok denmisti 2 hafta bekledm ama sonuc degismemisti benim.mide bulantinizin kesilmesi disinda baska bi belirtiniz devam ediyor mu acaba?
Gögüslerde hassasiyet vardı ama oda yok artık. Baş dönmem vardı oda bitti. Belirtiler kesildi. Ben kalbi atıp durduğunu düşünüyorum. Sizün ki sonlandımı.

998 ile hangi keseyi göreceklerdi acaba? Doktorlarin öngördüğü tarihten bi kac gun önce yumurtlamis olmama rağmen beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra gittim sadece kese görülmüştü, 3. Haftada da bebek
çok moralimi bozdular ağlattı beni gercekten hakkımı helal etmiyorum bide basladı buda düşerse tüp bebek yaparız genetık taramalı embrıyo transfer ederiz diyo ya ben ne için gelmişim sana sen bana ne diyosun dünyamı basıma yıktı

Gögüslerde hassasiyet vardı ama oda yok artık. Baş dönmem vardı oda bitti. Belirtiler kesildi. Ben kalbi atıp durduğunu düşünüyorum. Sizün ki sonlandımı.
benim bir onceki gebeligimde bir sonlanmisti.o gun lekelenme yasamistim birde aniden butun belirtiler kesilmisti.o kadar agriyan goguslerim tamamen hissizlesmisti.suan 9. haftadayim mide bulantim tamamen bitti ama goguslerim hala cok hassas.surekli endise icerisindeyim

Hakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..

Hakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..
patolojiye gidiyor ama o gebeligin normal bir gebelikmi mol gebelik mi vs. oldugu hakkinda bilgi veriyor.gelisiminin neden durdugunu ogrenmek icin genetige gondermek gerekiyor.ancak onda da kücük hafta oldugu icin gebellikle anneye ait bulgular cikiyormus...bide bukadar erken haftalardaki dusuklerin nedeni yuzde 90 sagliksiz gebelik.cokta yapilcak bisey yok demisti doktorum deneye deneye saglikliyi bulacakmisim

Kalp atışının durduğunu (daha once baslamis olduğunu) nasil anlıyorlar bilmiyorum ama belki de daha görülmeyecek kadar küçüktür beklemekte yarar var, benzer bir durumu yaşamıştım 9+3 te gelisim de geride kalmıştı. Amenna dedik ona rağmen 1 hafta bekledim yine kalp atışı görülmeyince alınmasına razi olmuştuk

Benimde 4-5 gün oldu mide bulantım gitti o kadar korkuyorum ki bişi mi oldu diye birazdan randevum var kalp atışı için inşallah duyarım dua edin benim içinde

kızlar yazdıklarınıza kendim kaybetmiş gibi üzülüyorum bende bir kayıp yasadm anlıyorm duygularınızı herseyi dua edicem rabbime teslim olucam bu canı verende o yoktan var edende o alanda o varsa nasibi yasayacagı yiyip ıcecegi hcbsy engel olamaz o bı seklde dunyaya gelır lakin Allah gene nasip etmicekse alıcaksa benden onu boynum kıldan ince sizde dua edin rabbime teslim olun insallah hepimizin hakkında hayırlsıı olur

Rabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?

benim de 5 gun eksik ilk kese gorundugunde de 8. haftada bebegin olcumunde de degismedi 5 gün.sorun olsa her hafta geriye duserdi gelisimi onemli olan o die dusunuorum.

Bence korkup kendinize eziyet etmeyin ben bı örnek verim size. Ben iki ayrı doktorla başladım bu yola biri ilk doktorum diğeri başka bir bir doktor cihazdan cihaza değişiyor çünkü ilk başka doktora gittim ve ona göre şuan 10 haftalık olmam lazım kendi doktoruma göre de 9 haftalık önemli olan gelişimi diye biliyorum .
İlk oğlumda da bana göre 1 hafta ilerideydi doktora göre geride ama oğlum benim düşündüğüm zamanda doğdu

Bence de mutlaka başka bir doktora gidin. Ve ne olursa olsun kendinizi üzmeyin asla sizin sucunuz değil çünkü. Bebek saglikli değilse gider sağlıklısı gelir. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…