6+4 teyken vajinal ultrasonla bana da kalp atisi yok denmisti 2 hafta bekledm ama sonuc degismemisti benim.mide bulantinizin kesilmesi disinda baska bi belirtiniz devam ediyor mu acaba?Kan pıhtılaşması yok diye biliyorum. 1 kızım 1 oğlum var. Bu 3. Olacaktı. Kalp atımını duyarız diye gittik, bununla karşılaştım. 6+3 günlük dediler. Bu arada midem aşırı bulanıyordu 4-5 gün önce aniden kesildi mide bulantısı hayır olsun... Ptesi giderim mutlaka. Allahım bilir artık o ol derse herşey oluverir. Bundada var bir hayır
Sonuc nedir peki canimGeçen hafta tek kese vardı bu hafta iki tane gördük bebeği zor gördük emin olamadık
Canım bazen farklı bir doktora gittiğinde duyabiliyorlar. Bir de bu topicteki bazı arkadaşlar 8. Haftada duydular kalp atışlarını. Cihazı daha iyi olan bi doktora git mutlaka. Hayırlısıyla inşallah bebeğin seninledirBen de gittim bugün kontrole geçen sefer kese boştu. Bugün bakıldı bebeği gördük, ama kalp atımı durmuş dedi detaylı ultrasondaki, muayene eden doktor 1 hafta daha şans verelim dedi. Belki canlanır dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Başka doktora gitsem sonuç değişir mi bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum. 22 sine tekrar çağırdı. Bende ptesi başka doktora gitmeyi düşündüm... Varmı önerisi olan
998 ile hangi keseyi göreceklerdi acaba? Doktorlarin öngördüğü tarihten bi kac gun önce yumurtlamis olmama rağmen beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra gittim sadece kese görülmüştü, 3. Haftada da bebekkızlar yeni bi doktora gittim aynı zamanda tüp bebek doktoru baktı alttan ama keseyi göremedi malesef saglksız gebelik olablr kese yok dedi ptesi değerim 167 ydi bugun kan verdim 998 çıktı değerim moralimi bozdu bana basladı genetklı tüp bebek yaptırırsn demeye of of
Evet mutlaka gidicem ptesi ye randevu oluşturdum. Benim sat a göre 8+3 ama crl 6+3 ile uyumlu çıktı. Hakkımızda hayırlısı, teşekkür ederim yanıtın içinCanım bazen farklı bir doktora gittiğinde duyabiliyorlar. Bir de bu topicteki bazı arkadaşlar 8. Haftada duydular kalp atışlarını. Cihazı daha iyi olan bi doktora git mutlaka. Hayırlısıyla inşallah bebeğin seninledir
Gögüslerde hassasiyet vardı ama oda yok artık. Baş dönmem vardı oda bitti. Belirtiler kesildi. Ben kalbi atıp durduğunu düşünüyorum. Sizün ki sonlandımı.6+4 teyken vajinal ultrasonla bana da kalp atisi yok denmisti 2 hafta bekledm ama sonuc degismemisti benim.mide bulantinizin kesilmesi disinda baska bi belirtiniz devam ediyor mu acaba?
çok moralimi bozdular ağlattı beni gercekten hakkımı helal etmiyorum bide basladı buda düşerse tüp bebek yaparız genetık taramalı embrıyo transfer ederiz diyo ya ben ne için gelmişim sana sen bana ne diyosun dünyamı basıma yıktı998 ile hangi keseyi göreceklerdi acaba? Doktorlarin öngördüğü tarihten bi kac gun önce yumurtlamis olmama rağmen beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra gittim sadece kese görülmüştü, 3. Haftada da bebek
benim bir onceki gebeligimde bir sonlanmisti.o gun lekelenme yasamistim birde aniden butun belirtiler kesilmisti.o kadar agriyan goguslerim tamamen hissizlesmisti.suan 9. haftadayim mide bulantim tamamen bitti ama goguslerim hala cok hassas.surekli endise icerisindeyimGögüslerde hassasiyet vardı ama oda yok artık. Baş dönmem vardı oda bitti. Belirtiler kesildi. Ben kalbi atıp durduğunu düşünüyorum. Sizün ki sonlandımı.
Hakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..benim bir onceki gebeligimde bir sonlanmisti.o gun lekelenme yasamistim birde aniden butun belirtiler kesilmisti.o kadar agriyan goguslerim tamamen hissizlesmisti.suan 9. haftadayim mide bulantim tamamen bitti ama goguslerim hala cok hassas.surekli endise icerisindeyim
patolojiye gidiyor ama o gebeligin normal bir gebelikmi mol gebelik mi vs. oldugu hakkinda bilgi veriyor.gelisiminin neden durdugunu ogrenmek icin genetige gondermek gerekiyor.ancak onda da kücük hafta oldugu icin gebellikle anneye ait bulgular cikiyormus...bide bukadar erken haftalardaki dusuklerin nedeni yuzde 90 sagliksiz gebelik.cokta yapilcak bisey yok demisti doktorum deneye deneye saglikliyi bulacakmisimHakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..
Bugün ne kadar oldu bebek kaç hafta ve gün yani canımGeçen hafta tek kese vardı bu hafta iki tane gördük bebeği zor gördük emin olamadık
Kalp atışının durduğunu (daha once baslamis olduğunu) nasil anlıyorlar bilmiyorum ama belki de daha görülmeyecek kadar küçüktür beklemekte yarar var, benzer bir durumu yaşamıştım 9+3 te gelisim de geride kalmıştı. Amenna dedik ona rağmen 1 hafta bekledim yine kalp atışı görülmeyince alınmasına razi olmuştukBen de gittim bugün kontrole geçen sefer kese boştu. Bugün bakıldı bebeği gördük, ama kalp atımı durmuş dedi detaylı ultrasondaki, muayene eden doktor 1 hafta daha şans verelim dedi. Belki canlanır dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Başka doktora gitsem sonuç değişir mi bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum. 22 sine tekrar çağırdı. Bende ptesi başka doktora gitmeyi düşündüm... Varmı önerisi olan
Benimde 4-5 gün oldu mide bulantım gitti o kadar korkuyorum ki bişi mi oldu diye birazdan randevum var kalp atışı için inşallah duyarım dua edin benim içindeKan pıhtılaşması yok diye biliyorum. 1 kızım 1 oğlum var. Bu 3. Olacaktı. Kalp atımını duyarız diye gittik, bununla karşılaştım. 6+3 günlük dediler. Bu arada midem aşırı bulanıyordu 4-5 gün önce aniden kesildi mide bulantısı hayır olsun... Ptesi giderim mutlaka. Allahım bilir artık o ol derse herşey oluverir. Bundada var bir hayır
benim de 5 gun eksik ilk kese gorundugunde de 8. haftada bebegin olcumunde de degismedi 5 gün.sorun olsa her hafta geriye duserdi gelisimi onemli olan o die dusunuorum.Rabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
Kontrolun nasil gecti cnm? Ins hersey yolundadirBenimde 4-5 gün oldu mide bulantım gitti o kadar korkuyorum ki bişi mi oldu diye birazdan randevum var kalp atışı için inşallah duyarım dua edin benim içinde
Bence korkup kendinize eziyet etmeyin ben bı örnek verim size. Ben iki ayrı doktorla başladım bu yola biri ilk doktorum diğeri başka bir bir doktor cihazdan cihaza değişiyor çünkü ilk başka doktora gittim ve ona göre şuan 10 haftalık olmam lazım kendi doktoruma göre de 9 haftalık önemli olan gelişimi diye biliyorum .Rabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
Bence de mutlaka başka bir doktora gidin. Ve ne olursa olsun kendinizi üzmeyin asla sizin sucunuz değil çünkü. Bebek saglikli değilse gider sağlıklısı gelir. Hakkımızda hayırlısıBen de gittim bugün kontrole geçen sefer kese boştu. Bugün bakıldı bebeği gördük, ama kalp atımı durmuş dedi detaylı ultrasondaki, muayene eden doktor 1 hafta daha şans verelim dedi. Belki canlanır dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Başka doktora gitsem sonuç değişir mi bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum. 22 sine tekrar çağırdı. Bende ptesi başka doktora gitmeyi düşündüm... Varmı önerisi olan
Çok şükür kalp atışını duydum bi problem yok dediKontrolun nasil gecti cnm? Ins hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?