2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde 1 hafta geriden geliyor doktor merak etme bir kaç haftaya arayı kapatır dedi çok takılmadım açıkçası

şimdiden haftasına göre takip etmek yanlış olur bence cnm bekle 9-10 haftalarına bi gelsin şimdiden sonra büyücek hızla artk o ilk haftalardan yorum yapmak yanlış olur bence ah bu korkular yakamızı bırakmıyor

Benimde 7+0 bug7n ama bebek 6+4 cıktı bebek büyüdükçe fark kapanır bence çünkü daha minicikler boy ölçümleri zor oluyor

Çok sevindim canım belirsizlikten kurtulmuşsun sağlıkla gelsin inşallah ❤
Teşekkür ederim canım inan hala içim rahat değil bi dahaki gidişimde tam inanırım herhalde şoku atlatamadım sanki bi dahaki gidişimde ikiz diyecekmiş gibi

hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen
Slm bende kusmuyoru m ama istahsizim canım hiç birşey çekmiyor aç kalıyorum başağrısı oluyor basdonmesi nezamn iştahım açılır

Merhaba kızlar bende bu gruptaydim 2 buçuk yıl sonunda hamile kalmıştım dün akşam düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda böylesi hayırlıymış yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı rabbim nasip ederdi çok üzüldüm ama sonra dedim en azından gebe kaldım bebeğim rahime tutundu döllenme oldu inşallah bidaha sağlık gebelik yaşarım rabbim sizlere evlatlarinizi sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah burada konuştuğum yazistigim sorular sorduğum çok oldu hepniz hakkınızı helal edin güzel anneler

Canımm geçmiş olsun hiç kafana takma devam etmedi demekki sağlıksızmış Allah bir daha verir sağlıklısıyla inşallah ne güzel yazmışsın demekki rahminde problem yok döllenme oluyor Allahım sana tez zamanda versin yavrunu inşallah

Zamani degilmis kendinizi uzmeyin siz de hakkinizi helal edin, en yakin zamanda baska bir anneler grubuna girmeniz dilegiyle

Hakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..
Bende 7+4 üm miğde bulantısı v.s hiç yaşamadım sadece göğüs hassasiyetim var

Evet kuzum karından görmüştü ve küçücük bir şeydi hatta kese gibi ama tam kese demeyelim 2 gün sonra bir daha gel dedi beni hiç korkutmadı, o değerle zaten gözükmez kesen sana aşırı olumsuz konuşmuş doktorun sakın canını sıkma kendini üzme ve Pazartesi bir doktora daha git bol bol su iç güzel beslen Bizde dua edelim inşallah iyi sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…