- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 18
- 37
Benimde 1 hafta geriden geliyor doktor merak etme bir kaç haftaya arayı kapatır dedi çok takılmadım açıkçasıRabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
şimdiden haftasına göre takip etmek yanlış olur bence cnm bekle 9-10 haftalarına bi gelsin şimdiden sonra büyücek hızla artk o ilk haftalardan yorum yapmak yanlış olur bence ah bu korkular yakamızı bırakmıyorRabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
Benimkine de bakar mısınız 6+4 karındanKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Gozunuz aydin cok sewindim darisi bizim basimizaÇok şükür kalp atışını duydum bi problem yok dedi
hayırlısı ile bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallahGozunuz aydin cok sewindim darisi bizim basimiza
Bana da bakabilir misinKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Tek kese cıktı canım.digerleri bebeği besleyen kistlermis bebek buyudukce zamanla kaybolur dedi belki kanama oluşturabilir dedi drSonuc nedir peki canim
Normalde 7+0 hesaplayınca ama ultrasonda 6+4 cıktı normal dedi dr canım. Tek kese emin oldukBugün ne kadar oldu bebek kaç hafta ve gün yani canım
Çok sevindim canım belirsizlikten kurtulmuşsun sağlıkla gelsin inşallah ❤Normalde 7+0 hesaplayınca ama ultrasonda 6+4 cıktı normal dedi dr canım. Tek kese emin olduk
Benimde 7+0 bug7n ama bebek 6+4 cıktı bebek büyüdükçe fark kapanır bence çünkü daha minicikler boy ölçümleri zor oluyorRabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
Teşekkür ederim canım inan hala içim rahat değilÇok sevindim canım belirsizlikten kurtulmuşsun sağlıkla gelsin inşallah ❤
Slm bende kusmuyoru m ama istahsizim canım hiç birşey çekmiyor aç kalıyorum başağrısı oluyor basdonmesi nezamn iştahım açılırhayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşALLAH :) nasılsınız kızlarr bu ara hiç sesimiz çıkmıyor benim miğdem beni herşeyden uzaklaştırdı resmen
Canım çok acele etmissincanım değerim bugun 998 cıktı ama kese gozukmedi saglksız gebelık olablr dedi moralimi bozdu bol bol 10 gun snraya cagırdı bidaha
kontrol sürem varken iğnem bitmiştide onu yazdırdm ilaç yazdırdm cnm gitmsken baktı ama olumsuz knstu malesefCanım çok acele etmissin
Canımm geçmiş olsun hiç kafana takma devam etmedi demekki sağlıksızmış Allah bir daha verir sağlıklısıyla inşallah ne güzel yazmışsın demekki rahminde problem yok döllenme oluyor Allahım sana tez zamanda versin yavrunu inşallahMerhaba kızlar bende bu gruptaydim 2 buçuk yıl sonunda hamile kalmıştım dün akşam düşük yaptımrabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda böylesi hayırlıymış yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı rabbim nasip ederdi çok üzüldüm ama sonra dedim en azından gebe kaldım bebeğim rahime tutundu döllenme oldu inşallah bidaha sağlık gebelik yaşarım rabbim sizlere evlatlarinizi sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah burada konuştuğum yazistigim sorular sorduğum çok oldu hepniz hakkınızı helal edin güzel anneler
Zamani degilmis kendinizi uzmeyin siz de hakkinizi helal edin, en yakin zamanda baska bir anneler grubuna girmeniz dilegiyleMerhaba kızlar bende bu gruptaydim 2 buçuk yıl sonunda hamile kalmıştım dün akşam düşük yaptımrabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda böylesi hayırlıymış yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı rabbim nasip ederdi çok üzüldüm ama sonra dedim en azından gebe kaldım bebeğim rahime tutundu döllenme oldu inşallah bidaha sağlık gebelik yaşarım rabbim sizlere evlatlarinizi sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah burada konuştuğum yazistigim sorular sorduğum çok oldu hepniz hakkınızı helal edin güzel anneler
Bende 7+4 üm miğde bulantısı v.s hiç yaşamadım sadece göğüs hassasiyetim varHakkımızda hayırlısı olsun, belirtiler tamamen kesilince aklıma takılmıştı benimde,inşallah bebeğin seninledir. Gerçekten çok stresli bir durum.. Peki nedeni ni inceliyorlarmı kürtaj olunca..
Evet kuzum karından görmüştü ve küçücük bir şeydi hatta kese gibi ama tam kese demeyelim 2 gün sonra bir daha gel dedi beni hiç korkutmadı, o değerle zaten gözükmez kesen sana aşırı olumsuz konuşmuş doktorun sakın canını sıkma kendini üzme ve Pazartesi bir doktora daha git bol bol su iç güzel beslenkarından mı 4000 lerden sonra gördünüz canım sen doktoruna denk gelmssin ne guzel ben öyle degldm bana direk saglksız duşer bu dedi beta yaptıraym dedm gerek yok dedi yazık ya cidden insanların duygularıyla oynuyolar aglattı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?