Aminn amin inşallah canımCanımm geçmiş olsun hiç kafana takma devam etmedi demekki sağlıksızmış Allah bir daha verir sağlıklısıyla inşallah ne güzel yazmışsın demekki rahminde problem yok döllenme oluyor Allahım sana tez zamanda versin yavrunu inşallah
Aminn inşallahZamani degilmis kendinizi uzmeyin siz de hakkinizi helal edin, en yakin zamanda baska bir anneler grubuna girmeniz dilegiyle
Merhaba kızlar bende bu gruptaydim 2 buçuk yıl sonunda hamile kalmıştım dün akşam düşük yaptımrabbim kimseye yaşatmasın hakkımızda böylesi hayırlıymış yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı rabbim nasip ederdi çok üzüldüm ama sonra dedim en azından gebe kaldım bebeğim rahime tutundu döllenme oldu inşallah bidaha sağlık gebelik yaşarım rabbim sizlere evlatlarinizi sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah burada konuştuğum yazistigim sorular sorduğum çok oldu hepniz hakkınızı helal edin güzel anneler
Canım bulantım vardı ama kusma dan gittim geldim şükür. Bir sorun yaşamadık Allaha şükürCanım nasıl geçti yolculuğun vede bulantilrin ne durumda
Merhaba canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahSizinle son adet tarihi de aynı tahmini doğum tarihimiz de aynı :) sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba ...Ben bu seferde covid oldum
Kedilervekitaplar ssn çıkmıyor iyi misin
Ben vardım canımMerhaba sat 26 Aralık syni olan varmı
Kedilervekitaplar canim nerelerdesin sesin çıkmıyor merak ettim seni
Evet nerelerde acaba hiç yazmıyor ne zamandırKedilervekitaplar umarım her şey yolundadır.
Buralardayim canım iyi şükür bir sıkıntı yok sen nasılsın nasıl gidiyor.Kedilervekitaplar bayadir yok yazmıyor da bende merak etmiştim
Canım geç döllenme sadece yumurtanın geç çatlaması değildir. Embriyo oluşmuştur ama rahim duvarına geç yapışmıştır. Nerden biliyosun dersen bana iki embriyo verilmişti bir tanesi iki hafta sonra tutunduRabbim herkesin icine ferahlik versin arkadaslar, saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, veda eden yavrularin yerine daha hayirlisini versin. Bugun ilk kontrolume gittim sat a gore 7+2 olmali ama bebegin boyutu 6+3 ile uyumlu. Gec dollenme olmadigina eminim ovulasyon takibi yapmistim. Bu 3. Bebegim olacak diğerleri de ufak dogmustu ama bu haftalarda normal hafta ile uyumlulardi, ilk 10 hafta uyumlu olmali diye kalmis aklimda. Doktor endiselenecek bir sey olmadığını soyledi ama haftaya yeniden cagirdi gelisimi gormek icin. Kalp atisini duyduk. Ilk haftalarda bu sekilde uyumsuzluk yasayan var mi biraz kafama takildi?
Bebeğinin iyi olmasın çok sevindim, ben de merak etmiştim.Canım bulantım vardı ama kusma dan gittim geldim şükür. Bir sorun yaşamadık Allaha şükür
Merhaba canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahne durumda senin minik?
Canım çok geçmiş olsunnasılsın şimdi, durumun ne?
Ben vardım canım
Kızlar herkese merhaba.2haftadır yoktum. Eşim süpriz bir şekilde yıllık izne ayrılınca apar topar memlekete gitti. Kurum sınavları vardı, yıllık izinde yapmış olduk.
Ben bu süre içinde mide bulantıları ve gaz sancıları ile boğuştum. Hâlâ da boğuşuyorum.Memlekete gidince temizlik yemek yapmam, rahatlarım diyordum ama hava değişiminden mi bilemedim, çok daha kötü oldum. Kusmalarım arttı, ne yesem hepsini çıkardım. Öğürmekten mideme kramplar girer olmuştu artık. Kimileri naz yaptığımı düşündü, kimileri abarttığımı. ama çok az kişi hak verip yardımcı olmaya çalıştı...
Maddi durumlardan dolayı devlet hastanesine gitmek durumunda kaldım. Hemde yakındaydı, vakit kaybetmem diye. Yabancı asıllı bir doktora denk geldim. Anlaşıp derdimi anlatmam çok zor oldu. Ben gebe olduğunu nerden bileyim, ya bebek öldüyse, kan ver önce gebeliği netleştir dedi. 9 haftalık 107bin beta ile hamile olduğuma ikna olunca kalp atışı için ultrasona aldı. Ses dinletmek için mekanik cihazı yokmuş, ama ekranda kalp atımı gördük. Herşey yolunda, bebek iyi büyümüş, gayet sağlıklı dedi. Ultrason resmi kalitesizdi ama ekranda kafası, vücudu, bacakları belli oluyordu.
Zar zor yalvar yakar toksoplazma ve diğer hastalıklar için kanda verdim, iki hafta sonra çıkar dedi. Bu süre zarfında sirke ile yıkanmamış yeşillik yemek istemediğimde herkes abartma, bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu dediler. Elimden geldiğince dikkat ettim ama iki kez çiğköfte yedim dürüm şeklinde. Umarım yeşillikler temizdir diye dua ettim.
Midem öyle kötüydü ki girip yazmayı bırakın, telefonu elime almaya mecalim dahi yoktu. Dinlenirim diye gittim ama daha kötü yoruldum. Üstelik doktor uçak yolculuğu yasak, ya bebeğin düşerse diye korkuttu. Dönüşte mecbur yine uçak kullandım ama şükür iyiyim, bir sıkıntı yok şuan. Biraz kafa dinlemek istedim bu süreçte.
Yazan, etiketleyen herkese çok teşekkür ederim.Bulantı ve sancılar devam etse de döndüm aranıza. Kendi evimde, daha rahatım şükür. Yeni gebelikleri not aldım, yarın ekliyorum listemize. Geciktirdiğim için kusuruma bakmayın lütfen.
Bebeğini kaybeden herkes için çok üzgünüm. Tek tek yazıp tazelemek istemedim acınızı. Rabbim bir daha yaşatmasın, bundan sonraki gebelikleriniz sağlıklı olsun.
Mide bulantısı için ben hala günde sabah bir tane aç karına prilam içiyorum. Bulantı devam ediyor ama en azından yemek yiyebiliyorum. Koku hassasiyeti devam ediyor. Çok kötü olursam akşam ikinciyi içiyorum. Folik asit im bitti, eczanede bulamadığım için ona eş değer folicade diye birşey aldım.
Bu dönemde ekstra duygusal ve alıngan oldum. Uçan kuşa, yürüyen böceğe, kaşının üstünde gözün var diyen eşime bile alınır, küser ağlar oldum.Allahtan sabırlı bir adam da, idare ediyor.
Bundan sonra aranızdayım tekrar. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeğini kaybedenlere sabır, en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Alıştım artık canım. Kussam da yiyorum, açlık daha zor gelmeye başladı.Bebeğinin iyi olmasın çok sevindim, ben de merak etmiştim.
Umarım bulantı kusmalar da vakitlice geçer
Stres yapma bol bol Uzan ayakta dolaşma hareket etme kanın rengi kırmızıya donuserse doktora git hemen canimKızlar aşırı bir kahverengi leklenmem var stres yapmistim sanırım.ondan dolayıçok korkuyorum
Canım benim hoşgeldinnnn bayadır yoktun iyisindir inşallahGeminiWoman canım pazartesi doktora gideceksin sanırım. İnşallah güzel haberle gel, dua edeceğim sana. Bizde eşimin sınav sonuçlarını bekliyoruz pazartesi, inşallah ikimiz içinde güzel bir gün olur. Sende olan sarı akıntı bende de var canım. Bazen şeffaf, bazen sarı ve Kremsi yapıda oluyor. Kokusu, herhangi bir kaşıntısı falan yok. Bana aile hekimi akıntı normal, fizyolojik birşey demişti. Ama sen yine de kadın doğumuna danış.
İyiyim canım çok şükür Allaha, sizleri çok özledim o kadar.Canım benim hoşgeldinnnn bayadır yoktun iyisindir inşallahEvet kuzum pazartesi randevum var çok korkuyorum ve heyecanlıyım ikimiz içinde mükemmel haberler aldığımız bir gün olur inşallah Akıntıyı pazartesi doktora danışacağım kuzum çok teşekkür ederim
Bizde özledik kuzum tekrardan hoşgeldinnnnİyiyim canım çok şükür Allaha, sizleri çok özledim o kadar.Biraz kafa izni verdim kendime ama hem dinlendim hem dinlenemedim, yorucu bir izindi ama bitti.
İnşallah güzel haberler getir canım, Allahın izni ile
bi sure gecince duzeliyor canimKızlar bu arada telegram grubuna girdim ama bende mesaj yazamıyorum, neden acaba?
Benimde öyle canım. Midem bulanmasın rağmen yiyorum, bir saat sonra yememiş gibiyim.Kızlar akşam tıka basa yiyorum gece yine midem kazınıyor normalmi acaba ilk gebeliğimde 4. Ayda başlamıştı iştahım
Hah iyi bari canım, yazacağım yazamıyorumbi sure gecince duzeliyor canim
Canım bir çözümü varmı bilmiyorum ama sanırım tüm hamilelere ilk 3ay bu normal bir süreç. Vücut bebeğe alışmaya çalıştığı için oluyormuş bu. Üstüne birde bulantılar eklenince daha zor. Ben çareyi biraz olsun bol bol dinlenmek, kussam da iyi beslenmek ve meyve tüketmekte buldum.Merhaba kızlar. Bende bulantı var ara ara kusma var ama hepsinden beter halsizlik var sürekli dayak yemiş gibiyim. Kan değerlerim normal. Acaba aranızda böyle çok halsiz olan var mı ne çözüm olabilir
Bende de yoğun bulanti ve inatçı kusmalar var. Halsizlik de ayni şekilde. Doktor kendini yorma istirahat et, yorgun hissetmen çok normal demişti. Günde bir iki porsiyon meyve iyi gelebilir. Tatlı ile muhteşem ilişkim bozuldu ama elma ayva yiyorum. Bence meyve kuruyemiş deneyebilirsin yiyebildiğin kadar.Merhaba kızlar. Bende bulantı var ara ara kusma var ama hepsinden beter halsizlik var sürekli dayak yemiş gibiyim. Kan değerlerim normal. Acaba aranızda böyle çok halsiz olan var mı ne çözüm olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?