2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende zorluyorum canım inşallah fazla uzun sürmez bizde rahat güzel bi gebelik geçiririz

Hep yatsam hep yatsam sözüne o kadar katılıyorum ki yani mecbur olmasam hayatta kalkmam her boş anda sürekli yatıyorum
Zorlıcam artık kendimi yoksa çok güçsüz kalcam bayılcam bi yere

Yaa çok sevindim gerçekten. Umarım benimki de küçülür Ben her zaman olumlu durumları kendime örnek alıyorum öteki türlü stres yaratıyor çünkü.
Merhabalar bende de 14. Haftada 2,8 cm çapında miyom çıktı hamilelik öncesinde yoktu sizin sürecini nasıl ilerliyor doktor ne dedi acaba

bende o yüzden biraz bekleyip gideyim diyorm cuma günü artık farklı bi dktora randevu alıp gidicem canım çok olumsuz konuştu benm bi kalp durması ve gecen sene bide tüp bebek kimyasalım var sanırım buda saglksız dedi salladı yani basladı bu sefer diyoki buda duserse tüp bebek yaparız embriyolarn genetiğe gider saglıklı olan transfer edilir diyo ben sana bunlarımı duymaya geldm cok üzdü beni cok

Alıştım artık canım. Kussam da yiyorum, açlık daha zor gelmeye başladı.
bende aynıyımm bulantıda olmuyor bende birden öğürtüyle bi geliyo ne var ne yok cıkartıyorm öyle bi öğürtü ki gözlerim dışarı fırlıyo resmen kızarıyo düşün artk kusuyorm yarm saat snra baslıyom bsyler yemeye

Ben birde sevdiğim şeyleri yedikten sonra kusuyorum özellikle. Sonra keşke kusmasaydım diye üzülüyorum, yediklerim gitti diye
Daha iyi olursun inşallah canım Kedilervekitaplar benim de kanamam oldu geçen gün, iğne yapıldı. Çok korktum ama bebeğin kalbi atıyormuş. Evde dinleniyorum riskli dönem geçene kadar.
Sana da çok geçmiş olsun kuzum bol bol dinlen ve bebeğe rahme iyi gelecek şeyler ye. Nar ve avakado çok iyi geliyormuş rahme. Seviyorsan tüketebilirsin. Bir çok kişide kanama olabiliyor, çoğu zaman olağan kabul ediyor doktorlar. Bebeğin seninle olsun

İnşallah canım teşekkür ederim

Allah korusun ama hep olumsuzu söylüyorlar bende acile gittim ağrım var diye kesen bozulmuş hemen yatış dedi düşer bu bebek dedi ama şuan kesem gayet düzgün ve kendi doktorum bir sorun yok korkma dedi, sende içini ferah tut bir doktorla kalma ve kese hemen gözüken bir şey değil kendimden biliyorum iki güne bir gittim baktırdım dört binlerden sonra görebildik iyi düşün iyi olsun Rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürür olumlu sonuç almanızı nasiip eder

Canım dahiliye yerine endokrine gitmeni tavsiye ederim mutlaka tiroid ultrasonu da yaptır. Bende de hasimato var

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Merhaba ben ilk defa böyle birşey duyuyorum kuzum benim içinde bir tahminin varmı acaba heycanlı bir anne adayıyım kusura bakma lütfen çok merak ettim de
Kızlar bu arada sizlerden de varsa tahmin çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210313_195222.webp
    19 KB · Görüntüleme: 54
Canım dahiliye yerine endokrine gitmeni tavsiye ederim mutlaka tiroid ultrasonu da yaptır. Bende de hasimato var
Siz haşimato oldugunuzu biliyor muydunuz gebelikten önce? Şu an doktorum ilaca başlattı 20 gün sonra değerlerime tekrar bakılıcak eğer gerek görürse o zaman yönlendiricek beni.. İnş ilaç için geç değildir tiroidim normal ama antikorları yüksek çıktı..

Evet 2 senedir var tiroid değerlerim bi yüksek bi normal çıkıyordu tahlillerde endokrine gittim ultrasonla anlasildi

felaket tellalı hepsi sorma ya öyleymiş hemen gözükmüyor demekki ya bana saglksız gebelık duser dedi beta verdim guzelce artmıs nasıl saglıksız bu anlamadm ne blim kanama olur bsey olur anlarım hcbiri yok bence smdilik olumsuz bi durum yok ama doktorlar sagolsun bide o kdar kendinden eminki kanaman baslarsa gel bekleme diyor bide arkamı döndum cktım gittim

Hay Allahım yaa gerçekten vicdan versin böylelerine, sen hiiç canını sıkma güzelce dinlen ye iç yat hafta içi gidersin başka bir doktora hatta İstanbuldaysan sana kendi doktorumu öneriyim

Merhaba ben ilk defa böyle birşey duyuyorum kuzum benim içinde bir tahminin varmı acaba heycanlı bir anne adayıyım kusura bakma lütfen çok merak ettim de
Kızlar bu arada sizlerden de varsa tahmin çok sevinirim

Benim tahminim kız cnm . Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı versin

Reactions: Omr
Hay Allahım yaa gerçekten vicdan versin böylelerine, sen hiiç canını sıkma güzelce dinlen ye iç yat hafta içi gidersin başka bir doktora hatta İstanbuldaysan sana kendi doktorumu öneriyim
aaa evet cnm istanbul avrupa yakasındayım önerirsen memnunsan cok iyi olur suanda zaten doktor arastırıyorum

Bu cok mantikli geldi, dogru. Ama o zaman beklenen dogum tarihinin duzeltilmesi gerekmez mi? Cunku cok fark cikti arada tam 6 gun. Normal dogumu beklemek/beklememek kararini fazlasiyla etkileyecek bi fark malum doktorlar hemen sezeryana almak taraftari oluyor malesef. Bunu haftaya bir sorayim ben.

Cok heyecanli olmus olmali sizin icin ❤ masallah

Ay canım bende 10 haftalik oldum bulantı çok şiddetlendi prilam günde 3 tane alıyorum birde zofer kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…