2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi olmana çok sevindim. Bulantılar aynı devam geçecek inşallah az kaldı
Kızlar bu arada telegram grubuna girdim ama bende mesaj yazamıyorum, neden acaba?
Şimdi yazabilirsin canim

bende merak ettim cinsiyet tahminini

Eklentiler

• AC359992-4F16-4BD4-8C1C-B11F62C5B04B.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 55
  • F704540F-8E88-48C7-A2E1-334AC7A96991.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 46
İyi geceler kızlar :)
Çol şükür bende aranızdayım inşallah. Sat tarıhım 29 ocak fakat evde ıdrar testı ve betada cok gec cıktı. Perşembe 13 gunluk gecıkmeden sonra kan testınde 58 ile ögrendım. Bugun tekrarladım 103 olmus. Sanırım gec döllenme oldu. Henuz doktora muayne olmadım doktor haftaya pazar gel dedi fakat pandemi dolayısyla 1 hafta daha mı beklesem bilmiyorum. Acıkcası suan hersey karıstı kacıncı haftadayım onuda bılmıyırum :) bir kızım var 4,5 yasında 2. Olacak Rabnim nasıp ederse

aaa evet cnm istanbul avrupa yakasındayım önerirsen memnunsan cok iyi olur suanda zaten doktor arastırıyorum
Nisa Hastanesi’ne gidiyorum kuzum doktorum Seymin Turan, şuana kadar bir sorun yaşamadım ilk öğrendiğim gibi ona gittim ve her sorumu cevaplar hatta bana olumsuz konuşan doktora kızmıştı nasıl böyle bir şey der sakın takma falan demişti. Eğer yakınsan öneririm çok şükür ben memnunum

12 haftalık cinsiyet belli olur mu acaba? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim

Asiye doktor duruyor mu acaba?

Selam kızcelerim bende 7 haftalık gebeyim bir sorum olucaktı Bende Gaz var sürekli gaz çıkartıyorum sizde de aynı problem varmı acaba?

Selam kızcelerim bende 7 haftalık gebeyim bir sorum olucaktı Bende Gaz var sürekli gaz çıkartıyorum sizde de aynı problem varmı acaba
12 haftalık cinsiyet belli olur mu acaba? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim
1 hafta sonra belli olur cinsiyet herhalde?

Kızlar biz 7 haftalığız daha. Aşırı derece üşüme ve kabızlık var bende. Benim gibi olan var mı acaba.
Bende de var canim kabizlik icin ilik süt iciyorum o hemen geciriyor. Birde kuru kayısı yemeni tavsiye ederim ben onlarda çözüm buldum

Ay canım bende 10 haftalik oldum bulantı çok şiddetlendi prilam günde 3 tane alıyorum birde zofer kullanıyorum
Ben şimdilik sabahları bir prilam, çok dayanamazsam birde akşamları içiyorum yetiyor. Yine bulanıyorum ama garip bir şekilde vücudum bulantıyla adapte oldu, alıştım sanırım. Ama herşey herşey kokar oldu. soğuk soğuk salatalık yiyorum o iyi geliyor biraz.
İyi olmana çok sevindim. Bulantılar aynı devam geçecek inşallah az kaldı

Şimdi yazabilirsin canim
Aman bitsin gitsin şu bulantılar da şu hamileliğin tadına bir varalım ya
Selam kızcelerim bende 7 haftalık gebeyim bir sorum olucaktı Bende Gaz var sürekli gaz çıkartıyorum sizde de aynı problem varmı acaba?
Bende 11 haftalığım, benim de çok gazım var canım. Ben çoğu zaman çıkaramıyorum, bu da gaz sancısı yapıyor. Çıkarabiliyorsan çok güzel, çıkart gitsin sancı yapmaz en azından

Merhabalar bende de 14. Haftada 2,8 cm çapında miyom çıktı hamilelik öncesinde yoktu sizin sürecini nasıl ilerliyor doktor ne dedi acaba
Merhaba benim 3. gebeliğim ilk gebeliğimde vardı kasık ağrım olurdu oğlumla beraber büyüdü ve 8 cm iken Sezeryan esnasında alındı fakat kan değerim çok düştü 4 ünite kan verdiler 2. gebeliğimde yoktu şükür derken 3. gebeliğimde çıktı 2 cm boyunda sıkıntı yapma Sezeryanda alıyorlar tabi ben sağlıkçı olduğumdan bunları biliyordum zaten

canım değerim bugun 998 cıktı ama kese gozukmedi saglksız gebelık olablr dedi moralimi bozdu bol bol 10 gun snraya cagırdı bidaha
Merak etme canim banada sagliksiz dedi kurtaj olman gerekiyor flan haftamda kalp atisini duymasi gerekiyordu bisey gormeyince vajinadan bakti duyduk. Cok moralim bozulmuştu kurtaj olman gerekiyor lafina.

Asiye doktor duruyor mu acaba?
Duruyor hatta ne yazık ki acil gittiğimde benimle o ilgilendi ve yüksek düşük riskin var deyip yatışımı yaptı sözde kesem bozulmuştu ama ondan sonra gittiğim tüm doktorlar kesinlikle kesende bir sorun yok bunu sana kim dedi diye şok oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…