2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Olur olmaz yerlerde sıkıştırıyor dur duramıyorum

Bazıları yeri de önemli diyor benim rahim arka duvardaymış. Her hafta kontrole gidesim geliyor devamlı tuvaletim var hissi oluşturuyor ve rahatsız edici bir şey..

Hosgeldin Ben de merak ediyordum uzun zamandir ses cikmayinca.

Bizim tarihler hemen hemen ayni ya, benim doktorum artik tek folik asit ilacini biraktirdi, multivitamine gecirdi. Sen de bir doktoruna danis istersen tatlim.

Bizim tarihler hemen hemen ayni ya, benim doktorum artik tek folik asit ilacini biraktirdi, multivitamine gecirdi. Sen de bir doktoruna danis istersen tatlim.
Benim doktorum multivitamin yerine sadece d vitamini verdi

Doğumu etkiler mi bilmiyorum ama aradaki farkı kapatıyolar. Benim oğlan sonra tutunmuştu ama sonradan kızı geçti yani o farkı kapatıyolar.

Olur olmaz yerlerde sıkıştırıyor dur duramıyorum
Benim de bulantım öyle oluyor. Hiç birşey yok mesela, bir öğürme geliyor o an kussam ne olur bilemiyorum

Hoş buldum canım benim

Düzenli bir doktor bulamadım ki kuzum ya. İlk doktoru beğenmedim bıraktım, sonra izinde bir doktora gittim falan derken birinde takip olamadım bir türlü. Ben şimdi 2.kutu folik asit başlamıştım. En erken 2 hafta içinde doktora gidebilirim. İçmeye devam etsem mi acaba bilemedim. Hiç vitamin değerlerime falan da bakılmadı. Yüksek mi düşük mü ne alemde bilmiyorum.

Sen ikili tarama yaptıracak mısın kuzum, vaktimiz aynı çünkü.

Geçsede şu osurmalı kusmalı dönem rahat etsek ne iyi olucak

Kızlar toksoplazma testi yaptıran var mı aranızda? Ankarada devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar iki haftaya çıkar dedi. Bir çok testin e nabız dan sonuçlarını görüyorum ancak toksoplazma henüz yok. Acaba istemedi mi testi yoksa geç mi çıkıyor ki? Özellikle toksoplazma diye belirttim, o da tamam demişti ama bilemedim şimdi.

Biz doktora gittiğimizde 5 haftalık 2 hafta sonra gelin demişti yarın gidicez test yaparmı acaba? Bende merak ettim şimdi

Biz doktora gittiğimizde 5 haftalık 2 hafta sonra gelin demişti yarın gidicez test yaparmı acaba? Bende merak ettim şimdi
Kedi dışkısından, iyi yıkanmamış yeşillik ve sebze meyvelerden, çiğ etten bulaşıyyormuş bu tokso. Ben evde özellikle kedi olduğu için tedirginim. 1 hafta önce devlet hastanesinde yaptırdım ama hala e nabız da sonuç yok. Doktor hastane taşınacağı için sonuçlar e nabız düşmez dedi ama bir çok testin sonucu düşmüş. Acaba geç mi çıkıyor merak ettim canım. Bana 2 haftaya çıkar demişti. Bir çok test aynı gün e nabız da sonucu vardı.

Özellikle istediğini belirt, yapar canım mutlaka. Önemli birşey çünkü.

Evde yetişip büyüyen kediden zarar geleceğini zannetmem..

Evde yetişip büyüyen kediden zarar geleceğini zannetmem..
Aşıları tam, mama ile besleniyor. Tertemiz zaten ama insanın içine şüphe düşüyor işte. Kediden değilse bile sebze meyveden bulaştı mı diye korkuyorum. Kendim hep sirkeli suda bekletirim sebze meyveleri ama izindeyken iki kez dışarıdan çiğköfte yedim, yeşillikte vardı içinde. Ondan dolayı endişeliyim. Tek isteğim önceden bu bakteriyi geçirmiş olmak. Hamilelikten önce yakalanırsan vücut bağışıklık üretir ve bir daha yakalanmazmışsın.

Bağışıklık kazanmışsındır. Ben hayvanlarla büyüdüm valla halada besliyorum tarlada çok yedim yıkanmamış meyve sebze illaki cocuklukta yemişsin dir yada fark etmeden yıkanmamış meyve sebze.

Bağışıklık kazanmışsındır. Ben hayvanlarla büyüdüm valla halada besliyorum tarlada çok yedim yıkanmamış meyve sebze illaki cocuklukta yemişsin dir yada fark etmeden yıkanmamış meyve sebze.
Aklımda hiç bir bakteriyi kapmış olmak için dua edeceğim gelmezdi valla bende zamanında yıkanmamış meyve sebze çok yedim. Annem yıkamadan yeme diye kızardı hatta sokakta kedi köpekte çok sevdim. İnşallah daha önceden bulaşmıştır da bağışıklık kazanmışımdır.

Vardır bağışıklık ozaman için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…