2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merak etme canim banada sagliksiz dedi kurtaj olman gerekiyor flan haftamda kalp atisini duymasi gerekiyordu bisey gormeyince vajinadan bakti duyduk. Cok moralim bozulmuştu kurtaj olman gerekiyor lafina.
ezbere konusuyolar biz onlardan daha cok doktoruz moral bozmaktan bska işe yaramıyolar

sagol canım değerlendiririm tabi yeterki iyi olsun

O zaman doktora gidene kadar kullan istersen, folik asitin zarari olmaz. Benim su an multivitaminin icinde de folik asit var. Sonra belki doktora gittiginde senin tahlillerine gore ihtiyacin olan vitaminleri verir kuzum.

Biz bu konuda doktorla epey konustuk. En sonunda fetal dna testi yaptirmaya karar verdik. Benimki tup bebek. Bazi riskler de vardi o yuzden boyle uygun gorduk.

Bu testi yaptirinca diger ikili, dortlu testlere gerek kalmiyor. Tabi fetal dna herkes icin gerekli bir sey degil. İhtiyac halinde yapiliyor.

Sen ikili test dusunuyorsan, bu aralara denk geliyor. Doktor kontrolunu bir hafta oncesine alma sansin var mi? Belki o zaman daha iyi planlarsiniz?

Önceden almak mümkün değil kuzum randevuyu. Eşimin işi sebebiyle sürekli izin vermiyorlar, askeri personel kendisi. Doktora gidince direk ikili tarama için kan mı alıyor nasıl yapıyor? Birde ultrasonda ense kalınlığı bakıyormuş sanırım. Hepsini tek muayenede yapar mı ki, hiç bilmiyorum.

Anladim tatlim. İkili test yaptiran arkadaslar yazar simdi nasil oldugunu. Heralde anlattigin gibidir.

Kuzum ben de devlette yaptırdım toxo testini. Laboratuvarların calisma durumuna göre değişir illa ki ama benim kısa surmustu.
Gecen sene ozelde yaptırdığımda sonuc 1 hafta 10 güne çıkmıştı.

Benim de kedim var. Dışarı çıkmıyorsa, çiğ et yemiyosa, iç dış parazit aşılarını düzenli yaptırıyorsan hiç korkma. Bir suru doktora danıştım, kediden geçmesi zor bi ihtimal diyo hepsi. Daha çok çiğ et, iyi yikanmamis sebzeden bulasiyo.

tedbir amaçlı kumu temizlemem yasak sen de temizleme, eşim temizliyor.

Benim 2 kat artışı gördüğü anda yaptı canım. Sabah verdim öğlen çıktı sonucu

Nasıl yapılıyor feta dna acaba bende tup bebek 9 hafta gebelik yaşıyorum.nae gibi risk durumunuz olduğunu için buna karar verdiniz.

Temizlik yapmaya calısıyorum içimden gelmiyor kapıları cifledim ama zora ki sizde de tembellik varmı benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…