- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
11+1im şuan, günleri sayıyorum 12 olmak için. Hemen bitmeyip azalsa da kabulüm yasen kusma ben gaz, inşallah 12. Haftada biter duam o
İnşallah canım sende doktorundan iste mutlaka yapsın testi.Vardır bağışıklık ozaman için rahat olsun
Bana kraker yemekten de gına gelmişti, o bile kesmiyorMide bulantısından çubuk kraker yiyorum bulantı geçti hala yiyorum
Eşinin beyni ni ye çok iyi gelirBana kraker yemekten de gına gelmişti, o bile kesmiyornefes aldıkça midem bulanıyor sanki çıldıriciğimmmmm
ezbere konusuyolar biz onlardan daha cok doktoruz moral bozmaktan bska işe yaramıyolarMerak etme canim banada sagliksiz dedi kurtaj olman gerekiyor flan haftamda kalp atisini duymasi gerekiyordu bisey gormeyince vajinadan bakti duyduk. Cok moralim bozulmuştu kurtaj olman gerekiyor lafina.
sagol canım değerlendiririm tabi yeterki iyi olsunNisa Hastanesi’ne gidiyorum kuzum doktorum Seymin Turan, şuana kadar bir sorun yaşamadım ilk öğrendiğim gibi ona gittim ve her sorumu cevaplar hatta bana olumsuz konuşan doktora kızmıştı nasıl böyle bir şey der sakın takma falan demişti. Eğer yakınsan öneririm çok şükür ben memnunum
Sanki hamile olan o, o benden daha nazlı yaEşinin beyni ni ye çok iyi gelir
Benim de bulantım öyle oluyor. Hiç birşey yok mesela, bir öğürme geliyor o an kussam ne olur bilemiyorum
Hoş buldum canım benim
Düzenli bir doktor bulamadım ki kuzum ya. İlk doktoru beğenmedim bıraktım, sonra izinde bir doktora gittim falan derken birinde takip olamadım bir türlü. Ben şimdi 2.kutu folik asit başlamıştım. En erken 2 hafta içinde doktora gidebilirim. İçmeye devam etsem mi acaba bilemedim. Hiç vitamin değerlerime falan da bakılmadı. Yüksek mi düşük mü ne alemde bilmiyorum.
Sen ikili tarama yaptıracak mısın kuzum, vaktimiz aynı çünkü.
Önceden almak mümkün değil kuzum randevuyu. Eşimin işi sebebiyle sürekli izin vermiyorlar, askeri personel kendisi. Doktora gidince direk ikili tarama için kan mı alıyor nasıl yapıyor? Birde ultrasonda ense kalınlığı bakıyormuş sanırım. Hepsini tek muayenede yapar mı ki, hiç bilmiyorum.O zaman doktora gidene kadar kullan istersen, folik asitin zarari olmaz. Benim su an multivitaminin icinde de folik asit var. Sonra belki doktora gittiginde senin tahlillerine gore ihtiyacin olan vitaminleri verir kuzum.
Biz bu konuda doktorla epey konustuk. En sonunda fetal dna testi yaptirmaya karar verdik. Benimki tup bebek. Bazi riskler de vardi o yuzden boyle uygun gorduk.
Bu testi yaptirinca diger ikili, dortlu testlere gerek kalmiyor. Tabi fetal dna herkes icin gerekli bir sey degil. İhtiyac halinde yapiliyor.
Sen ikili test dusunuyorsan, bu aralara denk geliyor. Doktor kontrolunu bir hafta oncesine alma sansin var mi? Belki o zaman daha iyi planlarsiniz?
Önceden almak mümkün değil kuzum randevuyu. Eşimin işi sebebiyle sürekli izin vermiyorlar, askeri personel kendisi. Doktora gidince direk ikili tarama için kan mı alıyor nasıl yapıyor? Birde ultrasonda ense kalınlığı bakıyormuş sanırım. Hepsini tek muayenede yapar mı ki, hiç bilmiyorum.
Sıkıntı çıkmaz inşallah kuzum, senin testinde de hepimizde deAnladim tatlim. İkili test yaptiran arkadaslar yazar simdi nasil oldugunu. Heralde anlattigin gibidir.
Sıkıntı çıkmaz inşallah kuzum, senin testinde de hepimizde de
Benim doktorum multivitamin yerine sadece d vitamini verdi
Kuzum ben de devlette yaptırdım toxo testini. Laboratuvarların calisma durumuna göre değişir illa ki ama benim kısa surmustu.Kedi dışkısından, iyi yıkanmamış yeşillik ve sebze meyvelerden, çiğ etten bulaşıyyormuş bu tokso. Ben evde özellikle kedi olduğu için tedirginim. 1 hafta önce devlet hastanesinde yaptırdım ama hala e nabız da sonuç yok. Doktor hastane taşınacağı için sonuçlar e nabız düşmez dedi ama bir çok testin sonucu düşmüş. Acaba geç mi çıkıyor merak ettim canım. Bana 2 haftaya çıkar demişti. Bir çok test aynı gün e nabız da sonucu vardı.
Özellikle istediğini belirt, yapar canım mutlaka. Önemli birşey çünkü.
Benim 2 kat artışı gördüğü anda yaptı canım. Sabah verdim öğlen çıktı sonucuKızlar toksoplazma testi yaptıran var mı aranızda? Ankarada devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar iki haftaya çıkar dedi. Bir çok testin e nabız dan sonuçlarını görüyorum ancak toksoplazma henüz yok. Acaba istemedi mi testi yoksa geç mi çıkıyor ki? Özellikle toksoplazma diye belirttim, o da tamam demişti ama bilemedim şimdi.
Nasıl yapılıyor feta dna acaba bende tup bebek 9 hafta gebelik yaşıyorum.nae gibi risk durumunuz olduğunu için buna karar verdiniz.O zaman doktora gidene kadar kullan istersen, folik asitin zarari olmaz. Benim su an multivitaminin icinde de folik asit var. Sonra belki doktora gittiginde senin tahlillerine gore ihtiyacin olan vitaminleri verir kuzum.
Biz bu konuda doktorla epey konustuk. En sonunda fetal dna testi yaptirmaya karar verdik. Benimki tup bebek. Bazi riskler de vardi o yuzden boyle uygun gorduk.
Bu testi yaptirinca diger ikili, dortlu testlere gerek kalmiyor. Tabi fetal dna herkes icin gerekli bir sey degil. İhtiyac halinde yapiliyor.
Sen ikili test dusunuyorsan, bu aralara denk geliyor. Doktor kontrolunu bir hafta oncesine alma sansin var mi? Belki o zaman daha iyi planlarsiniz?
KizMerhaba ben ilk defa böyle birşey duyuyorum kuzum benim içinde bir tahminin varmı acaba heycanlı bir anne adayıyım kusura bakma lütfen çok merak ettim de
Kızlar bu arada sizlerden de varsa tahmin çok sevinirim
KizBana da bakabilir misin
ErkekBenimkine de bakar mısınız 6+4 karından
Olmaz mı hiç ev çok fena. Hiç bir şey yapamıyorum. İnş şu bulantı yorgunluk baş ağrısı geçer gün sayıyorum.Temizlik yapmaya calısıyorum içimden gelmiyorkapıları cifledim ama zora ki sizde de tembellik varmı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?