Tamam canim teşekkürlerBu gün bilgisayarı açamadım, yarın açarsam ekleyeceğim inşallah herkesi. Aklımdasınız, not aldım merak etmeyin.
yeni hamile kalan brine ticarethane gibi tüp bebekten bahsedene ben evet doktor demem sizde bilip bilmeden havadan konusmayın bence ne yaşadığımı psikolojimi asla bilemezsiniz...Madem Onlardan daha iyi doktorsanız doktora gitmeyin bakalım ..havadan konuşmakla olmuyor , evde kendiniz doğum da yAparsınız. Bir üyeye Moral vermek destek olmak ayrı, bi meslek grubuna hakaret etmek ayrı bir konu ..bir de tıp bayramında böyle konuşmanız..
Ben hamile kalmaya niyetlendiğimde yaptırmıştım bütün testleri. Sonra kalp atışını duyunca idrar testi vs istedi doktor, kalan testleri sanırım. Senden de mutlaka isterler tatlım bu gidişindeAhahahAcaba benden yarın istiycek mi bu testi? İstemezse ben isteyim mi sence
Benim de kedim var 8 yildir birlikteyiz. Tokso testim de negatif cikti. Asilarini duzenli yaptiriyosan hicbi sorun cikmaz. Ki benim asi zamanini kacirdigim da olmustu. Bi sorun olmadi cok sukurKedi dışkısından, iyi yıkanmamış yeşillik ve sebze meyvelerden, çiğ etten bulaşıyyormuş bu tokso. Ben evde özellikle kedi olduğu için tedirginim. 1 hafta önce devlet hastanesinde yaptırdım ama hala e nabız da sonuç yok. Doktor hastane taşınacağı için sonuçlar e nabız düşmez dedi ama bir çok testin sonucu düşmüş. Acaba geç mi çıkıyor merak ettim canım. Bana 2 haftaya çıkar demişti. Bir çok test aynı gün e nabız da sonucu vardı.
Özellikle istediğini belirt, yapar canım mutlaka. Önemli birşey çünkü.
Tüm doktorlar İçin kötü demeseydiniz sorun yoktu.genelleme yapmanızı eleştirdim ben sadece yoksa her meslekte olduğu gibi iyi doktorlar da var kötü doktorlarda var ..bu tüm meslekte çalışanları kötüleşmeniz anlamına gelmez .yeni hamile kalan brine ticarethane gibi tüp bebekten bahsedene ben evet doktor demem sizde bilip bilmeden havadan konusmayın bence ne yaşadığımı psikolojimi asla bilemezsiniz...
Ben aile hekimine hamileyim gerekli testleri yaptırmak istiyorum deyince toksoplazma dahil 4 ayrı hastalık İçin test yapıldı ertesi gün sonucu çıktı..isterseniz aile hekiminize gidebilirsiniz.ben önceden geçirdiğim için antikor oluşmuş bende.Kızlar toksoplazma testi yaptıran var mı aranızda? Ankarada devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar iki haftaya çıkar dedi. Bir çok testin e nabız dan sonuçlarını görüyorum ancak toksoplazma henüz yok. Acaba istemedi mi testi yoksa geç mi çıkıyor ki? Özellikle toksoplazma diye belirttim, o da tamam demişti ama bilemedim şimdi.
ben tüm doktorları kastetmedm olumsuz konusanları kastettim ayrıca baska sehirde begendiğim doktorlar var istanbulda avrupa yakasındada var ama bütcem yetmiyorr ayrıca size hesabmı verip açıklama yapmak zorundada degılım buda benm bi inceliğim olsun hoscakal...Tüm doktorlar İçin kötü demeseydiniz sorun yoktu.genelleme yapmanızı eleştirdim ben sadece yoksa her meslekte olduğu gibi iyi doktorlar da var kötü doktorlarda var ..bu tüm meslekte çalışanları kötüleşmeniz anlamına gelmez .
Bakalım kuzum yarın neler istiycekBen hamile kalmaya niyetlendiğimde yaptırmıştım bütün testleri. Sonra kalp atışını duyunca idrar testi vs istedi doktor, kalan testleri sanırım. Senden de mutlaka isterler tatlım bu gidişinde
İnşallah kuzum inşalllaahhMiniğin pıtpıtları duyacaksın Allahın izniyle, güzel haberlerle gel canım inşallah
Inşallah duyarsın canım, bende yarın farklı bir dr daha görünmeye gidicem hala emin değilim gebelik ikiz mi tekiz miSaatler kaldı yarına stresten elim ayağım kaşınıyor. İnşallah sağlıklı bir bebişim vardır. Kalp atışını da duyabilirim
İnşallah canım benim inşallahInşallah duyarsın canım, bende yarın farklı bir dr daha görünmeye gidicem hala emin değilim gebelik ikiz mi tekiz mi
İlk öğrendiğimde yaptırmıştı doktor kedi köpek testi de isteyelim diye toksoplazma oluyor sanırım aynı gün e nabızda göründü devlet hastanesinde...Kızlar toksoplazma testi yaptıran var mı aranızda? Ankarada devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar iki haftaya çıkar dedi. Bir çok testin e nabız dan sonuçlarını görüyorum ancak toksoplazma henüz yok. Acaba istemedi mi testi yoksa geç mi çıkıyor ki? Özellikle toksoplazma diye belirttim, o da tamam demişti ama bilemedim şimdi.
Kan verip ultrasona yolluyor doktor sonuclar 20 gün sonra çıkıyor devlet hastanesinde böyle yaptırdım 2 kez..Önceden almak mümkün değil kuzum randevuyu. Eşimin işi sebebiyle sürekli izin vermiyorlar, askeri personel kendisi. Doktora gidince direk ikili tarama için kan mı alıyor nasıl yapıyor? Birde ultrasonda ense kalınlığı bakıyormuş sanırım. Hepsini tek muayenede yapar mı ki, hiç bilmiyorum.
Istanbul avrupa yakasindaysaniz size harika bi doktor onerebilirim 2 bebegimide onda dogum yaptim bi kere giden bi daha birakmiyor efsanedirBenim de bulantım öyle oluyor. Hiç birşey yok mesela, bir öğürme geliyor o an kussam ne olur bilemiyorum
Hoş buldum canım benim
Düzenli bir doktor bulamadım ki kuzum ya. İlk doktoru beğenmedim bıraktım, sonra izinde bir doktora gittim falan derken birinde takip olamadım bir türlü. Ben şimdi 2.kutu folik asit başlamıştım. En erken 2 hafta içinde doktora gidebilirim. İçmeye devam etsem mi acaba bilemedim. Hiç vitamin değerlerime falan da bakılmadı. Yüksek mi düşük mü ne alemde bilmiyorum.
Sen ikili tarama yaptıracak mısın kuzum, vaktimiz aynı çünkü.
Bendende istediler canim ozel hastane 580 tl dedi devlet hastanesi yapmiyormus bende üniversitede yaptirdim sabah verdim ogleden sonra çıktı herhangibir sorunda yoktu degerlerim normal ciktiKızlar toksoplazma testi yaptıran var mı aranızda? Ankarada devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçlar iki haftaya çıkar dedi. Bir çok testin e nabız dan sonuçlarını görüyorum ancak toksoplazma henüz yok. Acaba istemedi mi testi yoksa geç mi çıkıyor ki? Özellikle toksoplazma diye belirttim, o da tamam demişti ama bilemedim şimdi.
Benim kayınvalidem iki çocuğunu kaybetmis bu yuzden kaynamamis sutten peynir flan yapmislar onu yemis sut yogurt onlardan gecmis yani eskiden cok dikkat edilmiyordu tabi boyle seylere. Bende korkmuştum kedim kopegim tavuklarim kusum var ama oyle temasla bulasmiyormus zaten.Kuzum ben de devlette yaptırdım toxo testini. Laboratuvarların calisma durumuna göre değişir illa ki ama benim kısa surmustu.
Gecen sene ozelde yaptırdığımda sonuc 1 hafta 10 güne çıkmıştı.
Benim de kedim var. Dışarı çıkmıyorsa, çiğ et yemiyosa, iç dış parazit aşılarını düzenli yaptırıyorsan hiç korkma. Bir suru doktora danıştım, kediden geçmesi zor bi ihtimal diyo hepsi. Daha çok çiğ et, iyi yikanmamis sebzeden bulasiyo.
tedbir amaçlı kumu temizlemem yasak sen de temizleme, eşim temizliyor.
Benim bu şekilde doktor onceden geçirmişsin demiştiantitoxoplazma pozitif yani ben toxoplazma virüslü müyüm şuanda yoksa anti başka bir anlama mı geliyor nolur biri aydınlatsın çok gerginim
igm şuanda geçirilen igg daha önce geçirmiş demekmiş galiba siz daha önce geçirmişsiniz bende bu değer gözükmüyor umarım benimki de daha önce geçirdiğim bir şeydirBenim bu şekilde doktor onceden geçirmişsin demişti
İnşallah çok bilmiyorum o yüzden direk resim attım doktorunuz a direk sorun hatta sağlık ocağında yaptirdiysaniz onlarda bilgi veriyorigm şuanda geçirilen igg daha önce geçirmiş demekmiş galiba siz daha önce geçirmişsiniz bende bu değer gözükmüyor umarım benimki de daha önce geçirdiğim bir şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?