2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
yeni hamile kalan brine ticarethane gibi tüp bebekten bahsedene ben evet doktor demem sizde bilip bilmeden havadan konusmayın bence ne yaşadığımı psikolojimi asla bilemezsiniz...

Benim de kedim var 8 yildir birlikteyiz. Tokso testim de negatif cikti. Asilarini duzenli yaptiriyosan hicbi sorun cikmaz. Ki benim asi zamanini kacirdigim da olmustu. Bi sorun olmadi cok sukur

yeni hamile kalan brine ticarethane gibi tüp bebekten bahsedene ben evet doktor demem sizde bilip bilmeden havadan konusmayın bence ne yaşadığımı psikolojimi asla bilemezsiniz...
Tüm doktorlar İçin kötü demeseydiniz sorun yoktu.genelleme yapmanızı eleştirdim ben sadece yoksa her meslekte olduğu gibi iyi doktorlar da var kötü doktorlarda var ..bu tüm meslekte çalışanları kötüleşmeniz anlamına gelmez .

Ben aile hekimine hamileyim gerekli testleri yaptırmak istiyorum deyince toksoplazma dahil 4 ayrı hastalık İçin test yapıldı ertesi gün sonucu çıktı..isterseniz aile hekiminize gidebilirsiniz.ben önceden geçirdiğim için antikor oluşmuş bende.

Eklentiler

• EDFB672C-E47F-42A3-AD88-75B535783B54.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 92
ben tüm doktorları kastetmedm olumsuz konusanları kastettim ayrıca baska sehirde begendiğim doktorlar var istanbulda avrupa yakasındada var ama bütcem yetmiyorr ayrıca size hesabmı verip açıklama yapmak zorundada degılım buda benm bi inceliğim olsun hoscakal...

Saatler kaldı yarına stresten elim ayağım kaşınıyor. İnşallah sağlıklı bir bebişim vardır. Kalp atışını da duyabilirim
Inşallah duyarsın canım, bende yarın farklı bir dr daha görünmeye gidicem hala emin değilim gebelik ikiz mi tekiz mi

İlk öğrendiğimde yaptırmıştı doktor kedi köpek testi de isteyelim diye toksoplazma oluyor sanırım aynı gün e nabızda göründü devlet hastanesinde...

Kan verip ultrasona yolluyor doktor sonuclar 20 gün sonra çıkıyor devlet hastanesinde böyle yaptırdım 2 kez..
2 hamileliğimde de cinsiyeti öğrendim 2li testte erkek dendi erkek çıktı..

Istanbul avrupa yakasindaysaniz size harika bi doktor onerebilirim 2 bebegimide onda dogum yaptim bi kere giden bi daha birakmiyor efsanedir

Bendende istediler canim ozel hastane 580 tl dedi devlet hastanesi yapmiyormus bende üniversitede yaptirdim sabah verdim ogleden sonra çıktı herhangibir sorunda yoktu degerlerim normal cikti

Benim kayınvalidem iki çocuğunu kaybetmis bu yuzden kaynamamis sutten peynir flan yapmislar onu yemis sut yogurt onlardan gecmis yani eskiden cok dikkat edilmiyordu tabi boyle seylere. Bende korkmuştum kedim kopegim tavuklarim kusum var ama oyle temasla bulasmiyormus zaten.

kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdi

antitoxoplazma pozitif yani ben toxoplazma virüslü müyüm şuanda yoksa anti başka bir anlama mı geliyor nolur biri aydınlatsın çok gerginim

antitoxoplazma pozitif yani ben toxoplazma virüslü müyüm şuanda yoksa anti başka bir anlama mı geliyor nolur biri aydınlatsın çok gerginim
Benim bu şekilde doktor onceden geçirmişsin demişti

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-14-22-40-42-01_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 84
igm şuanda geçirilen igg daha önce geçirmiş demekmiş galiba siz daha önce geçirmişsiniz bende bu değer gözükmüyor umarım benimki de daha önce geçirdiğim bir şeydir
İnşallah çok bilmiyorum o yüzden direk resim attım doktorunuz a direk sorun hatta sağlık ocağında yaptirdiysaniz onlarda bilgi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…