2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar 7+ 5 olması gerekirken 6+3 çıktı. Önce karında ultrasonla baktı görünmedi. Sonra vajinal ultrasonla baktı. Bu şekilde çıktı. Kalp atışı çok hafif. Dinlen ağır bir şey kaldırma dedi. Cinsiyet nedir sizce kızlar?

Eklentiler

• 746CFF76-EA63-493A-8382-50619A5F0E74.webp
    30 KB · Görüntüleme: 64
Benim de kedim var 8 yildir birlikteyiz. Tokso testim de negatif cikti. Asilarini duzenli yaptiriyosan hicbi sorun cikmaz. Ki benim asi zamanini kacirdigim da olmustu. Bi sorun olmadi cok sukur

İlk öğrendiğimde yaptırmıştı doktor kedi köpek testi de isteyelim diye toksoplazma oluyor sanırım aynı gün e nabızda göründü devlet hastanesinde...
Benim yaptırdığım hastanede geç çıkıyordu herhalde ya. Dün çıkmış, bir sıkıntı yok temiz şükür. Dikkat etmem lazım sadece.
Kan verip ultrasona yolluyor doktor sonuclar 20 gün sonra çıkıyor devlet hastanesinde böyle yaptırdım 2 kez..
2 hamileliğimde de cinsiyeti öğrendim 2li testte erkek dendi erkek çıktı..
İkili testte cinsiyet nasıl belli oluyor canım? Doktor mu söylüyor sonuca göre yoksa ayrı bir değere falan mı bakıyor?
Istanbul avrupa yakasindaysaniz size harika bi doktor onerebilirim 2 bebegimide onda dogum yaptim bi kere giden bi daha birakmiyor efsanedir
Malesef değilim canım. Tayinci aileyiz biz, göçmen gibi dolanıp duruyoruz
Bendende istediler canim ozel hastane 580 tl dedi devlet hastanesi yapmiyormus bende üniversitede yaptirdim sabah verdim ogleden sonra çıktı herhangibir sorunda yoktu degerlerim normal cikti
Bende özelde çok tutar diye iyi ki devlette yaptırmışım canım ya. Benimde temiz çıktı şükür.
Günaydın , bugün kontrol günü bebesimi görmeye gidiyorum. Umarım herşey yolundadir
Ne yaptın canım, nasıl durumlar?
kizlar ben kontrolden simdi ciktm tam 9 haftalik elleri ayaklari belli oluo minigimin cok mutlu oldum:)
Yaa maşallah bende öyle gördüm, kafası, vücudu, elleri belliydi çok garip bir duygu ya maşallah sağlıkla büyüsün canım
Selam kızlar. Bu bulantı beni cok zorluyor ya gece 2 prilam icmeme rağmen. Erkenden uyuyorum artık kızım yatınca. En iyisi uyku cabucak gecse keske 12 ye de daha var benim. Kontrole gidecekler cok iyi haberler alsın insallah
Canım prilam fayda etmeyenler için başka Bi ilaç veriyormuş doktor. Onu Bi danışsan mı acaba doktoruna? Bulanıyor diye yemek yememek daha kötü yapıyor kuzum. Bulansa da biraz birşeyler yemeye çalış mutlaka. Kussan bile ye.
Bende kontrole gittim. Gelismemis 7+6 yim normalde ama 5+5 le uyumlu cikti. Kalp atisi yoktu ama minik bi hareketlee oldugundan persembe gunune kdar bekleyelim olmazsa persembe kurtaj dedi. Korona da gecirdim bu surecte. Alt ust oldum.
Canım bazen geç döllenme oluyor, öyle birşey olabilir mi acaba? Böyle bebeğin gelişimi yok kürtaj yapalım diyip sağlıkla büyüyen çok bebek var. Zor bir durum biliyorum ama olumlu düşünmeye çalış kuzum. Bekle bakalım inşallah perşembe haftasına uyumlu olur
Kuzum bana prilam fayda etti biraz. Birde kussam bile yiyorum artık. Midem bulanıyor diye yememek beni daha kötü yaptı. Zaten insan yediğinin tamamını kusmazmış. Yani yiyip kussam bile yine besin kalıyor vücudumuzda. Bana tost ve salatalık yemek iyi geliyor kuzum, dene istersen.
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik bazı doktorlar kalp atışı dinletmeyip ekranda gösteriyormuş. Kalp atışı dinletmek bebeği strese sokuyor diye. Çok sevindim
Kızlar şimdi idrar sonucum çıkmış sanırım biraz enfeksiyon var sizce bebeğe zararı olur mu
Canım benim idrarda da biraz enfeksiyon çıkmıştı. Ne kadar doğru bilmiyorum, doktor sonucu henüz görmedi ama görümcem hamilelerin idrarları hep enfeksiyonu olur demişti. Yine de bol bol su içmekte fayda var canım doktora gidene kadar. Endişe edilecek birşey değildir korkma.

İlk ultrasonda girdiğimde bana da bir hafta eksik söylemişti. Bir hafta geriden gelmesi normal, endişe etme demişti doktor. Bazen 6 haftada kalp atışı duyulmazken sende hafif duyulması normal canım. Daha sonra kalp atışı daha güçlenecektir merak etme. Bol bol dinlen.

Şükür canım gözün aydın olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah

Bulantılar değil mi hiç bitmiyor zaten

Burdayım canım nasılsın iyi misin ?
Bende iyi çok şükür canım bulantılarla uğraşmaya çalışıyorum

canım hiç bişey almıyo miğdem açlıktan kazınıyo ama önüme bi lokma bişey gelse dünyaları yemiş gibi şiş oluyo karnım benimde ayran armut salatalık 3 lüsü canım rahatlatanım

Çok teşekkür ederim canım inş güzel ilerler

O ilacın bebeğe zararı olur mu sence
Yok canım ama enfeksiyonun zararı olur benim ilk gebeliğimde son zamanlarda olmuştu enfeksiyon tek doz suya katılıp içilen bir şey vermişti kullanmıştım ben de tabi doktorunun dikkatinden kaçabilir ilaç yazarken hamile olduğunu hatırlatmayı unutma canım

Bende aynı durumdayım mide bulantısı ve kusmaktan perişan haldeydim doktorumu aradım prilam verdi akşamları iki adet iç dedi ben bugün aldım akşamı bekleyemedim gündüzden aldım inşallah etki eder hepimizin Allah yardımcısı olsun

Gebe doktoru zaten dikkat eder sanırım

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Vajinal canım bakarmısın?

Eklentiler

• E82474F0-E440-42FC-A7A7-42DA98DB7493.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Canım bana da bakarmısın 6+1 vajinal ultrason görüntüsü

Eklentiler

• ED1BF5AE-FE70-460D-8E64-5260E096B4F6.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Teşekkür ederim canım pruloton vurulmaya başladık bakalım inşallah problem olmaz:)
İns canım benim bildiğim iyi o çünkü bende ilk gebelikte kanamam olunca vuruldum iyileştim birde progestsn içerek Allah şifa versin sana bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…