Annem de kardeslerimizi kaybetmiş toxo sebebiyle. Ama kaynağı bilinmiyoBenim kayınvalidem iki çocuğunu kaybetmis bu yuzden kaynamamis sutten peynir flan yapmislar onu yemis sut yogurt onlardan gecmis yani eskiden cok dikkat edilmiyordu tabi boyle seylere. Bende korkmuştum kedim kopegim tavuklarim kusum var ama oyle temasla bulasmiyormus zaten.
Bnde sizin gibi gunum altust geçiyordu prilam die bi hap verdi içiyorum huzurum yerime geldi çok şükür. Ac karnına iciyorumGünaydın nasılsınızz benim haftasonum inanılmazz baş ağrısı ve bulantıyla geçti cumartesi kontrol vardı gittim herşey yolunda gayet iyi dedi çıktık eve geldiğimde az uyudum uyandıgımda bi baş ağrısı ile uyandım anlatamam miğde bulantısı hiç uyuyamadım pazar sabahı zor ettim kusma ağrı bide sabah kontrole giteden az kahvaltı yaptım pazar 3 e kadar ağzıma lokma sürmedim cumartesi o kadar sıkmaya kendimi akşama koyu sarı gibi lekeler geldi pazar günü sabah acile gittim baktılar bebeğime çok şüküt herşey yolunda dedi ama ben bitik haldeyim bulantı hala bişey yiyemiyorum ilaç da vermediler serum takalım dediler ama geçmiyo bulantım dah da şiddetleniyo sanki yemek yiyemiyorum çözüm bulan varmı
Bana vermedi çok doğru bulmuyoruz yüzdeyüz sonuçta değil dedi istedim bulantı için ilaç varmış dedim bi süre daha dayan az kaldı geçicek vs konuştu ama halim yok işteyim şuan aşırı zorlanıyorum uykum var kahvaltı yapamıyorum karnım aç bana niye ilaç vermedi anlaadım serum diyo habireBnde sizin gibi gunum altust geçiyordu prilam die bi hap verdi içiyorum huzurum yerime geldi çok şükür. Ac karnına iciyorum
Ohhh süper haber canım bu çok sevindimC cansukrcmKedilervekitaplar U UcanSupurge
pambix mell_in_shell etiketlemeyi unuttuklarım selamm. Bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu gelişimi dedi kalp atışını dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Rutin kan ve idrar baktı sonuçlar çıkınca görüşürüz dedi :) Benden haberler böylee çok şükür
Çok şükür canımm maşAllah artık şu zamanlar geçsede hayırlısıyla sonralara doğru gelsek modundayım ben ne yalan söyliyim bitik haldeyim hiç geçmicek gibiC cansukrcmKedilervekitaplar U UcanSupurge
pambix mell_in_shell etiketlemeyi unuttuklarım selamm. Bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu gelişimi dedi kalp atışını dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Rutin kan ve idrar baktı sonuçlar çıkınca görüşürüz dedi :) Benden haberler böylee çok şükür
Mide çok zorluyor kuzu biziÇok şükür canımm maşAllah artık şu zamanlar geçsede hayırlısıyla sonralara doğru gelsek modundayım ben ne yalan söyliyim bitik haldeyim hiç geçmicek gibi
felaket canımm işe gelmekde ayrı yoruyo Allahım yardımcımız olsun inşAllah cümlemizinMide çok zorluyor kuzu bizi
Canım bana da bakar mısın? 6+3 vajinal ultrason.Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Şükür canım gözün aydın olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallahC cansukrcmKedilervekitaplar U UcanSupurge
Bulantılar değil mi hiç bitmiyor zatenÇok şükür canımm maşAllah artık şu zamanlar geçsede hayırlısıyla sonralara doğru gelsek modundayım ben ne yalan söyliyim bitik haldeyim hiç geçmicek gibi
Burdayım canım nasılsın iyi misin ?UcanSupurge nerelerdesin nasılsınn
Düşük olunca bol su iç diyorlar canım eğer yüksekse ilaç verirler ihmal etme doktora görün muhakkakKızlar şimdi idrar sonucum çıkmış sanırım biraz enfeksiyon var sizce bebeğe zararı olur mu
O ilacın bebeğe zararı olur mu senceDüşük olunca bol su iç diyorlar canım eğer yüksekse ilaç verirler ihmal etme doktora görün muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?