2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Annem de kardeslerimizi kaybetmiş toxo sebebiyle. Ama kaynağı bilinmiyo
İnşallah bizleri ve yavrularımızı korur Rabbim.

Kızlar Telegramda grup isimi ne tam olarak 2021 Ekim Anneleri diye aratttım grup çıkmadı

Günaydın nasılsınızz benim haftasonum inanılmazz baş ağrısı ve bulantıyla geçti cumartesi kontrol vardı gittim herşey yolunda gayet iyi dedi çıktık eve geldiğimde az uyudum uyandıgımda bi baş ağrısı ile uyandım anlatamam miğde bulantısı hiç uyuyamadım pazar sabahı zor ettim kusma ağrı bide sabah kontrole giteden az kahvaltı yaptım pazar 3 e kadar ağzıma lokma sürmedim cumartesi o kadar sıkmaya kendimi akşama koyu sarı gibi lekeler geldi pazar günü sabah acile gittim baktılar bebeğime çok şüküt herşey yolunda dedi ama ben bitik haldeyim bulantı hala bişey yiyemiyorum ilaç da vermediler serum takalım dediler ama geçmiyo bulantım dah da şiddetleniyo sanki yemek yiyemiyorum çözüm bulan varmı

Bnde sizin gibi gunum altust geçiyordu prilam die bi hap verdi içiyorum huzurum yerime geldi çok şükür. Ac karnına iciyorum

Bnde sizin gibi gunum altust geçiyordu prilam die bi hap verdi içiyorum huzurum yerime geldi çok şükür. Ac karnına iciyorum
Bana vermedi çok doğru bulmuyoruz yüzdeyüz sonuçta değil dedi istedim bulantı için ilaç varmış dedim bi süre daha dayan az kaldı geçicek vs konuştu ama halim yok işteyim şuan aşırı zorlanıyorum uykum var kahvaltı yapamıyorum karnım aç bana niye ilaç vermedi anlaadım serum diyo habire

Çok şükür canımm maşAllah artık şu zamanlar geçsede hayırlısıyla sonralara doğru gelsek modundayım ben ne yalan söyliyim bitik haldeyim hiç geçmicek gibi

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Canım bana da bakar mısın? 6+3 vajinal ultrason.

Eklentiler

• D6703FEC-CEFF-460A-91A7-7A01A21D7029.webp
    30 KB · Görüntüleme: 59
Şükür canım gözün aydın olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Çok şükür canımm maşAllah artık şu zamanlar geçsede hayırlısıyla sonralara doğru gelsek modundayım ben ne yalan söyliyim bitik haldeyim hiç geçmicek gibi
Bulantılar değil mi hiç bitmiyor zaten
UcanSupurge nerelerdesin nasılsınn
Burdayım canım nasılsın iyi misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…