- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benim bebeğimede bakarmısın canım, burda 8+1 günlüktü karından ultrasonErkek canım
Ay ben gece yatarken nefes alamıyorum sanki yastığımı yükselttim burnum tıkalı gibiKızlar burnu sürekli tıkalı olan ve balgam sorunu yaşayan var mı? Boğazımda sürekli balgam var. Temizlemeye çalışırken kendi kendimi kusturuyorum istemeden. Burnum da tıkalı, nefes alamıyorum resmen. Temizliyorum yine tıkanıyor.
benim balgam sorunum yok ama burnum da acik deil gibi.gebelikten oncesi gibi rahat nefes ve koku alamiyorumKızlar burnu sürekli tıkalı olan ve balgam sorunu yaşayan var mı? Boğazımda sürekli balgam var. Temizlemeye çalışırken kendi kendimi kusturuyorum istemeden. Burnum da tıkalı, nefes alamıyorum resmen. Temizliyorum yine tıkanıyor.
bende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomuAy ben gece yatarken nefes alamıyorum sanki yastığımı yükselttim burnum tıkalı gibi
Aynen maske artık tamamiyle çekilmez oldu artıkbende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomu
Bende öyle burnumdan nefes alamıyorum, ağzım açık uyuyorum. Boğazım iyice kuruyor bu seferdeAy ben gece yatarken nefes alamıyorum sanki yastığımı yükselttim burnum tıkalı gibi
Bende öyleyim canım, sürekli burnun tıkalı ve rahat nefes alamıyorum asla. Çözümü olan var mı ya?benim balgam sorunum yok ama burnum da acik deil gibi.gebelikten oncesi gibi rahat nefes ve koku alamiyorum
Aynı şeyler bende de var canım. Maske takmak eziyet oldu, böyle farketmeden çenemin altına indiriyorum bazen refleks olarak. Rahat nefes alamıyorumbende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomu
Buhar makinesi veya ıslak havluyu peteğin üzerine sermeyi tavsiye ediyorlar oda da nem olsun diyeBende öyle burnumdan nefes alamıyorum, ağzım açık uyuyorum. Boğazım iyice kuruyor bu seferde
Bende öyleyim canım, sürekli burnun tıkalı ve rahat nefes alamıyorum asla. Çözümü olan var mı ya?
Aynı şeyler bende de var canım. Maske takmak eziyet oldu, böyle farketmeden çenemin altına indiriyorum bazen refleks olarak. Rahat nefes alamıyorum
Bir deneyeyim canım çok teşekkür ederimBuhar makinesi veya ıslak havluyu peteğin üzerine sermeyi tavsiye ediyorlar oda da nem olsun diye
Tebrik ederiiiim gözün aydın canım ❤@cansukrcmKedilervekitaplar U UcanSupurge
@pambix @mell_in_shell etiketlemeyi unuttuklarım selamm. Bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu gelişimi dedi kalp atışını dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Rutin kan ve idrar baktı sonuçlar çıkınca görüşürüz dedi :) Benden haberler böylee çok şükür
Sen de sağol canım ben de buhar makinası yok da havluyu deneyeyim artık bu geceBir deneyeyim canım çok teşekkür ederim
nefes egzersizleri demislerdi bide onlara bakicam yarindan itibarenSen de sağol canım ben de buhar makinası yok da havluyu deneyeyim artık bu gece
İnşallah faydasını görürsün canımnefes egzersizleri demislerdi bide onlara bakicam yarindan itibaren
Buhar yapması için peteklere takılan aparatları oluyor canım içine su koyuluyor. Onlarda olur aslında. Ya da en basitinden bir kaba su koyup öyle de yapabiliriz.Sen de sağol canım ben de buhar makinası yok da havluyu deneyeyim artık bu gece
Evet aynısı bende de oluyor biraz merdiven çıksam eve girince maskeyi nasıl çıkartacağımı bilemiyorum nefesim kesilmiş gibi oluyorum, burun tıkanıklığıda var ama kötü kokulara açık heralde çok tuhaf hallerdeyimbende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomu
Benim bücür onu döker diye hiç aklıma bile getirmek istememişimBuhar yapması için peteklere takılan aparatları oluyor canım içine su koyuluyor. Onlarda olur aslında. Ya da en basitinden bir kaba su koyup öyle de yapabiliriz.
Bende istahsizim canım birşey çekmiyor zorla hafif şeyler yiyorum haşlanmış sade makarna yada patates salata meyve yoğurt ben kilo vermedim ama aldım mi bilmiyorum ins almamisimdirHala devam ediyor. 4 kilo verdiiim
ErkekVajinal canım bakarmısın?
Canım bu sonuç karışık geldi bana. E nabız da varsa ordaki görüntüyü atar mısın Bi?kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdi
Ah onu düşünemedim hiçBenim bücür onu döker diye hiç aklıma bile getirmek istememişim
Çok heycanlandım benimkinede bakarmısın vajinal ultrason 6+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?