2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar burnu sürekli tıkalı olan ve balgam sorunu yaşayan var mı? Boğazımda sürekli balgam var. Temizlemeye çalışırken kendi kendimi kusturuyorum istemeden. Burnum da tıkalı, nefes alamıyorum resmen. Temizliyorum yine tıkanıyor.

Ay ben gece yatarken nefes alamıyorum sanki yastığımı yükselttim burnum tıkalı gibi

benim balgam sorunum yok ama burnum da acik deil gibi.gebelikten oncesi gibi rahat nefes ve koku alamiyorum

Ay ben gece yatarken nefes alamıyorum sanki yastığımı yükselttim burnum tıkalı gibi
bende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomu

bende cabuk yorulma nefesim yetmeme sanki gogsüme baski oluyormus gibi sikayetler var canim.2 merdiven cikayim acayip yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.bide maske varken nefesim yetmicekte bogulacak gibi hissediyorum.sizde de oluomu
Aynen maske artık tamamiyle çekilmez oldu artık

Bende öyle burnumdan nefes alamıyorum, ağzım açık uyuyorum. Boğazım iyice kuruyor bu seferde
benim balgam sorunum yok ama burnum da acik deil gibi.gebelikten oncesi gibi rahat nefes ve koku alamiyorum
Bende öyleyim canım, sürekli burnun tıkalı ve rahat nefes alamıyorum asla. Çözümü olan var mı ya?
Aynı şeyler bende de var canım. Maske takmak eziyet oldu, böyle farketmeden çenemin altına indiriyorum bazen refleks olarak. Rahat nefes alamıyorum

Buhar makinesi veya ıslak havluyu peteğin üzerine sermeyi tavsiye ediyorlar oda da nem olsun diye

Evet aynısı bende de oluyor biraz merdiven çıksam eve girince maskeyi nasıl çıkartacağımı bilemiyorum nefesim kesilmiş gibi oluyorum, burun tıkanıklığıda var ama kötü kokulara açık heralde çok tuhaf hallerdeyim

Hala devam ediyor. 4 kilo verdiiim
Bende istahsizim canım birşey çekmiyor zorla hafif şeyler yiyorum haşlanmış sade makarna yada patates salata meyve yoğurt ben kilo vermedim ama aldım mi bilmiyorum ins almamisimdir zaten 75.5 la hamile kaldım daha erken almak istemiyorum daha yolun basindayim

kızlar şuan aşırı telaşlıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? toksoplazma sonucum pozitif mi çıköış demek oluyor bu napıcam ben şmdi
Canım bu sonuç karışık geldi bana. E nabız da varsa ordaki görüntüyü atar mısın Bi?
Benim bücür onu döker diye hiç aklıma bile getirmek istememişim
Ah onu düşünemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…