2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayır ekstra bir şey yapmıyor radyolojide bakarken söylemişlerdi tam sırt üstü yatınca kesin erkek dedi öylede oldu

Ben ciddi anlamda bişi yiyemiyorum inşallah almamışsınzdır. Kontrolde tartıyorlar bakarsınız. Ben 59 ile döngüye girdim şimdi 55 boy da 170

Selam herkese :) son günlerde canım hep çıtır ve baharatlı birşeyler istiyor, cips yiyemiyoruz malum ama kuruyemişçilerde satılan şu baharatlı mısır taneleri ya da fıstıklar da mı olmaz ya

Gecmis olsun ilk
Ben ciddi anlamda bişi yiyemiyorum inşallah almamışsınzdır. Kontrolde tartıyorlar bakarsınız. Ben 59 ile döngüye girdim şimdi 55 boy da 170
gebelik mi benimde ilk gebelik seninki gibidi hiç birşey yiyemiyodum yediğimi de kusuyordum 64 ten 59 a düşmüştüm sen gibi kilo veriyordum 5. Ayıma girdim kusmalar durunca kilo almaya başladım iştah açıldı bakalım Perşembe rsndevum vsr kendimi tartacsm o zaman ilk muanem doktorumla. Boyuna göre çok çok az bende senle aynı boydsyim suanki kilom la orantılı dikkat et doktoruna şöyle iştah açıcı birşeyler ilaç fsln versin bebegine de ana da yazık tansiyonun düşer baş dönmesi çok kötü gebelikte Allah korusun bayilssn kan sekerin tansiyonun düşse nabzın düşse bebekte etkilenir dikkat et doktoruna danis

Kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş. İnsallah Sizler saglikla kucaklariniza alırsınız. 3 sene beklemiştik. Cok sevindik. Ama nasip değilmiş. İnsallah en kisa zamanda tekrar katılırım.
Çok üzgünüm kuzum. Diğer tarafta şefaatçi olsun inşallah sana. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş. İnsallah Sizler saglikla kucaklariniza alırsınız. 3 sene beklemiştik. Cok sevindik. Ama nasip değilmiş. İnsallah en kisa zamanda tekrar katılırım.
Çok üzüldüm sizin adınıza, ama olanda hayır vardır inşaAllah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız

Sabırlar diliyorum size, inşallah bir dahakine sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim ablamın da sekiz haftalık gebeyken kalbi duran bir bebeği olmuştu, üç ay sonra tekrar hamile kaldı, şimdi yeğenim iki buçuk yaşında. Her şeyin hayırlısı hepimiz için.

Hayır ekstra bir şey yapmıyor radyolojide bakarken söylemişlerdi tam sırt üstü yatınca kesin erkek dedi öylede oldu
Hadi bakalım bana ne diyecek acaba
Ben bir cam kaseye su doldurup peteğin üzerine koyuyorum, işe yarıyor bence
Bi deneyeyim canım. Bu arada ben azcık cips yemiştim. Çok canım çekti birkaç bardakta kola içtim valla nefsini köreltecek kadar yesen birşey olmaz herhalde ya
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm Allah sabır versin, cennette bebeğinle buluş inşallah Rabbim yeniden sağlıklı bebekler nasip etsin sana

cok gecmis olsun.sizin ilk degerlerinizi hatirliyorum az artmisti degeriniz 4 gunde.benim onceki gebeligimdeki gibiydi moralinizi bozmak istememistim ama farketmistim de biseylerin ters gittigini.ben o dusukten sonra ekstra hic bisey yapmadm hamileyim tekrar bu sefer hersey yolunda gidiyor.1 kere oldu die tekrarlayacak diye bir durumda olmuyor bu bakimdan hic dert etmeyin.tekrardan saglikli gebelik dilerim.hersey gonlunuzce olsun insallah

Sizinle aynısını yaşadım, acınızı paylaşıyorum şuanda. Bebeğimin 8. Hatfada kalbi durmuştu 10. Haftada farketmiştik. Çok üzülmüştüm baya da uzun sürdü ama zamanla azalıyor ve sonra tamamen geçiyor. Rabbim kimseye çekemeyeceği dert vermez. Doktorum yaşamasına engel olacak ciddi bi sorunu olabileceğini söylemişti. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin size inşallah

Çok geçmiş olsun canım başın sağolsun şefaatçi olur inşallah sana muhakkak sebebinin araştırılmasını iste kan pıhtılaşması vs mi sebep oldu acaba ?

Çook üzüldüm Rabbim sabır versin, tez zamanda hayırlı kapılar açsın inşallah yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz dualarım sizinle

Merhabalar :)
25 yaşındayım,
SAT: 21.01.2021
İlk çocuk
TDT: 28.10.2021
Ekler misiniz :)

Rabbim dayanma gücü ve sabır versin. Çok üzüldüm evlat kaybetmenin ne kadar zor olduğunu bilirim.
En güzel zamanda yorulmadan, üzülmeden, bekletmeden sağlıkla anne olmayı nasip etsin.

Ne yaptın canım, nasıl durumlar?
Her şey yolunda gözüküyor dedi. 7 haftalıkken bir kanama geçirmiştim kesesi, kalp atımı haftasıyla uyumu güzel , progestan devam ediyoruz. Haftada bir iğne başlıyoruz bu hafta proloton Depo, 12 hafta olunca ikili tarama testine gideceğiz birde o hafta folik asit kesebilirsin dedi.

Eklentiler

• IMG_20210315_135851.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede daha sağlıklı gebeligin olur , hemencik dolsun kolların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…