2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnanılmaz baş dönmem var. Günlük hayatımı aşırı etkiliyor. Markete bile tek başıma gidemiyorum. Dün akşam merdivenlerde başım döndü popo üzeri indim. Çok kötü düşüyordum zor tutundum. Sürekli yıldızlar iniyor gözümden.

Geçmiş olsun tansiyon düşüyor ozaman

Tansiyonunuz düşüyordur çok geçmiş olsun ama kesinlikle bir doktora görünün Allah korusun evde tekken falan bir anda bayılırsınız bir şey olur muhakkak bir dr görünün

Kalp atışını geç duyan oldu mu acaba?? Yarın 8. Haftaya gireceğim eğer kalp atışı bu hafta da duyulmazsa kürtaj olacağım

Bende gece yatmadan alıyordum sizin gibi ama bana yan etki yaptı kesinlikle. Gece gündüz uyudum, düzgün cümle bile kuramadım
Benimde öyle canım, artık akşam 8 gibi içiyorum. Birde çok kötü olursam öğlen falan içiyorum bir tane.
Kalp atışını geç duyan oldu mu acaba?? Yarın 8. Haftaya gireceğim eğer kalp atışı bu hafta da duyulmazsa kürtaj olacağım
Canım inşallah duyarsın kalp atışı. Bazıları geç duyuyormuş sende de öyle olur inşallah
Benimde öyle oluyor canım, bayılacak gibi oluyorum. Hafif tuzlu ayran içiyorum, biraz geçiriyor ama dikkat etmek lazım, çok geçmiş olsun. Doktoruna danış mutlaka.

8.haftada karından duymadık bile dr ben görüyorum dedi. Alttan ultrasonla baktımı?

Bir hafta gecikme geç döllenmeden kaynaklı olabilir belki ileriki haftalarda arayı kapatır inşaAllah, ayrıca kızınızın olacağına çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın
Çok teşekkür ederim bu kadar erken öğrenebileceğimi hiç düşünmezdim. Diğer bebeğimi 17 haftalık öğrenmiştim çünkü

Selam kizlar dun dr kontrolum vardi siyatik ile ilgili sorularimi sordum sizlerle de paylasayim merak edenler vardi.
Oncelikle siyatik agrisinin sebebinin rahmin,gogus,kalcave gobegin buyumesi ile vucuttaki agirlik merkezinin degismesinin oldugunu ogrendik. Kalsiyuma yuklenmeye basliyorum. Siyatik olan degil tersi tarafa yatmam gerekiyor. Surekli ayni pozisyonda oturmayacagim poziyonu degistirerek oturacagim.bazi egzersizler verdi siyatik icin onlari yapacagim ve zaten kilom yok 2 ayda da 1 kilo almisim ama cok kilo almamaya calisacagim. Durum bu

O ağrıları dün gece bende hissetmeye başladım sanırım. Ayak topuğumdan kalça a doğru böyle, arka kısımdan.

Ben 2 haftada 3 kilo almıştım, eyvahlar olsun

Kızlar bugün ikili tarama için doktora gittim. Ölçümlerinde bir sıkıntı yok çok şükür Kan testinin sonucu da haftaya çıkacakmış. Regenesis max vitamine devam ediyorum. Ekstra bir şey vermedi. Bir de biz sormadık ama kesin olmamakla birlikte erkek bebeğe çok benziyor dedi Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Hadi bakalım hayırlı olsun canım

O ağrıları dün gece bende hissetmeye başladım sanırım. Ayak topuğumdan kalça a doğru böyle, arka kısımdan.

Ben 2 haftada 3 kilo almıştım, eyvahlar olsun
Aynen topuğa kadar hissedilebilir o ağrı. Aman ha çok dikkat etmen lazım kilo almamaya özen göster ama Dr hanım dediki birkaç hafta sürüp geçiyormuş bende çok erken başlamış normalde gebeliğin sonlarında ya da ortalarında kısa süreli olabiliyormuş yavaş yuruyusler önerdi bana
Gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah

Normalde çok kilo almam ama bu bulantı döneminde nasıl aldım bilmiyorum yürüyüş bende yapıyorum canım, dikkat etmek lazım haklısın

selamlar beni de ekleyebilir misiniz? Kedilervekitaplar

Hayırlı olsun ben de cuma gidicem ikili taramaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…