- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Yok yok, usul usul, minnoş gibi yürüyorum geze gezeYürüyüşü hızlı tempolu yapmıyorsun di mi biz yoruldukça dinlenmeliymişiz yavaş tempolu yürümeliymişiz
Benimde karbonhidrattan sanırım ya, napayım çok canım istiyorBen de bulantıya rağmen 3,5 kg kadar aldımkarbonhidratı azaltmam gerekiyormuş
Senin cinsiyet belli oldu mu canımYok yok, usul usul, minnoş gibi yürüyorum geze geze
Benimde karbonhidrattan sanırım ya, napayım çok canım istiyor
Yok canım, kıza da erkeğe de benziyor, net bişry diyemiyorum dediSenin cinsiyet belli oldu mu canım
İlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştıYok canım, kıza da erkeğe de benziyor, net bişry diyemiyorum dediüç hafta sonraya kaldı bizimki, göstermedi
Başka ihtimal yılki zatenYok canım, kıza da erkeğe de benziyor, net bişry diyemiyorum dediüç hafta sonraya kaldı bizimki, göstermedi senin?
Benim gibi olmuş desene, kesin birşey yokİlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştı
Bende peki hocam sonra bakarsınız o zaman dedimBaşka ihtimal yılki zaten
"Müthişsiniz hocam biz de acaba ne olacak diye kara kara düşünüyorduk" dediler ve kovuldularBenim gibi olmuş desene, kesin birşey yokdaha heyecanlı ya bakalım ne gelecek senin minişten
Bende peki hocam sonra bakarsınız o zaman dedim
Hahahahahha ha"Müthişsiniz hocam biz de acaba ne olacak diye kara kara düşünüyorduk" dediler ve kovuldular
23 nisan da ayrıntılı ultrason mu yapılacak LarişBenimki daha 23 Nisan'da pek minnoş benim cücükler daha
Ense kalınlığına bakacak yeşilcim çocuklar gibi şen oluruz inşallah 23 Nisan'da23 nisan da ayrıntılı ultrason mu yapılacak Lariş
Tebrik ederim, benim de bebeğimin cinsiyeti belli olduKızlar bugün kontrole gittim adet tarihime göre tam 13 haftalık olduk ama yumurta takibi yapıldığı için Sat 4 ocak diyor doktor. İleri gitmek yerine geri gidiyorum sanki. 23 Aralık son adet tarihim olursa bebek 1 hafta geri diyor doktor. Bence 20 li haftalardan sonra çok önemli olmuyor geri olması.Kafam çok karışık Bu arada cinsiyeti öğrendim kızım olacak inşallah
Ay ne güzel inşallah canım inşallahEnse kalınlığına bakacak yeşilcim çocuklar gibi şen oluruz inşallah 23 Nisan'da
Sana daha erkene randevu vermiştir. Beni bugün aradı TSH ım 4.63 tü 25 Şubat'ta yüksek buldu, tekrar TSH ve idrar kültürü istediAy ne güzel inşallah canım inşallah
Ayyy çok sevindim aramızda iki gün var benimde Perşembe günü doktor randevum var belli olurmu acabaTebrik ederim, benim de bebeğimin cinsiyeti belli oldukız herkesin gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun, kız-erkek hepsi güzel
Olabilir belki canım doktorlar bu haftalarda tahmin yürütmeye başlıyor ama benimki kan testinde belli oldu, fetal dna testinde sağlık durumuyla beraber kesin cinsiyet bilgisi de çıkıyor.Ayyy çok sevindim aramızda iki gün var benimde Perşembe günü doktor randevum var belli olurmu acaba
Fetal DNA yı isteyen herkes yaptırıyor mu canım bilmediğimden soruyorum neye bakılıyor acaba ve sonuç hemen çıkıyor muOlabilir belki canım doktorlar bu haftalarda tahmin yürütmeye başlıyor ama benimki kan testinde belli oldu, fetal dna testinde sağlık durumuyla beraber kesin cinsiyet bilgisi de çıkıyor.
Evet canım, ekstra bir duruma ya da riske de gerek yok bu testi yaptırmak için. Biz sonuçları diğer ikili üçlü testlere göre daha yüksek oranda isabetli olduğu için yaptırmak istedik. Tamamen isteğe bağlı bir test, sonuçlar 10 günde çıkıyor dediler, benimki 6. günde çıktı.Fetal DNA yı isteyen herkes yaptırıyor mu canım bilmediğimden soruyorum neye bakılıyor acaba ve sonuç hemen çıkıyor mu
Yok henüz randevu almadım canım..Ben perşembe günü gideceğim kanama alanı ve lekelenmelerim olunca tekrar kontrol için çağırdı yani ..kan ve idrar tahlillerimin sonuçlarını da götüreceğim ..TSH gebelikte değişiklik gösterebiliyormuş umarım iyi çıkar sonucun canım yine yüksek çıksa da ilaç tedavisi verecektir .Benim de idrarımda hemoglobin ve eritrosit yüksek bakalım ne diyecekSana daha erkene randevu vermiştir. Beni bugün aradı TSH ım 4.63 tü 25 Şubat'ta yüksek buldu, tekrar TSH ve idrar kültürü istedi
Olabilir belki canım doktorlar bu haftalarda tahmin yürütmeye başlıyor ama benimki kan testinde belli oldu, fetal dna testinde sağlık durumuyla beraber kesin cinsiyet bilgisi de
TSH ın kaç çıktı yeşilcim? Ben estrofem kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü östrojen TSH ı yükseltebilir. Zaten bir haftadır içmiyordumYok henüz randevu almadım canım..Ben perşembe günü gideceğim kanama alanı ve lekelenmelerim olunca tekrar kontrol için çağırdı yani ..kan ve idrar tahlillerimin sonuçlarını da götüreceğim ..TSH gebelikte değişiklik gösterebiliyormuş umarım iyi çıkar sonucun canım yine yüksek çıksa da ilaç tedavisi verecektir .Benim de idrarımda hemoglobin ve eritrosit yüksek bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?