2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok canım, kıza da erkeğe de benziyor, net bişry diyemiyorum dedi üç hafta sonraya kaldı bizimki, göstermedi
İlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştı

İlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştı
Benim gibi olmuş desene, kesin birşey yok daha heyecanlı ya bakalım ne gelecek senin minişten
Başka ihtimal yılki zaten
Bende peki hocam sonra bakarsınız o zaman dedim

Benim gibi olmuş desene, kesin birşey yok daha heyecanlı ya bakalım ne gelecek senin minişten

Bende peki hocam sonra bakarsınız o zaman dedim
"Müthişsiniz hocam biz de acaba ne olacak diye kara kara düşünüyorduk" dediler ve kovuldular

Tebrik ederim, benim de bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız herkesin gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun, kız-erkek hepsi güzel

Olabilir belki canım doktorlar bu haftalarda tahmin yürütmeye başlıyor ama benimki kan testinde belli oldu, fetal dna testinde sağlık durumuyla beraber kesin cinsiyet bilgisi de çıkıyor.
Fetal DNA yı isteyen herkes yaptırıyor mu canım bilmediğimden soruyorum neye bakılıyor acaba ve sonuç hemen çıkıyor mu

Fetal DNA yı isteyen herkes yaptırıyor mu canım bilmediğimden soruyorum neye bakılıyor acaba ve sonuç hemen çıkıyor mu
Evet canım, ekstra bir duruma ya da riske de gerek yok bu testi yaptırmak için. Biz sonuçları diğer ikili üçlü testlere göre daha yüksek oranda isabetli olduğu için yaptırmak istedik. Tamamen isteğe bağlı bir test, sonuçlar 10 günde çıkıyor dediler, benimki 6. günde çıktı.

Sana daha erkene randevu vermiştir. Beni bugün aradı TSH ım 4.63 tü 25 Şubat'ta yüksek buldu, tekrar TSH ve idrar kültürü istedi
Yok henüz randevu almadım canım..Ben perşembe günü gideceğim kanama alanı ve lekelenmelerim olunca tekrar kontrol için çağırdı yani ..kan ve idrar tahlillerimin sonuçlarını da götüreceğim ..TSH gebelikte değişiklik gösterebiliyormuş umarım iyi çıkar sonucun canım yine yüksek çıksa da ilaç tedavisi verecektir .Benim de idrarımda hemoglobin ve eritrosit yüksek bakalım ne diyecek

TSH ın kaç çıktı yeşilcim? Ben estrofem kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü östrojen TSH ı yükseltebilir. Zaten bir haftadır içmiyordum bakim kaç çıkacak? Yüksek TSH düşüğe çocukta IQ seviyesi düşmesine sebep olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…