2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Özel demi yapılıyor devlette yapıyor mu 2 Li tarama zamanın da mı istersek yaptırabiliriz ve fiyatı ne

Özel demi yapılıyor devlette yapıyor mu 2 Li tarama zamanın da mı istersek yaptırabiliriz ve fiyatı ne
Her ikisinde de yapılıyor zaten ultrason ve kan tahlili sadece. Ekstra bir ödeme yapılmıyor ya da ben yapmamıştım diye öyle bliyorum önceki gebeliklerimde

Özel laboratuvarlar yapıyor, gerekli bilgileri ve laboratuvara ait broşürleri bana doktorum verdi, her şirkette fiyatlar farklıdır. Euro’ya göre değişiyor, biz 3400 tl ödedik. Dediğim gibi olmazsa olmaz bir test değil, özellikle isteyenler yaptırıyor.

Geçmiş olsun tansiyon düşüyor ozaman
Tansiyonunuz düşüyordur çok geçmiş olsun ama kesinlikle bir doktora görünün Allah korusun evde tekken falan bir anda bayılırsınız bir şey olur muhakkak bir dr görünün
Bugün randevum vardı,tipimi görünce doktor direk sordu neyin var senin diye. Yüzümün feri kaçmış durumda. Baş dönmem dahil sıkıntılarımı anlattım. Hamilelik sana yaramadı dedi direk
Fazla progesteron salgılıyormuşum meğersem, hormonlar sebebiyle yaşıyormuşum. Tansiyon sıkıntım da yok kontrol ediyorum gün içinde.
Bazı kadınlarda oluyor dedi.

Allah korusun canım.. Takiptesin Ebru hanım yönlendirecektir endişelenme ..tekrar baktım benim de TSH 1,08 çıkmış.. 1 ay önce de 3,27 miş ..Ben estrofem devam ediyorum bu haftadan sonra bırakıyorum..Sağlıkla büyüsünler inşallah Lariş

Amin canım benim inşallah. İşte benim de TSH ımın öyle düşmesi gerekirdi düşmemişse tiroidlerimde bir pr olduğu düşünülür . Birazdan gidip tahlil vereyim

k
Fetak kromozom testi kani alip yurt disina gonderilerek yapiliyo. Ben ozele gidiyorum doktorum 4000tl yapsak ii olur dedi. Ama ben maddi durumdan dolayi yaptiramiycam

Günaydın herkese
Aranızda bir iki gün iyi olup sonra yine kötü olan var mı? Benim mesela bulantım devam etsede kusmam kesildi , 2 gün halsiz olsam 3.gün iyi hissediyorum. Böyle farklı olmak garip hissettiriyor bi sorun mu var diye düşündürüyor kusmalarda birden kesilince

Kizlar dun gece 1bucuk sularinda uyandim nefes darligiyla. Nefes aliyorum ama yetmiyodu. Bi de ilk defa midem yemek borumdan agzima kadar yandi. Cok kotuydu yarim saat fln surdu sonra gecti. Boyle bisey yasayan var mi normal mi ki bunlar ?

Kizlar dun gece 1bucuk sularinda uyandim nefes darligiyla. Nefes aliyorum ama yetmiyodu. Bi de ilk defa midem yemek borumdan agzima kadar yandi. Cok kotuydu yarim saat fln surdu sonra gecti. Boyle bisey yasayan var mi normal mi ki bunlar ?
Geçmiş olsun benim çarpıntı hissi ara ara oluyor , nabız yükseliyor gebelikte ..pencereyi açıp temiz hava alıyorum yavaş yavaş derin nefes alıyorum ..5 /10 dakika sürüyor sonra rahatlıyorum..mide yanmaları da olması normal 2 yastıkla yatarsanız yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırakın asitli baharatlı zaten yememek lazım ..Yani aynı durumları bende yaşıyorum

k
Fetak kromozom testi kani alip yurt disina gonderilerek yapiliyo. Ben ozele gidiyorum doktorum 4000tl yapsak ii olur dedi. Ama ben maddi durumdan dolayi yaptiramiycam
Ne için yaptırmak istiyor bi aksilik gördüğü zaman mı kızımdayken hiç böyle şeyler yoktu 9 yılda çok şey değişmiş merak ettim bende kusura bakmayın

ben cok yasiyorum
dun resmen nefessiz kalcam zannettim panik atak geciriyordum.uyuyunca gecti sabah normaldim.ama simdi yine gogsum daraliyor.burnum da hamileligin basindan beri tam açık degil nefes alip versem de tikalı gibi hissediyorum

Benim iyi olma sürem uzamaya başladı. Böyle böyle geçecek bulantılarımız

Tesekkurler. Ben de panik oldum

Ne için yaptırmak istiyor bi aksilik gördüğü zaman mı kızımdayken hiç böyle şeyler yoktu 9 yılda çok şey değişmiş merak ettim bende kusura bakmayın
Doktor aile gecmisimizi sormustu. Babamda at nali bobrek var. Kardesim lupus hastasi. Esimin ailesinde de siroz var. Birbieleriyle alakasi yok ama fetal kromozom testi yapsak ii olur dedi doktor.

ben cok yasiyorum
dun resmen nefessiz kalcam zannettim panik atak geciriyordum.uyuyunca gecti sabah normaldim.ama simdi yine gogsum daraliyor.burnum da hamileligin basindan beri tam açık degil nefes alip versem de tikalı gibi hissediyorum
Ewt bnm de ayni burnum tikali gibi. Nefesim yetmio. Panik atak da olabilir dediginiz gibi. Hic doktora sordunuz mu?

Bizim ailelerde hastalık geçmişi ya da başka bir riskli durum yok, tamamen isteğe bağlı da yaptırabiliyorsunuz bir risk olması gerekmiyor. Daha yüksek doğruluk oranı var o nedenle isterseniz yaptırın tabi demişti doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…