Kaçıncı haftadasınız :)Benim iyi olma sürem uzamaya başladı. Böyle böyle geçecek bulantılarımız
Gece kanamam devam etmeyince sabahı bekledim dün kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür rahimde bir kanama alanı da tespit etmedi doktorum yerleşme nedeniyle ilk 12 hafta içinde kanama olabilir tekrarlarsa gel yine dedi stresimiz telaşımız hiç bitmeyecek sanırım hep bir sonraki aşamayı tedirginlikle bekleyeceğiz Allah herkesin sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsinBence gidin. Bende de olmuştu kanama 2hafta önce ve 3gün önce yine oldu. Progestan azalmış. Kanamamım ilk günü gitdim doktorum hastaneye yatmamı söyledi kanama alanı varmış. Düşük oluyomuş o zaman. 7+2de başlamışdı kanamam çok şükür şimdi 9+2deyiz
Benimde ayın 1 de randevum ama doktor birsey söylemedi kaçıncı haftada yapıyorlarBu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka
hangi testi yaptırdınız acaba?Evet canım, ekstra bir duruma ya da riske de gerek yok bu testi yaptırmak için. Biz sonuçları diğer ikili üçlü testlere göre daha yüksek oranda isabetli olduğu için yaptırmak istedik. Tamamen isteğe bağlı bir test, sonuçlar 10 günde çıkıyor dediler, benimki 6. günde çıktı.
Benimde o şekilde geçen hafta cuma en zor zamanlarımdan birini geçirdim ama cumartesi pazar sanki hiç hamile değilmişim gibiydi,haftaiçi tekrar başladı.Günaydın herkese
Aranızda bir iki gün iyi olup sonra yine kötü olan var mı? Benim mesela bulantım devam etsede kusmam kesildi , 2 gün halsiz olsam 3.gün iyi hissediyorum. Böyle farklı olmak garip hissettiriyor bi sorun mu var diye düşündürüyor kusmalarda birden kesilince
Geçmiş olsun çok haklısınız her adımda endişemiz devam ediyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGece kanamam devam etmeyince sabahı bekledim dün kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür rahimde bir kanama alanı da tespit etmedi doktorum yerleşme nedeniyle ilk 12 hafta içinde kanama olabilir tekrarlarsa gel yine dedi stresimiz telaşımız hiç bitmeyecek sanırım hep bir sonraki aşamayı tedirginlikle bekleyeceğiz Allah herkesin sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin
6hafta 4 günken aşırı bulantı başladı ve hayattan soğutan cinstendir. Şimdi 11+6 günlüğüz canım. Ama 11inci haftaya girer girmez öğürme ve kusma başladı 4 gün sürdü. Şimdi ara ara öğürme olsa da sürekli bulantı yok çok şükür. Bazen sabahları üç saat bazen akşam yatana kadar dört saat bulantı ve öğürme oluyor. Artık bir gün olup bir gün olmayacak bulantılar gelip gidecek dedi arkadaşım BM’yle böyle azalıp bitecek inş . Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kaçıncı haftadasınız :)
Inşallah ya olmayınca insan kötü bir şey mi oluyor diye takıyor aklına6hafta 4 günken aşırı bulantı başladı ve hayattan soğutan cinstendir. Şimdi 11+6 günlüğüz canım. Ama 11inci haftaya girer girmez öğürme ve kusma başladı 4 gün sürdü. Şimdi ara ara öğürme olsa da sürekli bulantı yok çok şükür. Bazen sabahları üç saat bazen akşam yatana kadar dört saat bulantı ve öğürme oluyor. Artık bir gün olup bir gün olmayacak bulantılar gelip gidecek dedi arkadaşım BM’yle böyle azalıp bitecek inş . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende tavuk haşlamıştım çok pişman oldum şimdi asla yiyemiyorum yumurtadanda soğudumBende Maydonoz ve tavuktavuk delisi bir insandım, gece gündüz yesem bıkmazdım. Geçen gün tavuk haşladım, kapı pencere heryeri açtım kokusu çıkana kadar
benimde bel fıtıgım patlamıştı ve siyatik sıkışmıştı 15 gün yatalak kalmıştım. ameliyatla düzeldim çok şükür ama sağ bacağımda uyuşma his kaybı kaldı tüp bebek tedavisindede opu dan sonra ağrı kesici iğne yaptı hemşire kalcadan sağ kalcam o günden beri agrılı kemiğe iğne batıyor gibi oluyor sanırım siyatik zedelendi üstüne yatamıyorum uyandırıyor geceBir de kizlar benim kalcamda siyatik agrim basladi. Benim gibi erken donemde baslayan var mi
Eurofins ninaliahangi testi yaptırdınız acaba?
fıtık olabilirTam sol bacagimi ileri atacakken kalca ortasindan yukari kalca uzerine kadar damar cekiliyor gibi oluyor topallatiyor canim cok aciyor canim
Yumurta çok faydalı birşey canım, bir şekilde yiyebilen keşkebende tavuk haşlamıştım çok pişman oldum şimdi asla yiyemiyorum yumurtadanda soğudum
11.haftadan snr yapılıyorBenimde ayın 1 de randevum ama doktor birsey söylemedi kaçıncı haftada yapıyorlar
Mesudecim çok geçmiş olsunbenimde bel fıtıgım patlamıştı ve siyatik sıkışmıştı 15 gün yatalak kalmıştım. ameliyatla düzeldim çok şükür ama sağ bacağımda uyuşma his kaybı kaldı tüp bebek tedavisindede opu dan sonra ağrı kesici iğne yaptı hemşire kalcadan sağ kalcam o günden beri agrılı kemiğe iğne batıyor gibi oluyor sanırım siyatik zedelendi üstüne yatamıyorum uyandırıyor gece
kuzenimede aynı böyle oldu prof a kadar gitti bi erkek bi kız dediler şimdi bir kızı olacak inşallah sağlıkla gelsin sizinkideİlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştı
herşeye ağlıyorum bendeKızlar duygusallaşan var mı aranızda bugün bi iç sıkıntısı var bende gözlerim doluyor.
ameliyattan sonra doktorumla konustum his kaybı için ölen sinirler yerine gelmiyormuş ama diğer sinirler onun görevini üstleniyormuş onun için zaman gerekli dedi zamanla azalacak demişti ama şimdi tüp bebektede bu durumu yaşayınca tekrarladı fizik vs. önermedi doktor maalesefMesudecim çok geçmiş olsunyok benimki siyatik , fıtığım yok benim. Ama sinirin zedelendiğini düşünüyorsan bence bunu muhakkak bir Dr ile paylaşmalısın. Senin anlattığım ciddi brşey olabilir
hayirli olsun kiziniz darisi basima insallahTebrik ederim, benim de bebeğimin cinsiyeti belli oldukız herkesin gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun, kız-erkek hepsi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?