2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gece kanamam devam etmeyince sabahı bekledim dün kontrolde de bir sorun çıkmadı çok şükür rahimde bir kanama alanı da tespit etmedi doktorum yerleşme nedeniyle ilk 12 hafta içinde kanama olabilir tekrarlarsa gel yine dedi stresimiz telaşımız hiç bitmeyecek sanırım hep bir sonraki aşamayı tedirginlikle bekleyeceğiz Allah herkesin sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin

Bu arada dün dr a gittim 2li test için. Cinsiyeti de sordum henüz erken ama kız gibi duruyor ilerde netleşir dedi. 11+1 dim ultrasonda 12+0 çıktı. İkili test yaptıran var mı başka
Benimde ayın 1 de randevum ama doktor birsey söylemedi kaçıncı haftada yapıyorlar

hangi testi yaptırdınız acaba?

Benimde o şekilde geçen hafta cuma en zor zamanlarımdan birini geçirdim ama cumartesi pazar sanki hiç hamile değilmişim gibiydi,haftaiçi tekrar başladı.

Geçmiş olsun çok haklısınız her adımda endişemiz devam ediyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kaçıncı haftadasınız :)
6hafta 4 günken aşırı bulantı başladı ve hayattan soğutan cinstendir. Şimdi 11+6 günlüğüz canım. Ama 11inci haftaya girer girmez öğürme ve kusma başladı 4 gün sürdü. Şimdi ara ara öğürme olsa da sürekli bulantı yok çok şükür. Bazen sabahları üç saat bazen akşam yatana kadar dört saat bulantı ve öğürme oluyor. Artık bir gün olup bir gün olmayacak bulantılar gelip gidecek dedi arkadaşım BM’yle böyle azalıp bitecek inş . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Inşallah ya olmayınca insan kötü bir şey mi oluyor diye takıyor aklına

Bir de kizlar benim kalcamda siyatik agrim basladi. Benim gibi erken donemde baslayan var mi
benimde bel fıtıgım patlamıştı ve siyatik sıkışmıştı 15 gün yatalak kalmıştım. ameliyatla düzeldim çok şükür ama sağ bacağımda uyuşma his kaybı kaldı tüp bebek tedavisindede opu dan sonra ağrı kesici iğne yaptı hemşire kalcadan sağ kalcam o günden beri agrılı kemiğe iğne batıyor gibi oluyor sanırım siyatik zedelendi üstüne yatamıyorum uyandırıyor gece

Mesudecim çok geçmiş olsun yok benimki siyatik , fıtığım yok benim. Ama sinirin zedelendiğini düşünüyorsan bence bunu muhakkak bir Dr ile paylaşmalısın. Senin anlattığım ciddi brşey olabilir

İlk olarak arkadaşım 11+2 de erkek dedi ihtimalsiz sonra doçente gittim 11+5 te erkeğe benziyor tip olarak kız dedi sonra öğretim görevlisine rica ettik kıza benzettim ama çok erken dedi kafam karıştı
kuzenimede aynı böyle oldu prof a kadar gitti bi erkek bi kız dediler şimdi bir kızı olacak inşallah sağlıkla gelsin sizinkide

Mesudecim çok geçmiş olsun yok benimki siyatik , fıtığım yok benim. Ama sinirin zedelendiğini düşünüyorsan bence bunu muhakkak bir Dr ile paylaşmalısın. Senin anlattığım ciddi brşey olabilir
ameliyattan sonra doktorumla konustum his kaybı için ölen sinirler yerine gelmiyormuş ama diğer sinirler onun görevini üstleniyormuş onun için zaman gerekli dedi zamanla azalacak demişti ama şimdi tüp bebektede bu durumu yaşayınca tekrarladı fizik vs. önermedi doktor maalesef

Tebrik ederim, benim de bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız herkesin gönlüne göre olsun, sağlıklı olsun, kız-erkek hepsi güzel
hayirli olsun kiziniz darisi basima insallahbiseyi merak ettim ramzo teorisi tutmusmuydu acaba? ( ultrason kagidinda kesenin icinde bebegin sagda ya da solda olmasi durumu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…