2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dr um bana büyüyen karın göğüs rahim den dolayı vücudun ağırlık merkezinin değşmesiyle siyatik ağrısının olabileceğini geçici olduğunu söyledi. Bunun için egzersizler önerdi. Ağrının olduğu tarafa değil ters tarafa uyu, sırt üstü uyumamaya çalış, düzgün pozsyonda otur ve sürekli aynı poz. Da oturma dedi Mesude. Dengeli kilo almaya çalış dedi. Belki senin de işine yarar bu bilgiler. Çok geçmiş olsun canım

ben cok yasiyorum
dun resmen nefessiz kalcam zannettim panik atak geciriyordum.uyuyunca gecti sabah normaldim.ama simdi yine gogsum daraliyor.burnum da hamileligin basindan beri tam açık degil nefes alip versem de tikalı gibi hissediyorum
Reflü normal yaşamda da nefes sıkıntısına yola açbilir demişti doktorum midenizle alakalı olabilir sanki

Reflü normal yaşamda da nefes sıkıntısına yola açbilir demişti doktorum midenizle alakalı olabilir sanki
mide sorunu hic yasamiyorum aslinda normal hayatimda da hic reflü nedir bilmezdim.bu tam gögsune bask8nyapan bisey.hava yetmiyormuşta gögsum sıkışıyormuş gibi

teşekkür ederim bende bu şekilde dikkat edeyim

Bana 12. Haftaya kadar estrofem oksapar proluton ve prograf kullanmamı söylediler hatta ikiz gebelik olduğundan progestanı gebelik sonuna dek kullanacağım
Progestani günde 3 defa iki tane vajinalden 1 e indirdik.oksapar devam. Progestan iğne haftada bire düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…