- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bende öyleyim, aşırı bir duygusallık var üzerimde. Herşeye ağlayasım geliyorKızlar duygusallaşan var mı aranızda bugün bi iç sıkıntısı var bende gözlerim doluyor.
Dr um bana büyüyen karın göğüs rahim den dolayı vücudun ağırlık merkezinin değşmesiyle siyatik ağrısının olabileceğini geçici olduğunu söyledi. Bunun için egzersizler önerdi. Ağrının olduğu tarafa değil ters tarafa uyu, sırt üstü uyumamaya çalış, düzgün pozsyonda otur ve sürekli aynı poz. Da oturma dedi Mesude. Dengeli kilo almaya çalış dedi. Belki senin de işine yarar bu bilgiler. Çok geçmiş olsun canımameliyattan sonra doktorumla konustum his kaybı için ölen sinirler yerine gelmiyormuş ama diğer sinirler onun görevini üstleniyormuş onun için zaman gerekli dedi zamanla azalacak demişti ama şimdi tüp bebektede bu durumu yaşayınca tekrarladı fizik vs. önermedi doktor maalesef
Yeşilcim Ebru ve Bülent hoca 10. Haftaya kadar kullandırıyor. Ama bazı Dr lar da kalp atışını n duyulmasıyla bıraktırıyor. Ben bıraktım 1 haftadırKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
Ben kullanıyorum 3 gün içinde bırakacağım azaltmaya başladım. 9 şubat transfer tarihim.Kızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
Estoferim muadili climara bant kullandım 10+0 da progestan fitiller beraber bıraktırıd doktorumuzKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
Reflü normal yaşamda da nefes sıkıntısına yola açbilir demişti doktorum midenizle alakalı olabilir sankiben cok yasiyorum
dun resmen nefessiz kalcam zannettim panik atak geciriyordum.uyuyunca gecti sabah normaldim.ama simdi yine gogsum daraliyor.burnum da hamileligin basindan beri tam açık degil nefes alip versem de tikalı gibi hissediyorum
mide sorunu hic yasamiyorum aslinda normal hayatimda da hic reflü nedir bilmezdim.bu tam gögsune bask8nyapan bisey.hava yetmiyormuşta gögsum sıkışıyormuş gibiReflü normal yaşamda da nefes sıkıntısına yola açbilir demişti doktorum midenizle alakalı olabilir sanki
Ebru hanım mı bırak dedi canım sana TSHiçin mi bıraktın?Yeşilcim Ebru ve Bülent hoca 10. Haftaya kadar kullandırıyor. Ama bazı Dr lar da kalp atışını n duyulmasıyla bıraktırıyor. Ben bıraktım 1 haftadır
Yok yeşilcim işime diğer Dr ların söylediği geldiEbru hanım mı bırak dedi canım sana TSHiçin mi bıraktın?
Diğer dr lar ne diyor kaçıncı hafta yaniYok yeşilcim işime diğer Dr ların söylediği geldibıraktım. Bırakınca bulantım bitti inanır mısın
İşte onlar kalp atışını duyunca bıraktırıyor ben de duyduktan sonra 15 gün fazladan içtim yeterDiğer dr lar ne diyor kaçıncı hafta yani..ah inşallah canım benim de geçer bırakınca
Hayırlısı olsun canım.. benim yarın kontrolüm var soracağım bakalım doktor ne derse onu yapacağımİşte onlar kalp atışını duyunca bıraktırıyor ben de duyduktan sonra 15 gün fazladan içtim yeter
8. haftadan gün alınca bıraktımKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
teşekkür ederim bende bu şekilde dikkat edeyimDr um bana büyüyen karın göğüs rahim den dolayı vücudun ağırlık merkezinin değşmesiyle siyatik ağrısının olabileceğini geçici olduğunu söyledi. Bunun için egzersizler önerdi. Ağrının olduğu tarafa değil ters tarafa uyu, sırt üstü uyumamaya çalış, düzgün pozsyonda otur ve sürekli aynı poz. Da oturma dedi Mesude. Dengeli kilo almaya çalış dedi. Belki senin de işine yarar bu bilgiler. Çok geçmiş olsun canım
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım benimHayırlısı olsun canım.. benim yarın kontrolüm var soracağım bakalım doktor ne derse onu yapacağım
Rica ederim canımteşekkür ederim bende bu şekilde dikkat edeyim
Bana 12. Haftaya kadar estrofem oksapar proluton ve prograf kullanmamı söylediler hatta ikiz gebelik olduğundan progestanı gebelik sonuna dek kullanacağımKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
İnşallah canım teşekkür ederimkuzenimede aynı böyle oldu prof a kadar gitti bi erkek bi kız dediler şimdi bir kızı olacak inşallah sağlıkla gelsin sizinkide
Klimara banti bıraktım bende geçen hafta cumaEstoferim muadili climara bant kullandım 10+0 da progestan fitiller beraber bıraktırıd doktorumuz
Progestani günde 3 defa iki tane vajinalden 1 e indirdik.oksapar devam. Progestan iğne haftada bire düşecekBana 12. Haftaya kadar estrofem oksapar proluton ve prograf kullanmamı söylediler hatta ikiz gebelik olduğundan progestanı gebelik sonuna dek kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?