2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hanımlar Ankara şehir hastanesine muayeneye giden var mı kadın doğumdan doktor önerebilir misiniz

Kızlar kan tahlili yaptırmıştım hepatit b 25 çıkmış bir yerde yazıyor bağışıklık kazanılmış bir yerde pozitif kafam karıştı yarın doktora soracağım bilen varsa yazsın nolur

Kızlar kan tahlili yaptırmıştım hepatit b 25 çıkmış bir yerde yazıyor bağışıklık kazanılmış bir yerde pozitif kafam karıştı yarın doktora soracağım bilen varsa yazsın nolur
Canım ekran görüntüsü atman mümkün mü? Benimde bir değerim öyle çıkmıştı. Ama sanırım o bağışıklık kazanılmış demek oluyor. Ben internette öyle okudum. Doktor da birşey demedi, aksi durum olsa söylerdi mutlaka.

Adana'da olanlar var mı kızlar iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel henüz netlestiremedim ve çok sık gitmek istiyorum 1 ay duramıyorum benim gibi olan var mı

Canım hepatitler değerli çıkıyor zaten bebeklikten aşılı olduğumuz için o hastalığın antikoru var yani gayet normal korkma

Adana'da olanlar var mı kızlar iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel henüz netlestiremedim ve çok sık gitmek istiyorum 1 ay duramıyorum benim gibi olan var mı
Ben Kahramanmaraş tayım fakat kontroller için Adana’ya gidiyorum Seyhan başkent hastanesi ne

Canım hepatitler değerli çıkıyor zaten bebeklikten aşılı olduğumuz için o hastalığın antikoru var yani gayet normal korkma
Kızlar öyleymiş Nasıl korktum ama çok şükür çok teşekkür ederim sizede

Ben hem devlet hem özel devam ediyorum. Ama özel hastane bulungum ilçede olmadığı için yakın bir ile gidiyorum oda 1,5 saat o yüzden yaşadığım yerde de devlete gidiyorum acil bir durum olursa takipli hastası olayım ki ilgilensin diye aslında memnunumda ama özel de doğum istiyorum.

hamilelikte bulantı bilekliği varmış bugün gördüm okadar zaman nerdeydi :) akapunktur gibi etki ediyormuş

Kizlar karnınız büyümeye başladı mı?
Bende daha çok şişkinlik varr ya karnımı görseniz 6 aylık gibi
hamilelikte bulantı bilekliği varmış bugün gördüm okadar zaman nerdeydi :) akapunktur gibi etki ediyormuş
Ben eczaneye sormuştum da, siparişle getiriyoruz. Durumunuza göre doktor renk yazıyor, bizde ona göre getiriyoruz demişti. Renkleri varmış sanırım

Kızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
sabah 2- akşam 2 estrofem kullanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha bu şekilde devam et sonra 1 hafta daha sabah 2 kullan sonra bırak dedi doktorum. Yarın son kez içeceğim ve 10+3 te estrofemi bırakmış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…