- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
Ben o teoriye hiç bakmadım ama bebek soldaydı başlardahayirli olsun kiziniz darisi basima insallahbiseyi merak ettim ramzo teorisi tutmusmuydu acaba? ( ultrason kagidinda kesenin icinde bebegin sagda ya da solda olmasi durumu)
8. Hafta bitince bıraktım benKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
Canım ekran görüntüsü atman mümkün mü? Benimde bir değerim öyle çıkmıştı. Ama sanırım o bağışıklık kazanılmış demek oluyor. Ben internette öyle okudum. Doktor da birşey demedi, aksi durum olsa söylerdi mutlaka.Kızlar kan tahlili yaptırmıştım hepatit b 25 çıkmış bir yerde yazıyor bağışıklık kazanılmış bir yerde pozitif kafam karıştı yarın doktora soracağım bilen varsa yazsın nolur
Canım hepatitler değerli çıkıyor zaten bebeklikten aşılı olduğumuz için o hastalığın antikoru var yani gayet normal korkmaKızlar kan tahlili yaptırmıştım hepatit b 25 çıkmış bir yerde yazıyor bağışıklık kazanılmış bir yerde pozitif kafam karıştı yarın doktora soracağım bilen varsa yazsın nolur
Ben Kahramanmaraş tayım fakat kontroller için Adana’ya gidiyorum Seyhan başkent hastanesi neAdana'da olanlar var mı kızlar iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel henüz netlestiremedim ve çok sık gitmek istiyorum 1 ay duramıyorum benim gibi olan var mı
Canım ekran görüntüsü atman mümkün mü? Benimde bir değerim öyle çıkmıştı. Ama sanırım o bağışıklık kazanılmış demek oluyor. Ben internette öyle okudum. Doktor da birşey demedi, aksi durum olsa söylerdi mutlaka.
Kızlar öyleymiş Nasıl korktum ama çok şükür çok teşekkür ederim sizedeCanım hepatitler değerli çıkıyor zaten bebeklikten aşılı olduğumuz için o hastalığın antikoru var yani gayet normal korkma
Ben hem devlet hem özel devam ediyorum. Ama özel hastane bulungum ilçede olmadığı için yakın bir ile gidiyorum oda 1,5 saat o yüzden yaşadığım yerde de devlete gidiyorum acil bir durum olursa takipli hastası olayım ki ilgilensin diye aslında memnunumda ama özel de doğum istiyorum.Adana'da olanlar var mı kızlar iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel henüz netlestiremedim ve çok sık gitmek istiyorum 1 ay duramıyorum benim gibi olan var mı
Ben de bu gün yağmur yağıyor, kuşlar ıslanır diye ağladımEşim maç izliyor Türkiye gol attı diye ağladım az önce
Şükür canım benimKızlar öyleymiş Nasıl korktum ama çok şükür çok teşekkür ederim sizede
Benim başladı, ayrıca dört kilo aldımKizlar karnınız büyümeye başladı mı?
Bende daha çok şişkinlik varr yaKizlar karnınız büyümeye başladı mı?
Ben eczaneye sormuştum da, siparişle getiriyoruz. Durumunuza göre doktor renk yazıyor, bizde ona göre getiriyoruz demişti. Renkleri varmış sanırımhamilelikte bulantı bilekliği varmış bugün gördüm okadar zaman nerdeydi :) akapunktur gibi etki ediyormuş
Benim 10 gün önce baya büyüdüKizlar karnınız büyümeye başladı mı?
Ben şuan aynıyım gazım var gibi duruyorumBenim 10 gün önce baya büyüdühamile taaytları aldım, dışarı, doktora falan giderken giyiyorum
hepimiz öyleyiz demekKızlar duygusallaşan var mı aranızda bugün bi iç sıkıntısı var bende gözlerim doluyor.
sabah 2- akşam 2 estrofem kullanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha bu şekilde devam et sonra 1 hafta daha sabah 2 kullan sonra bırak dedi doktorum. Yarın son kez içeceğim ve 10+3 te estrofemi bırakmış olacağımKızlar tüp bebekle hamile kalıp estrofem kullanan var mi ya da kaçıncı haftada bıraktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?