Ben prilam kullanıyodum arada. Dun migren sonrası feci bir kusma yaşadım ard arda. Suan yeni kendime geldim dr um zofer verdi ve cok korkuyorum kullanmaya ya bebeğime zarar verirsemForumu takip ediyordum ama kayıt olmaya karar verdim ,uygulama çok yavaş oyüzden etiket yapamadım kusura bakmayın. Gaviscon için tedirgin olan bir arkadaş vardı ben ilk gebeliğimde kullandım Allaha şükür bi sorun olmadı , ayrıca benimde bulantılarım çok yoğun şuan zofer diye bir ilaç kullanıyorum azda olsa yememi sağlıyor doktoruma endişem olduğunu söylemiştim içip içmeme noktasında. Bana korkmamam gerektiğini söyledi. Özel bir doktora gidiyorum herkes memnun bende güveniyorum şuan ikinci kutudayım
Benım ılk benımde sat tarıhım 25 aralıkYaş 34
Son adet tarihi 25.12.2020
İKinci çocuk
Tahmini doğum 01.10.2021
Merhaba herkese sağlıkla tamamlamak üzere inşaALLAH bende katılıyorum aranıza
Devam etmez olur mu ? Ama arada bulantı geçiyor bir iki saat.günaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Sabahları bulanmıyor benim demiştim, yine başladı. Nazar ettim kendimegünaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Hem de nasil devam ediyor. 11+3'üm hala şiddetli bulantım, kusuyorum da. Prilamı her gün içmiyodum ama simdi mecbur içiyorum. Yine de bi şeyler yiyebiliyorum gün içinde artık.günaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
benimde öyle biraz hafifledi geçen haftalara göre ama hala ara ara devam ediyoDevam etmez olur mu ? Ama arada bulantı geçiyor bir iki saat.
ne zaman biticek hamileliğin tadını çıkarıcaz acaba :))Sabahları bulanmıyor benim demiştim, yine başladı. Nazar ettim kendimehiçbişey yemek istemiyorum. Yemedikçe de bebek beslenemiyor diye üzülüyorum. Uykularım da iyice bölündü, gece sürekli uyanıyorum.
benimde açlıktan miğdem bulanıyo yemek istiyorum bu kezde ağzıma yemek geldi diye bulantı geliyoHem de nasil devam ediyor. 11+3'üm hala şiddetli bulantım, kusuyorum da. Prilamı her gün içmiyodum ama simdi mecbur içiyorum. Yine de bi şeyler yiyebiliyorum gün içinde artık.
Kızarmış ekmek, elma, ayva iyi geliyo bazen. Sulu yemek yiyemiyorum.
Ah bir bilsem ne zaman gelecek o günlerne zaman biticek hamileliğin tadını çıkarıcaz acaba :))
Ah sorma bu sabah öğürmekten gözlerimden yaş geldi kusamıyorumda hiçbir şey yemek istemiyorumgünaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Valla bende az önce yediğim iki lokma kahvaltıyı çıkardım geri, hiç enerjim yokAh sorma bu sabah öğürmekten gözlerimden yaş geldi kusamıyorumda hiçbir şey yemek istemiyorum
Teşekkür ederim folat plusa devam ediyorum memnunumŞöyle açıklayayımsize : doktorların bahsettiği folik asitin doğal formu folat tır. B9 vitamini aslında folat formundadır ama sentetik olarak üretilenine folik asit denir. Yani Folik asit sentetik olarak üretilmiş B9 vitamini formudur. Folbiolde folik asit olduğu İçin sentetik formdur ve doğal form olan folat tan bu nedenle daha ucuz oluyor. Yerinizde olsam folat alırdım. Yararlılığı çok daha fazla çünkü
Geçmiş olsun kontrol altında tutulduğu sürece bebeğe bir etkisi olmazmış türkiyede bu hastalık olan çok kadın ve anne vsr sağlıklı doğumlar olsun hepimizinCanım çok teşekkür ederim interntten okuyorum bebekte zeka geriliği organ gelişmeme falan olurmuş diye çok korktum..Zaten kalp atışını duyduk 1 hafta sonra test yaptırdım hemen ilaca başlattı doktorun şu an dahiliye demedi çünkü değerler çok yüksek değil.
15 gün sonra tekrar test yapıcak değerler normale dönmezse sanırım dahiliye ile birlikte kontrol edicek bende bebeğe birşey olur diye çok korkuyodum yoksa ömür boyu ilaç umrumda değil kullanırım.. Kendimi geçtim yani
Benim sadece sabah bulantı ve kusmalarım var prilam kullanıyorum diye oda kullanmadan önce gün boyu perişan haldeydimgünaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Geçmiş olsun bende doktoruma sormuştum kullan merak etme dediBen prilam kullanıyodum arada. Dun migren sonrası feci bir kusma yaşadım ard arda. Suan yeni kendime geldim dr um zofer verdi ve cok korkuyorum kullanmaya ya bebeğime zarar verirsem
BUlantı şiddetli bir şekilde devam ediyor dün acildeydim serumuma zofer verdiler bir gecelik gitti sabah tekrar aynı, yediklerim midem de durmuyor . ŞUraya bulantılar bitti yazıcağımız günler gelse ... Herkesin bir zorluğu var Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .günaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Benimde ayni aldigim nefes yetmiyo gibi oluyo. Hic reflu mide sikintisi cekmemistim. Simdi mideden agzima kadar yaniyorum aksamlarimide sorunu hic yasamiyorum aslinda normal hayatimda da hic reflü nedir bilmezdim.bu tam gögsune bask8nyapan bisey.hava yetmiyormuşta gögsum sıkışıyormuş gibi
Merhabalar ben de 9+4 haftalık hamileyim uzun araştırmalar sonucu Esentepe hastanesinde Emel Kar Altundaga karar verdim.Ilk izlenim çok önemliydi tedirgindim giderken ama çıktığımda içim rahatladı.Gayet ilgili ve güleryüzlü bir dr herhangi olumsuz bir durum yaşamazsam oraya devam etmeyi düşünüyorum.Denemenizi tavsiye ederim.Hayırlı olsun bebeğiniz buarada: )Merhaba ben de yeni katıldım aranıza. Şu an 8+4'üm, nasipse doğumum 31 Ekim gözüküyor. SAT 24.01.2021, 34 Yaş, ilk çocuk :)
Benim bulantılarım da 5. haftada başladı ve 2 hafta resmen ölüyorum sandım, ayva-zencefil çayı-elma ne iyi gelir denirse hepsini kustum, 1 damla su bile içemiyordum, her gün ağlıyordum. Doktor prilam dr verdikten sonra tekrar hayata döndüm diyebilirim, gece yatmadan 2 tane alıyorum, yetiyor gün boyu. Bazen yetmeyip o gün kötü geçse de önceki kadar rezil durumda olmuyorum, idare edilebiliyor yine. Azaltmaya veya bırakmaya cesaret bile edemiyorum, inşallah 3-4. ayda biter de bırakabilirim.
Aramızda Bursalı hamileler varsa ben de doktor tavsiyesi alabilirim, buraya yeni taşındım hiçbir yeri/kimseyi bilmiyorum. Şu an öylesine Medical Park'a gidiyorum ama pek içime sinmedi gibi. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?