2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben prilam kullanıyodum arada. Dun migren sonrası feci bir kusma yaşadım ard arda. Suan yeni kendime geldim dr um zofer verdi ve cok korkuyorum kullanmaya ya bebeğime zarar verirsem

günaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
Hem de nasil devam ediyor. 11+3'üm hala şiddetli bulantım, kusuyorum da. Prilamı her gün içmiyodum ama simdi mecbur içiyorum. Yine de bi şeyler yiyebiliyorum gün içinde artık.

Kızarmış ekmek, elma, ayva iyi geliyo bazen. Sulu yemek yiyemiyorum.

ne zaman biticek hamileliğin tadını çıkarıcaz acaba :))

benimde açlıktan miğdem bulanıyo yemek istiyorum bu kezde ağzıma yemek geldi diye bulantı geliyo

Günaydın güzel anneler, geceleri parmakları uyuşan var mı aranızda? Benim iki gecedir iki elimin de 2-3 parmağı uyuşuyor. Netten baktım normal yazıyor ama bilemedim, cumartesi kontrol var sorarım doktora

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza. Şu an 8+4'üm, nasipse doğumum 31 Ekim gözüküyor. SAT 24.01.2021, 34 Yaş, ilk çocuk :)

Benim bulantılarım da 5. haftada başladı ve 2 hafta resmen ölüyorum sandım, ayva-zencefil çayı-elma ne iyi gelir denirse hepsini kustum, 1 damla su bile içemiyordum, her gün ağlıyordum. Doktor prilam dr verdikten sonra tekrar hayata döndüm diyebilirim, gece yatmadan 2 tane alıyorum, yetiyor gün boyu. Bazen yetmeyip o gün kötü geçse de önceki kadar rezil durumda olmuyorum, idare edilebiliyor yine. Azaltmaya veya bırakmaya cesaret bile edemiyorum, inşallah 3-4. ayda biter de bırakabilirim.

Aramızda Bursalı hamileler varsa ben de doktor tavsiyesi alabilirim, buraya yeni taşındım hiçbir yeri/kimseyi bilmiyorum. Şu an öylesine Medical Park'a gidiyorum ama pek içime sinmedi gibi. :/

Teşekkür ederim folat plusa devam ediyorum memnunum

Geçmiş olsun kontrol altında tutulduğu sürece bebeğe bir etkisi olmazmış türkiyede bu hastalık olan çok kadın ve anne vsr sağlıklı doğumlar olsun hepimizin

Ben prilam kullanıyodum arada. Dun migren sonrası feci bir kusma yaşadım ard arda. Suan yeni kendime geldim dr um zofer verdi ve cok korkuyorum kullanmaya ya bebeğime zarar verirsem
Geçmiş olsun bende doktoruma sormuştum kullan merak etme dedi
günaydın kızlar nasılsınızz bulantısı devam eden varmı
BUlantı şiddetli bir şekilde devam ediyor dün acildeydim serumuma zofer verdiler bir gecelik gitti sabah tekrar aynı, yediklerim midem de durmuyor . ŞUraya bulantılar bitti yazıcağımız günler gelse ... Herkesin bir zorluğu var Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

mide sorunu hic yasamiyorum aslinda normal hayatimda da hic reflü nedir bilmezdim.bu tam gögsune bask8nyapan bisey.hava yetmiyormuşta gögsum sıkışıyormuş gibi
Benimde ayni aldigim nefes yetmiyo gibi oluyo. Hic reflu mide sikintisi cekmemistim. Simdi mideden agzima kadar yaniyorum aksamlari

Merhabalar ben de 9+4 haftalık hamileyim uzun araştırmalar sonucu Esentepe hastanesinde Emel Kar Altundaga karar verdim.Ilk izlenim çok önemliydi tedirgindim giderken ama çıktığımda içim rahatladı.Gayet ilgili ve güleryüzlü bir dr herhangi olumsuz bir durum yaşamazsam oraya devam etmeyi düşünüyorum.Denemenizi tavsiye ederim.Hayırlı olsun bebeğiniz buarada: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…