2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar, ben de Ekim annesi olucam inşallah SAT 18 ocak ilk gebeliğim, 23 yaşındayım
Baya bi mide bulantım vardı iki defa kusma durumu oldu sadece ve ağzımda inanılmaz kötü metalik bi tat vardı ve bunların hepsi birden geçti kızlar 3-4 gündür hiçbi şey hissetmiyorum, enerjim yerine geldi vs
Sanırım takıntı yapıyorum kafamda hiçbi şey hissetmemek de çok kötü 6 nisanda ikili tarama testi olucak doktor kontrolüm o zaman ama dayanamayıp yarın doktora gidicem sanırım normal mi kızlar birden bire böyle her şeyin gitmesi

Çok sıcak olmamasına özen gösterin diyorlar. Ilık olmasında fayda var.
Bende yaz kış hep sıcak duş alırım ya, ılık alalım bari
Bazen belirtiler azalıyor ya da birden kesilebilir canım. Bence endişe edilecek birşey yoktur, içini ferah tut. Yine doktoruna danışırsın, için rahat eder.
İyi değil diyorlar canim ben çok severim sıcak suyla duş şimdiden özledim
Valla bende çok severim ama bundan sonra dikkat edeyim bari ya

Ben yaşamadım canım hiç, nasıl oluyor bilmiyorum kanama, lekelenme falan yaşadın mı?

Ben yaşamadım canım hiç, nasıl oluyor bilmiyorum kanama, lekelenme falan yaşadın mı?
Sen konu sahibisin belki arkadaşları biliyorsundur diye seni etiketledim canım
Benim lekelenmem oldu ama az,sonra kesildi.Dışarı akan bir kan yok.ama rahim içi kese etrafında var.Ayağa kalkmam yasak.Nasıl yaparım ne ederim diye düsüyorum.Bu sekilde uzun devam ederse sürec diye.Varsa yaşayan arkadaşlardan tecrübe etmek istedim

Tehlike geçene kadar sana yardıma gelecek, işlerini görecek kimse yok mu kuzum? Varsa aynı durumu yaşayan arkadaşlar yazarlar mutlaka. Allah yardımcın olsun kuzum, dinlen bol bol. Doktorun ilaç verdiyse düzenli kullan

Tehlike geçene kadar sana yardıma gelecek, işlerini görecek kimse yok mu kuzum? Varsa aynı durumu yaşayan arkadaşlar yazarlar mutlaka. Allah yardımcın olsun kuzum, dinlen bol bol. Doktorun ilaç verdiyse düzenli kullan
Herkesin kendine göre bir düzeni var ,iki ablam çalısıyor bir ablam boş ama ondan da devamlı bir şey isteyemem gibi.Bir caresine bakıcam sanırım Insallah sağlıcakla atlatırım
Ilac olarak progesteron fitil sabah akşam kullanıcam,inşallah şifa olur

Hayırlı günler kızlar, ekim anneleri topiğine yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz Sefa getirdiniz, inşaAllah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, bugün doktor kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda, boyu kilosu ayıyla uyumlu, normalde 12+4 günlüğüm ultrasonda 12+6 gün çıktı doktor normal dedi, cinsiyet bu sefer tam belli değil gelecek kontrole kaldı dedi, birde ikili test yaptırmamı istedi kan verdim bir hafta on güne çıkıyormuş, daha önceki hamileliklerimde isteğe bağlı yapılıyordu ben yaptırmamıştım, bir dahaki gittiğimde renkli ultrasondan bakarız dedi, biraz uzun oldu hakkınızı helal edin, benden şimdilik bu kadar, bu arada mide bulantım hala devam etsede ara ara hafiflediğini hissediyorum, doktor bir aya yavaş yavaş biter inşaAllah dedi, geçen aydan bu aya kadar bir kilo almışım çok şükür sevindim, Allah’a emanet olun sabırla okuyanlara teşekkür ederim

Bende de aynısı var fazla ayakta kalma yorma eşinle münasebette bulunma dedi.progestan vermedi dışarıya leke olmadığı icin

Merhaba benim vardı 6.haftada kanamam olmuştu hematom vardi sonrasında tamamen kaybolması 1ayi buldu tuvalet harici kalkmadım Protestan ve istirahat önemli bol su dilerim en kısa sürede kuculup gider..Ara ara kahverengi lekelenmelerim olmuştu az az ya vücut emecek kanama alanını yada dışarı çıkacak ağır iş kesinlikle yapma bol bol dinlen geçmiş olsun

Merhaba canım seninle aynı durumdayım.Gebeliğimin başından beri hep kanama alanı vardı.2 hafta önce ki kontrolde geçti dendi ama dün yine oluştuğunu öğrendim.Progestan fitil ve pluton iğne kullanıyorum ama geçmiyor tedirginim birde ağrılarım var sürekli yatıyorum durumlar böyle

Bende de aynısı var fazla ayakta kalma yorma eşinle münasebette bulunma dedi.progestan vermedi dışarıya leke olmadığı icin
Benimde dışarı akan bir kan yok, ne zamandır var canım sende ? Kücülme eğiliminde mi ? Size de çok gecmis olsun
Cok saolun,size de gecmis olsun.Evde birde 7,5 yaşında cocuk var onada kendime de nasil bakacağim onu düşünüyorum.İnşallah benimde kücülür.sizde full yattiniz mi ? Baskalarina muhtaç olmak istemiyorum.Kendine yetebilmek ne büyük nimet sizinkini vücud mu emdi ,dışarı mı çikti acaba
Çok gecmis olsun size de tekrar oluşabiliyor muymuş geçse bile sevinemiyecek miyiz hiç bi iş yapmıyor musunuz yemek vs ? Hep yatıyor musun ? Bana da fitil verdi ,200 luk sabah aksam fitil seklinde kullanıyorum

Benimde 6. Haftamda lekelenmelerim oldu kanama alanım varmış progestan fitil verdi sadece akşamları kullanıyordum fitil olarak değil de hap olarak kullanıyordum 15 gün sonra gittiğimde kanama alanımın küçüldüğünü fakat hala olduğunu öğrendim progestanı fitil olarak kullanmanın daha iyi sonuç alacağımı söyledi doktor ve 1 ay içinde ancak yok olabileceğini ifade etti . Doktor ayakta çok kalmamam gerektiğini söyledi. ara ara çok açık kahve lekenlenmelerim oldu normal hayatıma devam ettim kendimi çok yormadan yemek yaptım öğretmenim okuluma devam da ettim bugün kontorlüm vardı kanama alanım yok olmuş sizinde içiniz rahat olsun . Tabiki tam olarak durumunuzu bilemiyorum ama stres yapmayın ilaçlarınızı kullanın çok kendinizi yormayın diye naçizane tavsiyede bulunabilirim . Geçmiş olsun umarım yardımcı olabilmişimdir

Kuzum okuduğum topiklerde fitilin çok etkili olduğunu söylüyordu herkes ve kanama alanı küçülüyormuş. Senin de küçülüp kaybolacaktır mutlaka. Tekrar ne zaman gideceksin doktora?

Benim hafif hafif lekelenmelerim oldu sürekli değil ama 10gün 1hafta arayla o şekilde atıldı belki de yani gebelik başlangıcı olduğu için aslında doktorum eğer sağlıklı bir gebelikse kanama alanının bebeğe zarari olmayacağını önemli olmadığını söyledi eger bebek sağlıksız ise pamuklara da sarsak kanama alanı ile beraber sonlanır demişti..Stres yapma hareketlerine daha fazla dikkat et bana annem baktı ama işine devam edip yemeğini yapan kanama alanı küçülen çok kişi var..Bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sen ona inan

Merhaba geçmiş olsun .. benimde kanama alanı var 6 haftalıkken kahverengi kekelenmelerim başladı progestron desteği ve istirahat ve cinsel birliktelik yasağı dedi doktorum 2 haftadır evde yattım tuvalet harici kalkmadım , bugün kontrolüm vardı orası geçmiş ama başka yerde küçük bir kanama alanı gördü yine ..progestan 200 mg/Lutinus/ proluton depot devam ..sürekli yatmasan da ağır iş yapma zorlama dinlenmeye dikkat et dedi..şu an lekelenme durdu ama kanama alanı görülmesi canımı sıktı tabii ki doktorum her gebelikte olabileceğini özellikle tüp benekte sık olduğunu söyledi ..benim de tüp bebek .. siz de kendinizi yormayın ilaçlarınızı düzenli kullanın zamanla geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…