2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar, nipt testi yaptırdığımız için bebeğin cinsiyetini öğrenebildik. Kız bebek geliyor

Benim teorilerin hiçbiri tutmadı. Ramzi teorisine göre erkekti. Çin takvimine göre erkekti. 11. haftada doktor "daha erken ama erkek gibi görünüyor" dedi. Etrafımdakilerin çoğu erkek hissediyoruz dedi, vs. Ama canım kızım herkese sürpriz yaptı :)

Tebrikler sağlıkla büyüsün doğsun inşallah

Ben de üç kilo aldım doktor 16. Haftaya kadar en çok dört kilo almalısın dedi

Çok saolun tamamen yatmadınız siz o halde ,günlük hayatınıza devam ettiniz dikkat ederek.inşallah darısı bizlere
Kuzum okuduğum topiklerde fitilin çok etkili olduğunu söylüyordu herkes ve kanama alanı küçülüyormuş. Senin de küçülüp kaybolacaktır mutlaka. Tekrar ne zaman gideceksin doktora?
Canım inşallah şifa olur salı gidecegim herşey yolunda giderse
Belki de o şekilde yavaş yavaş atıldı senin ,benim hic dışarı gelen bir şey yok,benim babam felçli annem zaten ona bakıyor.İnşallah canım kimseye yük olmadan sağlıkla atlatmak istiyorum

Çok can sıkıcı bir durum aynen ,benim tüp bebek degil.Dünden beri izlemediğim video kalmadı sabah biraz ağladım ne yapacağım diye şuan daha iyiyim.bana umut oldunuz hepinize teşekkür ederim İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

Maşallah canım, sağlıkla büyüsün
Ben de üç kilo aldım doktor 16. Haftaya kadar en çok dört kilo almalısın dedi
Ben aldığım kiloları geri kusmaktan verdim. Tek isteğim hamile kaldığım kilonun altına düşmemek

Kızlar üzülüp, canı sıkılıp, stres yapınca kusan var mı benim gibi? Tam iyiye gidiyorum derken iki gündür yine ne yesem kusuyorum, midemde hiçbir şey durmuyor neredeyse. Enerjim çok düşük. Değil yemek yapmak, mutfağa girmek dahi istemiyorum. Asla ama asla kendi pişirdiğim şeyleri yiyemiyorum. Gurbette olunca yardım edecek kimse de yok. Eşim de görevde, 3 hafta yok. Zor günler geçiriyor gibiyim.

Cnm ablamın öyleydi. Uzunca bir süre yatarak gebelik geçirdi sadece tuvalete kalkıyordu. Dr ne derse onu yap endişe etme şimdi 4 yaşında yeğenim.

Canım prilamı 2 doz gece kullanan çoğu kişi günlerini rahat geçirdiğini söylüyor. Sen bi istersen bi doktoruna danış böyle geçirmek eminim çok zordur Yemek konusunda genel olarak kahvalti tarzi hazırlasan hem yorucu olmaz hem midene ağır gelmez.. Benim en bastan beri mide bulantilari hiç kusmaya kadar gitmedi. Agizda metalik bir tat vardi hep onu bastırmak için çaba sarfettm. O da 2 haftadır hafifledi gün içinde nadiren oluyor. Ama bu iştahın sonucu hızlı kilo aldım ve suan tek şikayetim bel ağrısı..

Bende bebek büyüyüp karna baskı yaptıgında sıcak duş almak iyi değil diye biliyorum şimdi küçük olduğu için sorun olmaz sanırım.. Ben kışın sıcak duş alıyorum ılık alsam bu havada hipotermi olurum heralde

Ben prilamı iki dozda kullandım canım, bu seferde acayip sersem, uykulu yaptı beni. O da bana iyi gelmedi yani. Kahvaltı tarzı bende çok severim iki gündür öyle yiyorum ama o da çıkıyor midemden. Maşallah canım hemen bitsin bulantıların inşallah
Bende böyle sıcak sıcak, kaynara yakın severim. Yazın bile öyle hoşuma gider. Ama iyi değilse ılık yapıcaz artık mecbur

Evet öyle bi yan etki görülebiliyor ama ne biliyim suan için önemli olan iyi beslenmen ve psikolojik olarak güçlü olman. Umarim en kısa sürede tüm şikayetlerin birden bitiverir ve sen hamileliğini geçirecegin rahat günlerle hatırlarsın

Merhaba hanımlar maşallah bizden önce bebişlerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallah hayırlısı ile sizlere bir sorum olacak 3. Hamileliğim aslında tecrübeli olmam lazım ama insan merak ediyor 5+3 teyim şükür bebeği gördük haftaya kalp atımı dinleyeceğiz ama pek midem bulanmıyor aslında 6 sene geçti üzerinden sanki o zaman da hiç bulanmadı ama ilk oğlumda berbattı onu iyi biliyorum evham mı yapıyorum acaba niye bulanmıyor diye benim gibi olanınız var mı

Çok teşekkür ederimmm, sizin de bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah... Esentepe biraz uzak gibi geliyordu bana ama yine de Emel Hanım ile bir görüşmeye çalışırım ileriki günlerde. Doktor gerçekten çok önemli, şu anki doktorum sadece “Normal” diyor başka bir bilgi vermiyor, sağlık ocağındaki hemşire bile beni daha çok bilgilendirmişti doğrusu.

Bulantılardan muzdarip olan herkesin de Allah yardımcısı olsun, açıkçası çevremde kimse anlamadığı için bulantıları çekerken buraya bakıyordum hep, sonunda da üyelik aldım zaten. Sürekli bana “Daha kötü durumda olanlar var... Biraz da psikolojik, kendini o moddan çıkarsan bu kadar ağır yaşamazsın” diyen tuzu kurulardan bana fenalık geldi artıkk

Merhaba sağlıkla gelsin inşallah
Endişe etmeyin her hamilelik bir değil kimisi hiç bulantı olmadan geçiriyor eğer öyle olursa çok şanslısınız benimde 2 hafta sürdü azaldı bende panik oluyorum. Annelik hep endişe hali❤

Allah tan ben yazın ıplılık suyla duş alırım havalar ısınsın istiyorum ilk defa ki sıcağı hiç sevmem.. Hamile kaldığımdan beri çok üşüyorum ısınamıyorum hiç...

Allah tan ben yazın ıplılık suyla duş alırım havalar ısınsın istiyorum ilk defa ki sıcağı hiç sevmem.. Hamile kaldığımdan beri çok üşüyorum ısınamıyorum hiç...
İşte sizden başka hiç kimsede duymadığım ama kendimde fark ettiğim bir durum ben de çok üşüyorum yaa ev 24 derece diyor eşim bana -4 falan gibi geliyor soğuk rüzgarlar uçuyor yüzüme doğru, ayaklarım ayak değil buz kütlesi. Bunca multivitamin ve demir desteğine rağmen ısınamıyorum.

Merhaba sevgili guzel anneler

Benim de allah kismet nasip ederse dogumum ekim ayinda olucak.

Daha once gebelik kayiplarim oldugu icin tedirginim. Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah.
Gunde 3 kez progestan 200mg vajinal kullaniyirum. Sabahlari su gibi akintim oluyor gun icerisinde de oluyor ama sabahlari daha yogun. Sizde oluyor mu acaba ?

Merhaba ben jimer hastanesinde Ferhan Sonmez e gidiyorum. Neden doktorunuz icinize sinmedi acaba

Uzaklık konusunda birşey diyemeyeceğim o konuda haklı olabilirsiniz fakat şahsi aracınız varsa sıkıntı olacağını sanmıyorum tabi ki en iyisini siz bilirsiniz. Ben de buralarda çok fazla dr araştırması yaptığım için fikir vermek istedim.Emel hn ayrıca kendi numarasını da vermişti bana bugün biraz sıkıntım olduğunda aradım hemen yanıt verdi heran ulaşılabilir olması da çok önemli bir konu bence.Bulantılarınız umarım biran önce son bulur Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…