2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba, sağlıkla gelsin minik yavrun
İlk haftalar biraz daha tedirgin oluyo insan ister istemez. Ama haftalar ilerledikçe her şey yolunda gittikçe için rahat edecektir, bende öyle oldu bi kaybim var coraspin kullanıyorum.
bunalma sakın, güzel düşün ve elinden geleni yap sadece.

1 ay süreyle günde 1 kez progestan kullandım ben de. Özellikle o dönem daha yoğun akıntım oldu. Hala daha var. Sabah kalktığımda altıma kaçırdığımı sandığım oluyo, bildiğin su gebeliğin basindan beri var bende. Rengi değişmedikçe, koku kaşıntı olmadıkça korkmaya gerek yok.

Maşallah canım , darısı bizlere kaçıncı haftasına kadar yattı biliyor musun canım ?
Belki sizinle aynı durum olmayabilir tam emin değilim. Sizi de endişe ettirmek istemem ama 6.Aya kadar yattı hep. Bir de ne olur ne olmaz ikinci bir dr a perinatoloğa daha görünebilirsiniz belki.

Allah yardımcınız olsun,hepimiz inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi. Bu zor zamanları da atlatırız unuturuz onun bir gülüşüyle inşallah.

Canım ben sabah kalkar kalkmaz kusuyorum onun dışında mide 3 saat boş kaldı mı mide bulantısı ve yanma başlıyor hemen ekmek arası peynir yiyorum biraz bastırıyor kusmamak için direniyorum akşam 10 da yatıyorum çocuklar zaten sabahçı geceyi yatmakla geçiriyorum sabret benim 3 gebeliğimde böyle geçti 4 ay

Bende bu kış hiç ısınamadım canım evim kombi 60 da olmasına rağmen ki normalde benim evime çok sıcak derler çoğu kişide gebelikte ayağı üşüyenin soğuk olanın oğlu olacak derler bilmiyorum artık

Merhaba kızlar hayırlı sabahlar. Bende bugün 10+6 oldum. Bişey sorcam size vajinada zonklama batma gibi bir ağrınız var mı. Değişik Bi ağrı tam tarif edemiyorum. Uzun süreli değil ama neredeyse sekizinci her güne yakın oluyor. Bi ara dr söyledim normal dedi ama insan yine de rahat etmiyo. İlk gebeliğim bu arada. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama. Yaşayanlar cevap verirse sevinirim

Allah tan ben yazın ıplılık suyla duş alırım havalar ısınsın istiyorum ilk defa ki sıcağı hiç sevmem.. Hamile kaldığımdan beri çok üşüyorum ısınamıyorum hiç...
Aksine bende sıcak basması çok var ya. Ben yaz kız çorapla duran Bi insandım, ayağıma çorap giymiyorum artık. Ama duşu yine de sıcak istiyor canım. Mecbur ılık yapıcaz Napalım
Akıntı kokulu, renkli olmadığı sürece normal diyorlar canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Allah yardımcınız olsun,hepimiz inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi. Bu zor zamanları da atlatırız unuturuz onun bir gülüşüyle inşallah.
Amiin amin inşallah canım. Ara sıra bende karnımı sevip ne çok çektiriyorsun annene diye kızıyorum.
Bende uykuya sığınağım diyorum ama uykularımda berbat oldu. En az 10kez uyanıyorum gece. Tekrar uykuya dalana kadar 10dk geçiyor.
Ben peyniri çok severdim iyi geliyordu mideme. Dün sabah kusunca ondan da tiksindim klozete kusunca hemen sifona basıyorum, gözlerim kapalı kusuyorum görmeyeyim diye. Tiksiniyorum yoksa
Bu bulanti ve tiksinme ne zamn gececek
Ah bir bilsem canım, inşallah hepimizin en kısa zamanda geçer
Ara sıra benimde oluyor canım. Rahim büyüdüğü, bebek büyüdüğü için normal diyorlar. Çok şiddetli ve sürekli değilse korkma, doktorun da normal demiş. Sağlıkla büyüsün bebeğin

Hayırlı sabahlar herkese evet arada bende yaşıyorum normalmiş

Merhaba 5 haftalik gebeyim Tsh 3,88 çıkmıştı doktorum bi dahiliyeye gorun yüksek çıkmış dedi hiç anlamıyorum nedir bu bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirum

Psikolojik olur mu ya, direkt hormonal, gebelikte salgılanan hormonlar başta progesteron olmak üzere normal zamanın katbekat fazlası. Mide kapakçıklarını gevşetiyor ve sindirimi yavaşlatıyormuş, bulantıların asıl sebebi hormonlar. Bulantısı az ya da hiç olmayanlarınki biraz şans biraz vücut direnci belki. Psikolojik olan kısmı da var ama asıl sebepler hormonal yani, zaten psikolojiyi etkileyen de hormonlar.

Merhaba 5 haftalik gebeyim Tsh 3,88 çıkmıştı doktorum bi dahiliyeye gorun yüksek çıkmış dedi hiç anlamıyorum nedir bu bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirum
Merhaba geçmiş olsun öncelikle benimde o haftalarda sizinkine yakın bir değer çıkmıştı , doktorum yüksek değil tekrar bir kontrol edelim dedi geçen hafta baktırdığımda 1.08 olmuştu gebelikte değişebiliyormuş siz yine de 1 hafta 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırıp yine yüksek çıkarsa dahiliye uzmanına muayene olup görüş alın derim ben ..yüksek TSH bebek için riskli olabilir gerekirse ilaç tedavisiyle kontrol altında tutuluyor

Merhaba bayanlar nasip kısmetse 10+2 haftalık hamileyim.Bende 2021 Ekim annesi olacağım.Ustelik geçtiğimiz yıl 2020 Haziran annesiydim.ikinci bir supriz hamilelik yaşıyorum.Bir oğlum oldu dokuz buçuk aylık şu an .Ne kadar yeni alismaya öğrenmeye calissamda ikinci kez anne olmak kısmet oldu.
Allah herkesin yardımcısı olsun.hakkimizda herşeyin hayırlısı olsun.

Evet surekli bir endise malesef gerci hersey kismet Allahtan hepimiz saglikla dunyaya getiririz umarim yavrularimizi. Bende asppirin kullaniyirum 100 mg birde oksapar kan sulandirici igne.

Merhaba ben jimer hastanesinde Ferhan Sonmez e gidiyorum. Neden doktorunuz icinize sinmedi acaba
Kibar bir insan aslında ama hiç bilgi vermiyor, bir şey sorsam çok kısa tek bir cümle ile cevap veriyor. Bilemiyorum ilk hamileliğim bir de, o yüzden insan biraz daha ilgili bir doktor olsun istiyor karşısındakini.

İnşallah çok teşekkür ederim, evet her an ulaşılabilir olmaları da çok önemli gerçekten. Başlarda uzaklıkları takıyordum ama şimdi içimin ferah edeceği bir doktor olsun yeter moduna girdim artık.

Canım en son eşimin ailesi olumlama yapmamı, bakış açımı değiştirmemi filan söyledi daha ne diyeyim, ben orada afedersiniz artık burnumdan kusuyorum her yerim olumlama olsa ne olur. Yaşamayan anlamıyor maalesef, insan kendini çok yalnız hissediyor bu dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…