2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Size kim öyle diyorsa, yarın öbür gün allah korusun bir fiziksel hastalığı, ağrısı olunca olumlama yap geçer diyin :)

Valla aynı şeyi bana da dediler canım. Artık cinnet geçirmenin eşiğindeydim yani. Ağzımdan, burnumdan kusuyorum, bana abartma, aklına getirme geçer, hepimize oldu diyorlar. Benim normalde de midem hassas, hamilelik daha çok zorluyor, sizle aynı mı geçecek illa diye bağırdım artık. Ondan sonra kimse bişey demedi. Anlamıyorum yani bunu en çok kadınlar yapıyor. Abartıyorsun, yok naz yapıyorsun falan. Halbuki onlarda yaşamış, en çok anlaması gereken kişiler bunu diyor.

Merhaba herkese dün doktoruma gittim. 6 gün önce bebegimin kalbi durmuş. Gebeliği sonlandırdı dün. Herkes sağlıkla alsın kucağına bebeğini. Insallah ben de en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarım. Gidiyorum ben, hoşçakalın.

Başın sağolsun canım, çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bebekleri

Tam o haftalarda bende yaşadım. Normalmiş

Kızlar size birşey sorucam.. Eşimin en nefret ettiğim huyu bu covidi fazla takmaması yani kendini koruyor ama hiç korkmuyorda ben hamile kaldıktan sonra biraz vicdan yaptırıyorum ona hamileyim dikkat et diye..
Şimdi diceksiniz ki doğmamış bebeğe don biçiyosun..
Annem yakınımda ve doğumdan sonra bana yardımcı olacak inşallah..
E bebek doğduktan sonra eşimin ailesi de görmek isteyecek ve gelmeyin covid var desem darılırlar. Eşime desem e annende gelmesin o zaman der..
Siz napıcaksınız? Zaten aile dışında hala, teyze! Amca, kuzen falan kabul etmemeyi düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. Geldiklerinde maskelerini çıkarttırmasam mı diyorum?
Lohusalıkta riskli yenidoğan bebekte riskli Allah korusun

Başın sağolsun Allah büyük inşaallah yeniden bebek sahibi olucaksin hayırlısını versin rabbim.

Kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. 2 gündür çok zor zamanlar geçiriyorum, annemi çok kötü dolandırmışlar, 2 gündür bağrış çığrış kavgalar krizler içindeyiz. Şimdi de bebeğime bir zarar geldi mi acaba diye panik halindeyim. Sizce bu tarz bağırmalar, sinirlenmeler vesaire bize zarar verir mi?

Gerçekten anlayışlı olan bu dönemde zaten gelmeyecektir diye düşünüyorum, çok kafaya takılacak bir şey değil kendi kendinize dert etmeyin bence. Allah korusun tabi tedbir kesinlikle olmalı ama doğuma kadar ki süreçte bu konudaki fikirlerinizi insanlara alttan alttan söyleyebilirsiniz en azından düşüncesi yoksa bile yerleşir yakınınızdaki insalara da.

Arkadaşımda doğum yapıcak aynı doktora gidiyoruz sormuş oda gelenler tabiki olur ama kesinlikle maskeyle otursunlar ve bebeği kimse öpmesin demiş..
Akrabaları zaten kabul etmemde anne babalara birşey denilince hemen dargınlık tutuyorlar..

Kızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
28inci hafta da bitip 36 da da tekrar başlayıp doğumhanede devam eden bi süreci yaşadığım için benim biç umudum yok... Bu hiç bulantı tiksinme yaşamayanlar çok şanslı o gruptan olamadık bu 3. Gebeliğim hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…