- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Canım korkma ıgm vucutta var olan ıgg ise önceden geçirilmiş vucüda bağışıklık kazandırıp antikor oluşturan demek. Yani sen daha önce geçirmişsin ıgmler negatif şuan yok vücudunda antikoru var bağışıklık kazanmışsın yani şuan hiçbir şey yok sonuçların güzel kuzumKızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Merhaba igg olan degerler bagisikliginizin oldugu anlamına gelir bu güzel birsey imm suanda bu hastaligi geçirip gecirmediginizi gösterir güzel sonuçlarKızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Bende salı günü gidicem eğer doktordan bilgi alırsanız benide etiketler misiniz ne diyor bu bi anda kesilmeler için merak ettim bende:)Doktora gidince banada haber verir misin canom doktorun ne bilgi verirse benim 2hafta var daha randevuma
Cevabınız için çok teşekkür ederim icimi rahatlattınızCanım korkma ıgm vucutta var olan ıgg ise önceden geçirilmiş vucüda bağışıklık kazandırıp antikor oluşturan demek. Yani sen daha önce geçirmişsin ıgmler negatif şuan yok vücudunda antikoru var bağışıklık kazanmışsın yani şuan hiçbir şey yok sonuçların güzel kuzum
Çok teşekkür ederim. Çok telaş yaptım internette araştırınca için rahatladıMerhaba igg olan degerler bagisikliginizin oldugu anlamına gelir bu güzel birsey imm suanda bu hastaligi geçirip gecirmediginizi gösterir güzel sonuçlar
Merhaba, bize doktor gentoksu önerdi. Muhtemelen anlaşmalı olduğu içindirmerhabalar, artık Harmony yok muymuş türkiye'de? kesin bilgi mi :) ben de test araştırıyorum, Nifty ve Maternit21'i duydum, sizlerin önereceği testler nelerdir, doğruluk oranı en yüksek hangisininse onu yaptırmak isterim, fiyatı umurumda değil... 43 yaşındayım, o yüzden çok önemli benim için.
Endişe etmeyin bebeğe zararı olsa doktorlar Önermez kötü düşünmeyin..Keske bende hic ilac kullanmasaydim bundan sonra kullanmam artik sende kullanma bence ben pismanim insallah sagligina etki etmemistir bebegimin beyin gelisimine organlarina
tabiki yazarımDoktora gidince banada haber verir misin canom doktorun ne bilgi verirse benim 2hafta var daha randevuma
Tebrik ederim canımmKizlar benim doktorum 11+2 iken tahmin yapti kizim olacakmış yüksek bir ihtimallleeeee
Ben de yaptıracağım ama daha 9 haftalığım.fikir olması İçin, kaç paraya yaptırdınız acaba ? Söylemenizde bi mahsur yoksa çok memnun olurum . Her yerde farklı farklı fiyatlar duyuyorum .Merhaba, bize doktor gentoksu önerdi. Muhtemelen anlaşmalı olduğu içindirpazartesi evden gelip kan aldılar, türkiyede bakan bir yermiş yurt dışına gitmiyor yani kan. Henüz sonuçlarım çıkmadı, 15 günü bulacaktır muhtemelen. Ben de 38 yaşındayım. İkili test vs yaptırmadım, sadece bu nifty testi yaptıracağım.
ah yok mu çaresi yaBende akşam kusunca geri içmek zorunda kaldım canım, anladım bir süre daha ilaca devam etmem gerek
Ben varım canım. Genzim akıyor sürekli. Burnum da tıkanıyor, sürekli temizlememe rağmen. Birde balgam oluyor boğazımda, çok rahatsız ediyor.
diofolun uzerinde sarimsi lekeler varmiydiAranizda diofol vitamin kullanan var mı? Yan etki yaptı mi? Ben de kabızlık basladi kullandigimdan beri.
diofol uzerinde sari lekeler varmi benek benekBende diafol kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı..
Bana 200 tl dedi doktorum canım İstanbul. Özel muayene yeri doktorun anlaşmalı laboratuvara yolluyorBen de yaptıracağım ama daha 9 haftalığım.fikir olması İçin, kaç paraya yaptırdınız acaba ? Söylemenizde bi mahsur yoksa çok memnun olurum . Her yerde farklı farklı fiyatlar duyuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?