2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Canım korkma ıgm vucutta var olan ıgg ise önceden geçirilmiş vucüda bağışıklık kazandırıp antikor oluşturan demek. Yani sen daha önce geçirmişsin ıgmler negatif şuan yok vücudunda antikoru var bağışıklık kazanmışsın yani şuan hiçbir şey yok sonuçların güzel kuzum

Kızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Merhaba igg olan degerler bagisikliginizin oldugu anlamına gelir bu güzel birsey imm suanda bu hastaligi geçirip gecirmediginizi gösterir güzel sonuçlar

Cevabınız için çok teşekkür ederim icimi rahatlattınız

Merhaba, bize doktor gentoksu önerdi. Muhtemelen anlaşmalı olduğu içindir pazartesi evden gelip kan aldılar, türkiyede bakan bir yermiş yurt dışına gitmiyor yani kan. Henüz sonuçlarım çıkmadı, 15 günü bulacaktır muhtemelen. Ben de 38 yaşındayım. İkili test vs yaptırmadım, sadece bu nifty testi yaptıracağım.

İkili test sonucu e nabızda normal görünüyor kızlar dr randevuma var 1 günde çıkmış devlette değerlerden anlayan var mı acaba

Resim nasıl eklenir kızlar bulamadım? Yardımcı olur musunuz

Benim daha var ama ikili test yaptırıp yaptırmama konusunda kafam karışık. Arkadaşımın doktoru "Bebeği her türlü doğururum diyorsan yaptırmana gerek yok" demiş, o yüzden yaptırmadı. Açıkçası ben de o sebepten yaptırmamayı düşünüyorum ama hala tam karar veremedim.

Ben de yaptıracağım ama daha 9 haftalığım.fikir olması İçin, kaç paraya yaptırdınız acaba ? Söylemenizde bi mahsur yoksa çok memnun olurum . Her yerde farklı farklı fiyatlar duyuyorum .

ah yok mu çaresi ya midemi bulandıran da bu nefes almamı zorlaştıran da. doktora da sordum nemsizlikten olabilir dedi başka bişi demedi.

B
Ben de yaptıracağım ama daha 9 haftalığım.fikir olması İçin, kaç paraya yaptırdınız acaba ? Söylemenizde bi mahsur yoksa çok memnun olurum . Her yerde farklı farklı fiyatlar duyuyorum .
Bana 200 tl dedi doktorum canım İstanbul. Özel muayene yeri doktorun anlaşmalı laboratuvara yolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…