2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Igg yüksek yani bağışıklığın var canım, endişe etme
İkili test sonucu kızlar anlayanlar var mı acaba
Eki Görüntüle 2814000
Canım yaptırdığın hastanenin sitesinden bakamıyor musun? Orda böyle grafik falan oluyor, riskli olup olmadığı yazıyor. Bundan anlamadım pek, hastane sitesinde rapor şeklinde olması lazım.
Canım ben yaptırdım ama sonuç çıkana kadar akla karayı seçtim. Ense kalınlığı ve burun kemiği güzeldi, sıkıntı yok dedi doktor. Ben kan verdim yine de. Ama sonuç çıkana kadar çok huzursuz bekledim. Açıkçası Allahtan bir sıkıntı gelmezse ben üçlü ve dörtlü taramaya yaptırmayacağım. Beklemek çok daha sıkıntılı ve dediğin gibi aldırılmayacaksa insanı üzmekten başka bir işe yaramıyor

Biz de bugün ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yaptık, ben DNA testi yaptırmıştım ama yine de doktor klasik yöntemle bu değerleri de görmek istedi. Her şey iyi çıktı. İçerde baya hareketli, el ayak hareketlerini görmek insanı çok tuhaf yapıyor gerçekten

Sizinle 1 gün var aramızda ve bugün muayeneye gitmişsiniz cinsiyeti öğrenmiş miydiniz? Benim 13+2'de bile göremedi doktor.

Ben de yaptıracağım ama daha 9 haftalığım.fikir olması İçin, kaç paraya yaptırdınız acaba ? Söylemenizde bi mahsur yoksa çok memnun olurum . Her yerde farklı farklı fiyatlar duyuyorum .
3 bine yaptırdım canım ben
B

Bana 200 tl dedi doktorum canım İstanbul. Özel muayene yeri doktorun anlaşmalı laboratuvara yolluyor
2 bin olabilir mi, yoksa farklı bir testten mi bahsediyorsunuz

Nifty test değil mi ?pahalı diye biliyorum ben. 2000 sanırım fiyat bi sıfır eksik yazmış olmalısınız değil mi ?
Ya kusura bakma ben ikili sandım sen sorunca kafam gitti. Ben ikili testin fiyatını yazdım canım o dediğin test pahalı evet ben yaptırmam galiba o nifty testi

Bizede önerdi doktor fiyatı nedir Türkiye de yapılanın

Kızlar merhaba bu arada ben ikili testi geçen hafta yaptırdım ense kalınlığı vs normal çıktı. Fakat benim daha önce kistik higroma ve down sendrom hikayem olduğu için doktor CVS önerdi. Bende yaptırdım. Bir hafta oldu bugün çok şükür sıkıntı yaşamadım. Daha sonuçların çıkmasına 3 hafta var. Beklemek o kadar zor ki benim için dua edin lütfen bir tane sağlıklı oğlum var 5 yaşında MaaşAllah turp gibi ama genede insan korkuyor. Tabi sonucunda aldıracak değilim. Ama insan doğuma kadar kendi kendini yemektense rahat etmek istiyor. Diğerlerinde hep ense kalınlığından belli olmuştu hasta olduğu.. CVS testi yaptırdığım için ikili test sadece ultrasonda bakıldı oda normaldi hatta doktor dediki CVS yapıldı üçlü teste falan gerek yok bu kesin sonuç dedi.

Son düzenleme:
Benim bebek sag tarafta ve iki gundur sag tarafim agriyor
Benimde solda, sol daha çok ağrıyor ama ara sıra sağda ve rahmin genelinde hafif sızlanma şeklinde ağrılar var. Aklıma gelmezse hissetmiyorum ama aklıma gelince hissediyorum, o derece küçük, minik ağrılar. Normal mi acaba, iki gündür geçmedi. Endişelenmeye başladım
Canım inşallah sağlıklı bir bebeğin vardır ve sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle. Allahın izniyle test sonucun tertemiz çıksın

Amin inşaallah Rabbim hepimizin bebeğini sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar tahlil sonuçlarım böyle cıktı doktoruma da ulasamadim. Telâşlandım bir bakabilirmisiniz
Sıkıntılı bi durum yok şuanda için rahat olsun. Bende bi enfeksiyon tehlikesi yaşadım biliyorum. igm pozitif olunca sıkıntı.

Devlet hastanesinde yaptırdım canım 1 gün sonra çıkmasına şaşırdım 1 hafta 10 gün sonra demişlerdi e nabıza düşüyor direk siteden bakmıyoru dr kontrolünü beklicem artık

Devlet hastanesinde yaptırdım canım 1 gün sonra çıkmasına şaşırdım 1 hafta 10 gün sonra demişlerdi e nabıza düşüyor direk siteden bakmıyoru dr kontrolünü beklicem artık
Benim raporda grafikler falan var, düşük risk diyor da bundan anlamadım canım pek yardımcı olamadım kusura bakma ama inşallah temizdir, sıkıntı yoktur. Öyle hissettim, içime doğdu, inşallah ta öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…