2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ödem miydi bilmiyorum ama karnım büyük geliyordu bana şimdi sanki küçüldü ya da büyümüyor gibi geliyor haftaya randevum var herşeye takar olduk iyice. Sanki bi hafiflemiş gibi hissediyorum
Bende de oluyor canim. Bir kac gun asiri sis hissediyorum bazen sabah uyaninca kendimi kus gibi hafif hissediyorum. Insan endiseleniyor ne yazikki. Rabbim hepimizin bebisine saglik versin insallah.

Ben DNA testinden öğrenmiştim zaten ama doktor bugün ultrasonda da gördü, kızım olacak
Banada ikili testte kıza benziyor dedi ama kesin demedi .
10+5te gittim ultrason a göre 11+2 çıktı %70 kız demişti 11+5 te gittim ikili test için 12+2 idi ultrason a göre yine kıza benzetti. İnşallah benimki de kızdır bir oğlum var .tabiki öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun

Aminn canım inşallah öyledir teşekkürler güzel düşüncen için

Günaydın kızlar.. Ya yeni öğrendim bu bilgiyi Allah korusun herkesi bu hastalıktan da gebe kalmadan önce eş ya da kendimize sma taşıyıcısı olup olmadıgımıza baktırabiliyormuşuz.. Bilseydim gebe kalmadan önce yaptırırdım ben sizden hiç yaptıran var mı

Kızlar günaydın herkese. Yahu bu hamilelikten dolayı diye düşündüğüm fantastik ve bilim kurgulu sabaha kadar aşırı yorucu ve uzun rüyalardan ne zaman kurtulacaz herhalde hamilelik boyunca rüyadan rüyaya atlayacaz gibi duruyor

Bu gece bende dediğiniz gibi bol bilim kurgulu bir rüya gördüm

Bugün kontrolüm vardı kızlar sabah gittim işler yolunda yaştan dolayı bende nitfy test için fiyat ve broşürünü aldım iki seçenek varmış biri 2700 diğeri ayrıntılı paket 3000tl imiş

Adana'da olanlar var mı kızlar iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel henüz netlestiremedim ve çok sık gitmek istiyorum 1 ay duramıyorum benim gibi olan var mı
Merhaba ben adanadayım 10 haftalık hamileyim birkaç doktora gidiyorum hepsi özelden siz hangisine gidiyorsunuz

ay hiç düşünmediğim bir konuydu bu, nasıl yaptırılıyormuş bu testler? Fetal DNA testlerinde çıkıyor mu acaba?

Merhaba kızlar bulantılarım ilaçla durduruyorum hala devam yani . Mide yanması boğaz yanması için kullandığınız bir şey var mı doktorum bana nexium 40 mg verdi bir kere içtim rahatlattı önceki gebeliğimde gaviscon şurup kullanmıştım sanki onun etkisi daha hızlıydı

Aynen genetik test, ben sadece bu nifty testi yaptırcam, ikili, üçlü vs yaptırmıycam canım

Genoks firmasına yaptırdım ben 3 bin tl
Nifty testi nedir acaba? İlk kez duydum
Rüyalarda beni geçemezsin... müge anlı gibi esaretten adam mı kurtarmıyorum, adamları bulmaya mı çalışmıyorum, rahmetli kuzenimle gezmelere mi çıkmıyoruz :))

Reactions: Omr
Kızlar sizde sürekli acıkıyor musunuz? Yemek yiyorum 10 dakika sonra sanki hiç yemek yememişim gibi oluyor. Peki karnınız çıktımı? Bulantınız falan var mı? Ben yalnızca acıkınca bulanıyorum.

Kızlar sizde sürekli acıkıyor musunuz? Yemek yiyorum 10 dakika sonra sanki hiç yemek yememişim gibi oluyor. Peki karnınız çıktımı? Bulantınız falan var mı? Ben yalnızca acıkınca bulanıyorum.
Aynı ben :) sürekli acıkıyorum ama hiç bulantım olmuyor çok şükür

ay hiç düşünmediğim bir konuydu bu, nasıl yaptırılıyormuş bu testler? Fetal DNA testlerinde çıkıyor mu acaba?
Sanmıyorum ayrı yapılıyomuş galiba 800 tl ile 1500 tl arası bir fiyatı varmış bilsem yaptırırdım Allah korusun hastalıgın çözümü yok çünkü.

Kızlar mide bulantım yok derken 2 gündür içtiğim demir ilacı beni mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum oroferon vermişti doktorum. Sizde durumlar nasıl.
Canım hangi demir ilacını kullanıyorsun bana decacit verdi ama mide bulantı tamamen bitince kullan dedi yoksa daha çok bulantı olur demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…