Çok şükür ozaman.. Bizde 9 haftalık tı gittiğimizde doktor 3 hafta sonra gelin dediEvet canım duydum çok şükür
Aynen ya korona var diye korkuyoruz yoksa her hafta gidilirÇok şükür ozaman.. Bizde 9 haftalık tı gittiğimizde doktor 3 hafta sonra gelin dediben çok merak ederim dedim ozaman her hafta gel dedi corona virüs var 3 hafta sonra geliriz dedim korktum..
Birde Uzak bizim için biz il değiştiriyoruz resmenAynen ya korona var diye korkuyoruz yoksa her hafta gidilir
Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin bebişlerimizeBirde Uzak bizim için biz il değiştiriyoruz resmen
Amin... Rabbim rahmetini yağdırsın bütün hamile olan annelerimizin Hamile kalmak isteyen anne adaylarımızın Doğum yapacak olan bütün kadınların üzerine sağnak sağnak Rahmet yağdır allahım.. AminRabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
Zararı olmaz korkma zaten 12 haftan bitince folik asit kesecektir benim öyle yapti çünküMerhabalar
Bizde şu an 11 haftalığız doktor kan ilacı ve d vitaminine başladı genelde 3 aydan sonra veriyormuş diye okudum ama erken mi acaba anlayamadım. Birde aynı anda folik asit d vitamini kan ilacı ve mide ilacı kullanmış oluyorum bir zararı olmaz değil mi?
Sebepsiz interfelite cnm. Zamanla rezervim de azalmaya başlamıştı. Dr ne derse onu yapın. Eşinizde testlerini yaptırdı ve sorun yoksa. Histeroskopi sonrası gebe kalan çok.İyiki düzeltme işlemini yapmışssınız o zaman. Maşalalh diyelim. Benim bu doktorda sağlam adımlarla gitmeyi seviyor sanırım biraz detaycı. Tabi şimdi bu ameliyat bizim için artı maliyetli oldu. Hesapta olmayan birşeydi. Bakalım. Belki de düzletiline doğal yolla kalıcam hamile. Sizde sıkıntı neydi peki?
Sende mi benimde öyle sebepsiz deniliyor. Ama benim rahimde alt kısmında daralma vardı yapışıklık ve şekil bozukluğu belki de ondan olmuyordu. Bu doktor düzeltelim orayı dedi. Bizde tmm dedik. Daha önce 3 doktora gittik hiç biri gerekli görmedi. Sizin yaşınız kaç?Sebepsiz interfelite cnm. Zamanla rezervim de azalmaya başlamıştı. Dr ne derse onu yapın. Eşinizde testlerini yaptırdı ve sorun yoksa. Histeroskopi sonrası gebe kalan çok.
Bende 1 buçuk sene hiç bir problem olmadığı halde kalamadım.hiç biride histereskopi yapalım demediler.kendim yaptırmak istedim.hamile kalamıyorsam bi sebebi var dedim histereskopiyi kendim istedim.üniversite hastanesinde hoca randevusu aldım her değer yine normal.histereskopi istiyorum dedim tm dedi doktor.şekil bozukluğu varmış düzeltmiş.2 ay korun dedi 7 ay içinde kendiliğinden gebelik olacaktır dedi.aynende öyle oldu histereskopi sonrası gebeyim şuanSende mi benimde öyle sebepsiz deniliyor. Ama benim rahimde alt kısmında daralma vardı yapışıklık ve şekil bozukluğu belki de ondan olmuyordu. Bu doktor düzeltelim orayı dedi. Bizde tmm dedik. Daha önce 3 doktora gittik hiç biri gerekli görmedi. Sizin yaşınız kaç?
Yaşım da 37Bende 1 buçuk sene hiç bir problem olmadığı halde kalamadım.hiç biride histereskopi yapalım demediler.kendim yaptırmak istedim.hamile kalamıyorsam bi sebebi var dedim histereskopiyi kendim istedim.üniversite hastanesinde hoca randevusu aldım her değer yine normal.histereskopi istiyorum dedim tm dedi doktor.şekil bozukluğu varmış düzeltmiş.2 ay korun dedi 7 ay içinde kendiliğinden gebelik olacaktır dedi.aynende öyle oldu histereskopi sonrası gebeyim şuan
12.haftada folik asiti keser canım. Diğerleri de normal, her doktor veriyor. Korkma için rahat olsun, vitaminden bir sıkıntı çıkmazMerhabalar
Bizde şu an 11 haftalığız doktor kan ilacı ve d vitaminine başladı genelde 3 aydan sonra veriyormuş diye okudum ama erken mi acaba anlayamadım. Birde aynı anda folik asit d vitamini kan ilacı ve mide ilacı kullanmış oluyorum bir zararı olmaz değil mi?
İlacı bırakmayı bilmiyorum canım ama bolbol su çok faydalı. Ben bir gündür iyice bol bol içiyorum, akıntı rengi farkettim bile.Ya kızlar benim akıntım afedersiniz çok şükür yeşilden sarıya döndü. Bu fitili daha fazla kullanmak istemiyorum çünkü doktor gebelikte şüpheli bir ilaç dedi bide kullanınca sancım oluyor bıçak saplanır gibi napsam bıraksam mı acaba bol bol su içsem geçmez mi acaba?
Bana da tuzlu geliyor canım ya. Sürekli tuzlu şeyler istiyor canım.Çok ilginçtir ki bana da her şey şekerli geliyor. Tatlı şeyleri yediğim zaman zaten sanki 3 4 kat şeker varmış gibi oluyor. Aşırı rahatsız oluyorum. Tuzlu bir şey yerken bile şekerli gibi.
Antibiyotik verir canım hiç korkma bebeğe bir şey olmaz inşallah. Bu enfeksiyon beni çok tırsıtıyor yaaİdrar tahlili verdim, leu 100 çıkmış. İdrarda da kan gözüküyor kızlar, bld 10 gözüküyor
Enfeksiyonu geçtim de kan görülmesi kafama takılıyor kuzum yaAntibiyotik verir canım hiç korkma bebeğe bir şey olmaz inşallah. Bu enfeksiyon beni çok tırsıtıyor yaa
Evet canım limon iyi geliyormuş. Kefir iç hemen bir kadın doğumdan randevu alEnfeksiyonu geçtim de kan görülmesi kafama takılıyor kuzum yaböbreklerim sancıyor ara sıra, kum falan mı döküyorum diye korktum. Birde bazen enfeksiyon yüzünden de idrarda kan gözükür yazıyor. Geçen seferki idrarda gözükmüyordu, şimdi çıktı.
Valla benide tırsıttı bu enfeksiyon. Bol bol su içmeye başladım. İçine de bir dilim limon at dedi arkadaşım, iyi geliyor dedi canım.
Aile hekiminin eline kaldım mecbur. Eşim olmadan hastaneye gidemiyorum, bizim burda gitmek sıkıntıEvet canım limon iyi geliyormuş. Kefir iç hemen bir kadın doğumdan randevu al
Enfeksiyon yükseldiği için çıkmış olabilir sen korkma ilaç ,bol su, probiyotik kullan inşallah hiç bir şey kalmaz .mutlaka doktora uğraİdrar tahlili verdim, leu 100 çıkmış. İdrarda da kan gözüküyor kızlar, bld 10 gözüküyor
Neredesinki sen kuzumAile hekiminin eline kaldım mecbur. Eşim olmadan hastaneye gidemiyorum, bizim burda gitmek sıkıntı
Öyle yapıcam canım, öğleden sonra sonuç göstermeye gidicem ne diyecek bakalım.Enfeksiyon yükseldiği için çıkmış olabilir sen korkma ilaç ,bol su, probiyotik kullan inşallah hiç bir şey kalmaz .mutlaka doktora uğra
Van'ın bir ilçesindeyiz kuzum. Burdan merkeze tek gidip gelmek sıkıntı.Neredesinki sen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?