2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım bana da 1 hafta önden gidiyor korkulacak bir şey yok bu haftalar olur oyle demişti. Benimkini cisgi olarak gordu kiz dedi bakalim :) mide bulantısı benim ac kalınca oluyor cok ilk aylarda böyle olmazdı simdi cok fqxla Ogurmeye basladim. InsAllah sağlıkla kucagina alırsın canim :)

Ben daha önce doğal yolla 2 kere gebe kaldım. Kanımda pıhtılaşma var düşük oldu. Yaşım 33. Daha önce hiç gebe kalmadıysanız vakit kaybetmeyin tüp için. Yaş geçtikçe zorlaşıyor ve sorunlar çıkmaya başlıyor.

CAnım, benim bir oğlum var 6,5 yaşında. Geçen sene de bir kaybımız oldu. Kalp atışlarını alamadık. Kürtaj oldum. Sonrası histereskopi derken bu işlemlerin soncu oluşmuş bu deforme öyle dedi dr. Bende de ufak br pıhtılaşma genetik probvarmiş. Gebe kalırsan iğne başlatacağım dedi zaten. Şuan coraspin e devam

Doktor kontrolünuze cok varmi yada doktorunuza ulasma firsatiniz ? Ama bence gonlunu ferah tutun Allahin izniyle hic bir sey olmaz
Ayın 20 sine randevu aldım devlete gittiğim için ulaşma şansım yok birde zaten sürekli doktorda değişiyor. Haftasına göre, dün ilacı kullanmadım geçti ağrım ama işte sarı akıntı korkuyor olmadı yarın bı sağlık ocağından idrar vereyim azaldiysa belki hamilelerin kullandığı ilaçtan verir.

Bende öyle yapayım içiyorum ama fazla içince de midem bulanıyor nasıl olacak bilmiyorm
Valla benimde canım suyu zencefilli limonla falan tatlandırmaya çalışıyorum. Birde kendime cicili bicili cam Bi şişe aldım, motivasyon olsun diye
Bendeki tahlil sonuçlarına göre t4 biraz düşük diğerleri gayet güzel çıkmış bence
Doktor da öyle dedi canım gayet iyi sorun yok dedi şükür.

Benim idrarda leu değerim 100, bld 10 çıkmıştı. Bld için normal, sınırda değer sıkıntı yok dedi. Enfeksiyon içinde bir tane hap, birde tek kullanımlık şase verdi. Bol bol su iç dedi.

Kızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?

Bugün kesin olarak cinsiyetimiz kız denildi. Sağlıkla gelsin inşallah

Ben cipro kullanmıştım ama gebe değildim o zaman, şimdi şöyle söyleyim antibiyotiğin içindeki bazı içerikler önemli mesela penisilin grubu hamilelikte zararlı değilmiş birkaç daha grup var doktor onu sana gebe olduğunu bilerek verdiyse sıkıntı olmaz içeriğini bildikleri için

Ben bu yazıyı şimdi gördüm. Bende var canım sabahları şakır şakır kanama değil tabi ama her silmemde geliyo peçeteye. Hatta sağ tarafta şişlik var damar genişlemesindenmiş.

Tahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da.
Ben bu yazıyı şimdi gördüm. Bende var canım sabahları şakır şakır kanama değil tabi ama her silmemde geliyo peçeteye. Hatta sağ tarafta şişlik var damar genişlemesindenmiş.
Bende nemli tutmaya çalışıyorum canım burnumu ya. Hergün kanıyor benim neredeyse

İdrar yolu iltihabından ben de muzdaribim Aksef 500 mg kullandım geçen ay. Ama bu ay yeniden oldu sanırım. Çok su içiyorum tuvalet hijyenine dikkat ediyorum ayaklarım hep sıcak ama

Benim de her gün canım. Sinomarinle temizliyorum sabahları burnumu. Öyle yapabilirsin baya rahatlatıyo.

Tahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da
Canım keşke hatırlatsaydın ama doktor bana o zman dediki hamilelik falan yok değil mi diyerek yazdı şimdi aklıma geldi. Sağlık ocağı yakınsa tekrardan bir uğra istersen.

Canım ben hamilelik düşünürken enfeksiyon geçirmiştim, o zaman doktora hamile olabilirim dediğim için hiçbir ilaç vermemişti, erken dönemde zarar verebileceğini, o kadar da masum olmadığını söylemişti. Bağırsak antiseptiği yazmıştı ve bol su içmemi söylemişti. Doktora tekrar sorma şansın varsa bence kullanmadan önce yine bir teyit et.

Canım keşke hatırlatsaydın ama doktor bana o zman dediki hamilelik falan yok değil mi diyerek yazdı şimdi aklıma geldi. Sağlık ocağı yakınsa tekrardan bir uğra istersen.

Valla şimdi gidip tekrar sorucam kızlar, Allahtan okudum içmeden önce ya.

Valla şimdi gidip tekrar sorucam kızlar, Allahtan okudum içmeden önce ya.
Aksef 500 mg en hafif antibiyotiklerdenmiş. Ben çok çekinerek kullanmıştım istemiyodum antibiyotik ama işte mecbur kaldım. Sıkıntı şu ki hamilelikte geçmeyen bişey bence o. Bol su tabi bide ben doktoruma dut kurusu yesem dedim antibiyotik yerine. O da ye ama çok az fazlası iyi olmaz dedi. Sarımsak soğan tüketebiliyosan öneririm. Sarımsağı bütün olarak yutmakta bence faydalı ya kokusundan dolayı bazen yutuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…