Evet canım bana da 1 hafta önden gidiyor korkulacak bir şey yok bu haftalar olur oyle demişti. Benimkini cisgi olarak gordu kiz dedi bakalim :) mide bulantısı benim ac kalınca oluyor cok ilk aylarda böyle olmazdı simdi cok fqxla Ogurmeye basladim. InsAllah sağlıkla kucagina alırsın canim :)Gunaydin tüm hamislerenasıl geçiyor kizlar?
Herkesi okuyamadım çok fazla sayfa var evde de bir minnoş var haliyle fazla giremiyoruminşallah herkes iyidir cinsiyet öğrenenler olmuş
Biz de geçen cuma gittik. 11+4tuk 12+6ciktik önden gidiyor dedi. Suyu keyfi çok iyiydi ense kalınlığı oluşmaya başlamış.kanama alanları tamamen geçmiş. Progestani paket bitene kadar günde 1kullan dedi. Feramat ve elevit baslatti. Cinsiyet için ise bacak arası açıktı bişey oluşmamış yüzde 51 kız ama değişebilir 4, 4bucuk aylıkken kesinlestiririz dedi. 29nisana tekrar çağırdı. İkili için kan tahlili de verdim 10gune çıkarmış. Bulantılarım devam ediyor özellikle akşam gün içinde yiyip sindiremedigim şeyleri akşam çıkartıyorum sanırım bu da 16.haftaya kadar devam edicek. Çok şükür bizde durumlar böyle
Ben daha önce doğal yolla 2 kere gebe kaldım. Kanımda pıhtılaşma var düşük oldu. Yaşım 33. Daha önce hiç gebe kalmadıysanız vakit kaybetmeyin tüp için. Yaş geçtikçe zorlaşıyor ve sorunlar çıkmaya başlıyor.Sende mi benimde öyle sebepsiz deniliyor. Ama benim rahimde alt kısmında daralma vardı yapışıklık ve şekil bozukluğu belki de ondan olmuyordu. Bu doktor düzeltelim orayı dedi. Bizde tmm dedik. Daha önce 3 doktora gittik hiç biri gerekli görmedi. Sizin yaşınız kaç?
CAnım, benim bir oğlum var 6,5 yaşında. Geçen sene de bir kaybımız oldu. Kalp atışlarını alamadık. Kürtaj oldum. Sonrası histereskopi derken bu işlemlerin soncu oluşmuş bu deforme öyle dedi dr. Bende de ufak br pıhtılaşma genetik probvarmiş. Gebe kalırsan iğne başlatacağım dedi zaten. Şuan coraspin e devamBen daha önce doğal yolla 2 kere gebe kaldım. Kanımda pıhtılaşma var düşük oldu. Yaşım 33. Daha önce hiç gebe kalmadıysanız vakit kaybetmeyin tüp için. Yaş geçtikçe zorlaşıyor ve sorunlar çıkmaya başlıyor.
Ayın 20 sine randevu aldım devlete gittiğim için ulaşma şansım yok birde zaten sürekli doktorda değişiyor. Haftasına göre, dün ilacı kullanmadım geçti ağrım ama işte sarı akıntı korkuyor olmadı yarın bı sağlık ocağından idrar vereyim azaldiysa belki hamilelerin kullandığı ilaçtan verir.Doktor kontrolünuze cok varmi yada doktorunuza ulasma firsatiniz ? Ama bence gonlunu ferah tutun Allahin izniyle hic bir sey olmaz
Bende öyle yapayım içiyorum ama fazla içince de midem bulanıyor nasıl olacak bilmiyormİlacı bırakmayı bilmiyorum canım ama bolbol su çok faydalı. Ben bir gündür iyice bol bol içiyorum, akıntı rengi farkettim bile.
Bendeki tahlil sonuçlarına göre t4 biraz düşük diğerleri gayet güzel çıkmış benceKızlar
tsh: 2,3
T3: 3,36
T4: 0,71 yüksek mi acaba?
Valla benimde canım suyu zencefilli limonla falan tatlandırmaya çalışıyorum. Birde kendime cicili bicili cam Bi şişe aldım, motivasyon olsun diyeBende öyle yapayım içiyorum ama fazla içince de midem bulanıyor nasıl olacak bilmiyorm
Doktor da öyle dedi canım gayet iyi sorun yok dedi şükür.Bendeki tahlil sonuçlarına göre t4 biraz düşük diğerleri gayet güzel çıkmış bence
Bugün kesin olarak cinsiyetimiz kız denildi. Sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar bizde 14 haftalık olduk. İkili test sonucum iyi geldi risk düşükmüş. Cinsiyetini sorduk ama bebişim bir türlü bacak arasını göstermedi ama doktor kıza benzetti. Yarın tekrar gidersem tekrar bakabilirmiş.Sağlık lı olsun da benim erkek içimden geçmişti ama kısmet.Enfeksiyon şikayeti bende de vardı idrarda yanma olunca enfeksiyon çıktı çok su içsem de geçmedi. 2 kez tek doz şase kullandım üromisin adlı o biraz rahatlattı. Bol su içip alt tarafı kuru tutmak önemli
Bende öyle yapayım bariValla benimde canım suyu zencefilli limonla falan tatlandırmaya çalışıyorum. Birde kendime cicili bicili cam Bi şişe aldım, motivasyon olsun diye
Ben cipro kullanmıştım ama gebe değildim o zaman, şimdi şöyle söyleyim antibiyotiğin içindeki bazı içerikler önemli mesela penisilin grubu hamilelikte zararlı değilmiş birkaç daha grup var doktor onu sana gebe olduğunu bilerek verdiyse sıkıntı olmaz içeriğini bildikleri içinKızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?
Ben bu yazıyı şimdi gördüm. Bende var canım sabahları şakır şakır kanama değil tabi ama her silmemde geliyo peçeteye. Hatta sağ tarafta şişlik var damar genişlemesindenmiş.Kızlar burun kanaması yaşayan var mı? Benim burun damarımda çatlak var, normal zamanda da kabardı ara sıra. Bu aralar ağzım burnum çok kuruduğu için sanırım sürekli kanıyor. Böyle kanama yaşayan var mı benim gibi? Ne yapmak lazım? Uykudan burnumun kanamasına uyanıyorum.
Tahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da.Ben cipro kullanmıştım ama gebe değildim o zaman, şimdi şöyle söyleyim antibiyotiğin içindeki bazı içerikler önemli mesela penisilin grubu hamilelikte zararlı değilmiş birkaç daha grup var doktor onu sana gebe olduğunu bilerek verdiyse sıkıntı olmaz içeriğini bildikleri için
Bende nemli tutmaya çalışıyorum canım burnumu ya. Hergün kanıyor benim neredeyseBen bu yazıyı şimdi gördüm. Bende var canım sabahları şakır şakır kanama değil tabi ama her silmemde geliyo peçeteye. Hatta sağ tarafta şişlik var damar genişlemesindenmiş.
Benim de her gün canım. Sinomarinle temizliyorum sabahları burnumu. Öyle yapabilirsin baya rahatlatıyo.Tahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da.
Bende nemli tutmaya çalışıyorum canım burnumu ya. Hergün kanıyor benim neredeyse
Canım keşke hatırlatsaydın ama doktor bana o zman dediki hamilelik falan yok değil mi diyerek yazdı şimdi aklıma geldi. Sağlık ocağı yakınsa tekrardan bir uğra istersen.Tahlil isterken gebeyim dedim ama ilacı yazarken hatırlatmadım, aklıdnadır diye. Şimdi de prospektüste öyle yazınca şüpheye düştüm ya. Kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor cipro da
Kızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?
Canım keşke hatırlatsaydın ama doktor bana o zman dediki hamilelik falan yok değil mi diyerek yazdı şimdi aklıma geldi. Sağlık ocağı yakınsa tekrardan bir uğra istersen.
Valla şimdi gidip tekrar sorucam kızlar, Allahtan okudum içmeden önce ya.Canım ben hamilelik düşünürken enfeksiyon geçirmiştim, o zaman doktora hamile olabilirim dediğim için hiçbir ilaç vermemişti, erken dönemde zarar verebileceğini, o kadar da masum olmadığını söylemişti. Bağırsak antiseptiği yazmıştı ve bol su içmemi söylemişti. Doktora tekrar sorma şansın varsa bence kullanmadan önce yine bir teyit et.
Bakayım ona canım çok teşekkürlerBenim de her gün canım. Sinomarinle temizliyorum sabahları burnumu. Öyle yapabilirsin baya rahatlatıyo.
Aksef 500 mg en hafif antibiyotiklerdenmiş. Ben çok çekinerek kullanmıştım istemiyodum antibiyotik ama işte mecbur kaldım. Sıkıntı şu ki hamilelikte geçmeyen bişey bence o. Bol su tabi bide ben doktoruma dut kurusu yesem dedim antibiyotik yerine. O da ye ama çok az fazlası iyi olmaz dedi. Sarımsak soğan tüketebiliyosan öneririm. Sarımsağı bütün olarak yutmakta bence faydalı ya kokusundan dolayı bazen yutuyorum ben.Valla şimdi gidip tekrar sorucam kızlar, Allahtan okudum içmeden önce ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?