Bu yüzden iyi oluyo sanırım hamilelikte herşeyden şüphelenmekValla şimdi gidip tekrar sorucam kızlar, Allahtan okudum içmeden önce ya.
Ciproyu içme diğerini iç dedi doktor. Hamile olduğumu unutmuş ilaç yazarken, bende hatırlatmayınca.Aksef 500 mg en hafif antibiyotiklerdenmiş. Ben çok çekinerek kullanmıştım istemiyodum antibiyotik ama işte mecbur kaldım. Sıkıntı şu ki hamilelikte geçmeyen bişey bence o. Bol su tabi bide ben doktoruma dut kurusu yesem dedim antibiyotik yerine. O da ye ama çok az fazlası iyi olmaz dedi. Sarımsak soğan tüketebiliyosan öneririm. Sarımsağı bütün olarak yutmakta bence faydalı ya kokusundan dolayı bazen yutuyorum ben.
Valla aynen öyle kuzum bazen şüpheci olmak işe yarıyor ya.Bu yüzden iyi oluyo sanırım hamilelikte herşeyden şüphelenmek
Bu da cozum yolu degil ki bence yanlis yonlendirme olmasin. Ben de yasim 32 oldu diye yaptirdim ama tutmadi. Tekrarlayan gebelik kayiplarinda bazi doktorlarin gorusu tercih edilmemesi yonunde. Siz tup bebekle olumlu sonuc aldiniz sanirimBen daha önce doğal yolla 2 kere gebe kaldım. Kanımda pıhtılaşma var düşük oldu. Yaşım 33. Daha önce hiç gebe kalmadıysanız vakit kaybetmeyin tüp için. Yaş geçtikçe zorlaşıyor ve sorunlar çıkmaya başlıyor.
Evet kronik bişey kimi duyduysam herkes enfeksiyon geçirmiş geçmemiş falan. Dut kurusu iltihap kurutucu bişey ya doktorum az miktarda tüketebilirsin dedi ben de günde 4-5 tane atıyorum ağzıma. Mide bulantım geçti benim ama yanma başladı çokCiproyu içme diğerini iç dedi doktor. Hamile olduğumu unutmuş ilaç yazarken, bende hatırlatmayınca.Hamilelikte kronik gibi bişey heralde bu idrar yolu enfeksiyonu ya. Dediğin gibi azalsa bitse de yine de tekrarlıyor sanırım.
Severim canım sarımsak soğan, tükettim bol bol faydalı bişey zaten. Bol bol su tüket deid bana. Bir şişe aldım cam. İçine bir dilim limon ve zencefil kattım öyle içiyorum artık. Hem bulantıya iyi gelir hem enfeksiyona.
Valla aynen öyle kuzum bazen şüpheci olmak işe yarıyor ya.
İyi geliyorsa bende alayım dut kurusu, yeriz günde üç dört taneEvet kronik bişey kimi duyduysam herkes enfeksiyon geçirmiş geçmemiş falan. Dut kurusu iltihap kurutucu bişey ya doktorum az miktarda tüketebilirsin dedi ben de günde 4-5 tane atıyorum ağzıma. Mide bulantım geçti benim ama yanma başladı çokseninle aynıyız da Balım son adet tarihlerimiz aynı :))
Aslında olmuştur :) ikili test için gittiğimde kıza benzettim dedi tabi emin değil :) bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra o zaman netleşir amaaa ben hiç merak etmiyorum doğduğu an öğrensem de olurİyi geliyorsa bende alayım dut kurusu, yeriz günde üç dört tane
Yaa demek aynıyızcinsiyet belli oldu mu senin kuzum?
Ben aspirin 100mg kullaniyorum. Doktor bana ac tok farketmez dedi ama ben tok karina aliyorum geneldeKızlar coraspin 100 mg kullanan var mı nasıl kullanıyorsujuz aç karnına mı tok karnına mı?
Kahvaltıdan hemen sonra içiyorum ben..Kızlar coraspin 100 mg kullanan var mı nasıl kullanıyorsujuz aç karnına mı tok karnına mı?
Coraspin değil mi canımKahvaltıdan hemen sonra içiyorum ben..
Suyu az mi iciosunuz acaba? Ondan olabilir ya da tuvaletinizi tutuyosaniz ondan da olabilir. Cok sik da olsa gelince hemen gitmek lazimmisKızlar böbreklerim ağırıyor Sizdede varmı böyle bir durum?
Coraspirin canımCoraspin değil mi canım
Evet canım baya baya belli benimkide bakalım iki haftaya kadar daha belirginleşir heraldeKızlar merhaba hemen hemen burada çoğu kişi yakın haftalarda. Ben de 12 haftalık oldum. Merak ediyorum göbüşler çıktı mı? Ben normalde balik etliyim göbekte yağlanmam var bir de kilo aldım derken kilo zannettiğim göbeğimin artık gebelikten şiştiğini anladım. Sizde nasıl? Aşırı zayıflar bu durumu daha iyi hisseder sanirim
Bende bu hafta fark ediyorum çıkmaya başladı göbeğim artık pantolon artık rahatsız etmeye başladıKızlar merhaba hemen hemen burada çoğu kişi yakın haftalarda. Ben de 12 haftalık oldum. Merak ediyorum göbüşler çıktı mı? Ben normalde balik etliyim göbekte yağlanmam var bir de kilo aldım derken kilo zannettiğim göbeğimin artık gebelikten şiştiğini anladım. Sizde nasıl? Aşırı zayıflar bu durumu daha iyi hisseder sanirim
Bir tane bol pantolonum var şimdilik onu giyiyorum, bir de etek ve elbise çok giymeye başladım işe giderken rahat olduğu için. Bizde 15 haftalık oldukKızlar bu arada eskiden girdiğim pantolon kesinlikle olmuyor biraz bol olan pantolonum vardı ama artık oda sıkıyor sanırım hamilelik zamanıda geliyor ben kontrolden sonra birşeyler alayım diyorum bakalım. Sizler naptınız aldınız mı birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?