2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ciproyu içme diğerini iç dedi doktor. Hamile olduğumu unutmuş ilaç yazarken, bende hatırlatmayınca. Hamilelikte kronik gibi bişey heralde bu idrar yolu enfeksiyonu ya. Dediğin gibi azalsa bitse de yine de tekrarlıyor sanırım.
Severim canım sarımsak soğan, tükettim bol bol faydalı bişey zaten. Bol bol su tüket deid bana. Bir şişe aldım cam. İçine bir dilim limon ve zencefil kattım öyle içiyorum artık. Hem bulantıya iyi gelir hem enfeksiyona.
Bu yüzden iyi oluyo sanırım hamilelikte herşeyden şüphelenmek
Valla aynen öyle kuzum bazen şüpheci olmak işe yarıyor ya.

Bu da cozum yolu degil ki bence yanlis yonlendirme olmasin. Ben de yasim 32 oldu diye yaptirdim ama tutmadi. Tekrarlayan gebelik kayiplarinda bazi doktorlarin gorusu tercih edilmemesi yonunde. Siz tup bebekle olumlu sonuc aldiniz sanirim

Evet kronik bişey kimi duyduysam herkes enfeksiyon geçirmiş geçmemiş falan. Dut kurusu iltihap kurutucu bişey ya doktorum az miktarda tüketebilirsin dedi ben de günde 4-5 tane atıyorum ağzıma. Mide bulantım geçti benim ama yanma başladı çok seninle aynıyız da Balım son adet tarihlerimiz aynı :))

İyi geliyorsa bende alayım dut kurusu, yeriz günde üç dört tane

Yaa demek aynıyız cinsiyet belli oldu mu senin kuzum?

Kızlar coraspin 100 mg kullanan var mı nasıl kullanıyorsujuz aç karnına mı tok karnına mı?

İyi geliyorsa bende alayım dut kurusu, yeriz günde üç dört tane

Yaa demek aynıyız cinsiyet belli oldu mu senin kuzum?
Aslında olmuştur :) ikili test için gittiğimde kıza benzettim dedi tabi emin değil :) bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra o zaman netleşir amaaa ben hiç merak etmiyorum doğduğu an öğrensem de olur sağlıklı olsunlar da kuzum senin belli oldu mu ?

Kızlar merhaba hemen hemen burada çoğu kişi yakın haftalarda. Ben de 12 haftalık oldum. Merak ediyorum göbüşler çıktı mı? Ben normalde balik etliyim göbekte yağlanmam var bir de kilo aldım derken kilo zannettiğim göbeğimin artık gebelikten şiştiğini anladım. Sizde nasıl? Aşırı zayıflar bu durumu daha iyi hisseder sanirim

Evet canım baya baya belli benimkide bakalım iki haftaya kadar daha belirginleşir heralde

Kızlar bu arada eskiden girdiğim pantolon kesinlikle olmuyor biraz bol olan pantolonum vardı ama artık oda sıkıyor sanırım hamilelik zamanıda geliyor ben kontrolden sonra birşeyler alayım diyorum bakalım. Sizler naptınız aldınız mı birşeyler

Bende bu hafta fark ediyorum çıkmaya başladı göbeğim artık pantolon artık rahatsız etmeye başladı

Bir tane bol pantolonum var şimdilik onu giyiyorum, bir de etek ve elbise çok giymeye başladım işe giderken rahat olduğu için. Bizde 15 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…